בקשת מידע | צפייה במצלמת דרך מרחוק
-
יש לי מצלמת רכב של חברת DDPAY, ואני רוצה לראות אל המצלמה ולראות את כל מה שהקליט מרחוק, כרגע אני יכול רק אם אני נמצא ברכב - כלומר מחובר לרשת של המצלמה,
להבנתי המומחים בפורום בוודאי יהיה פתרונות איך אני יכול לראות הכל מרחוק,
הבנתי משהו שיש אפשרות עם VPN וכדו,
האינטרנט ברכב זה ע''י סטיק, והמולטימדיה ברכב זה אנדרואיד רגיל.
-
-
יש לי מצלמת רכב של חברת DDPAY, ואני רוצה לראות אל המצלמה ולראות את כל מה שהקליט מרחוק, כרגע אני יכול רק אם אני נמצא ברכב - כלומר מחובר לרשת של המצלמה,
להבנתי המומחים בפורום בוודאי יהיה פתרונות איך אני יכול לראות הכל מרחוק,
הבנתי משהו שיש אפשרות עם VPN וכדו,
האינטרנט ברכב זה ע''י סטיק, והמולטימדיה ברכב זה אנדרואיד רגיל.
@אברהם-אברהם-1 א. תחפש את האפליקציה של החברה הזאת לצפיה מרחוק ויש כאלה אם אפשרות הקלטה
ב. מה אתה רוצה שתמיד תצפה מרחוק המצלמה מכובת איך בדיוק? -
@אברהם-אברהם-1 א. תחפש את האפליקציה של החברה הזאת לצפיה מרחוק ויש כאלה אם אפשרות הקלטה
ב. מה אתה רוצה שתמיד תצפה מרחוק המצלמה מכובת איך בדיוק?@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | צפייה במצלמת דרך מרחוק:
ב. מה אתה רוצה שתמיד תצפה מרחוק המצלמה מכובת איך בדיוק?אני שואל פה בגלל שהמצלמה הזה לא יכול לשדר חיצוני לאינטרנט, רק מקומי אם מתחברים אליו ב WIFI
-
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | צפייה במצלמת דרך מרחוק:
ב. מה אתה רוצה שתמיד תצפה מרחוק המצלמה מכובת איך בדיוק?אני שואל פה בגלל שהמצלמה הזה לא יכול לשדר חיצוני לאינטרנט, רק מקומי אם מתחברים אליו ב WIFI
@אברהם-אברהם-1 נו אז מה אתה רוצה אם אי אפשר אי אפשר.
-
@אברהם-אברהם-1 נו אז מה אתה רוצה אם אי אפשר אי אפשר.