בקשת מידע | מחליף אוטומטי בין חברת חשמל לגנרטור
-
יש לי בבית חיבור לגנרטור שכונתי ב''ה(13 אמפר על פאזה אחת,
כמובן שהחשמל של חברת חשמל הוא תלת פאזי)
לאור כמה נפילות גנרטור ולחץ בבית... חשקה נפשי במחליף אוטומטי שיעביר אותי אוטומטי חזרה לחשמל במקרה של נפילת הגנרטור השכונתי.
חשמלאי רוצה על זה כנראה באיזור 1500₪ או משהו כזה.
הבנתי שאפשר לבנות את המחליף הזה לבד בעזרת 2 קונטקטורים ורכיב השהיה (או שאולי אפשר לוותר על רכיב ההשהיה)
משהו יכול לומר לי אם אני צודק שככה בונים את זה, ואם כן איך מחווטים את זה.
(שאלתי כבר את gpt טענה תשובה לא ברורה... בכל אופן לא שאני הבנתי...)
אציין שרמת הידע שלי החשמל היא בינונית פלוס להערכתי. וקצת הרצון ללמוד היא גבוהה מאד... כמובן במידה וזה משהו שאפשר לעשות לבד ברמת הידע שלי בלי להפוך לגוש פחם...)
מצ''ב צילום של הארון חשמל אם יש בזה נפק''מ -
יש לי בבית חיבור לגנרטור שכונתי ב''ה(13 אמפר על פאזה אחת,
כמובן שהחשמל של חברת חשמל הוא תלת פאזי)
לאור כמה נפילות גנרטור ולחץ בבית... חשקה נפשי במחליף אוטומטי שיעביר אותי אוטומטי חזרה לחשמל במקרה של נפילת הגנרטור השכונתי.
חשמלאי רוצה על זה כנראה באיזור 1500₪ או משהו כזה.
הבנתי שאפשר לבנות את המחליף הזה לבד בעזרת 2 קונטקטורים ורכיב השהיה (או שאולי אפשר לוותר על רכיב ההשהיה)
משהו יכול לומר לי אם אני צודק שככה בונים את זה, ואם כן איך מחווטים את זה.
(שאלתי כבר את gpt טענה תשובה לא ברורה... בכל אופן לא שאני הבנתי...)
אציין שרמת הידע שלי החשמל היא בינונית פלוס להערכתי. וקצת הרצון ללמוד היא גבוהה מאד... כמובן במידה וזה משהו שאפשר לעשות לבד ברמת הידע שלי בלי להפוך לגוש פחם...)
מצ''ב צילום של הארון חשמל אם יש בזה נפק''מ@טופ-המתמחה
זה החלקים הנדרשים בהתחשב בכמות העבודה 1500 זה מחיר מצוין@טופ-המתמחה כתב בבקשת מידע | מחליף אוטומטי בין חברת חשמל לגנרטור:
אציין שרמת הידע שלי החשמל היא בינונית פלוס להערכתי
לא הייתי ממליץ לך לנסות לבד זה הרבה מאוד חוטים ובמקרה של טעות הנזק עלול להיות מאוד גבוה אצל שכן שלי עשה את זה חשמלאי מוסמך ומנוסה שעשה את זה לא מעט פעמים טעה במיקום של חוט אחד והנזק היה קטסטרופלי כמעט כל מכשיר שהיה בחשמל ולא היה לו מגן ברקים ניזוק מי יותר ומי פחות חלק רק נשרפו פיוזים חלק נפגע הכרטיס וחלק נהרס ללא תקנה הסך המצטבר הגיע לאלפי שקלים
אם בכל אופן אתה רוצה הסבר זה ארוך ויקח לי הרבה זמן לכתוב בל"נ אחרי סוכות -
תודה.
אני אכן אשמח להסבר מפורט.
ובהחלט גם אני לא נראה יספיק לעשות את זה לפני סוכות -
@טופ-המתמחה
אם אתה רוצה, אני עשיתי לפני שלוש שבועות התקנתי מכשיר שבורר,
וב"ה המכשיר הזה עובד מצוין, אם אתה רוצה אני ישלח לך קישור -
@טופ-המתמחה
אם אתה רוצה, אני עשיתי לפני שלוש שבועות התקנתי מכשיר שבורר,
וב"ה המכשיר הזה עובד מצוין, אם אתה רוצה אני ישלח לך קישור