בעיה | קובץ וידיאו שנשמר כקובץ H264 (אני לא מצליח לפתוח)
-
שלום וברכה יש לי מצלמה כמין עינית קטנה עם מקום לכרטיס שהיא מסריטה לי וידיאו על קבצים H264, אני לא מכיר את הסיומת הזאת, ואני לא יכול לנהל את המצלמה כי היא מתנהלת רק ע"י אפליקציה ואין לי,
מתוך התוכנות וידיאו שיש לי במחשב אז רק התוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC HO מצליחה לפתוח לי את הקבצים לצפיה אבל גם בה יש כמה בעיות.
א. אאני לא שומע אודיו אפי' שיש במצלמה מקליט מיקרופון
ב. אני לא מצליח לדלג אזור זמן בהסרטה אלא חייב לראות לפי הקצב שמראה לי התוכה (כשאני לוחץ על הציר זמן בתוכנה, זה לא מגיב)
ג. התוכנה מראה לי את ההסרטה במהירות גבוהה מהרגיל, משהו כמו X1.5אם מישהו יוכל לעזור לי בעיקר בהמרת סוג קובץ זה לMP4 רגיל, כדי שאוכל לראות אותו בכל תוכנה נורמלית אשמח לעזרה, (ניסתי להמיר אותו למלא סוגי קבצים, וכל ההמרות נכשלו)
מצורף הקובץ כאן (להוריד כוכביות) כדי שתוכלו לנסות בעצמכם
תודה מראש לעוזרים. -
שלום וברכה יש לי מצלמה כמין עינית קטנה עם מקום לכרטיס שהיא מסריטה לי וידיאו על קבצים H264, אני לא מכיר את הסיומת הזאת, ואני לא יכול לנהל את המצלמה כי היא מתנהלת רק ע"י אפליקציה ואין לי,
מתוך התוכנות וידיאו שיש לי במחשב אז רק התוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC HO מצליחה לפתוח לי את הקבצים לצפיה אבל גם בה יש כמה בעיות.
ב. אני לא מצליח לדלג אזור זמן בהסרטה אלא חייב לראות לפי הקצב שמראה לי התוכה (כשאני לוחץ על הציר זמן בתוכנה, זה לא מגיב)
ג. התוכנה מראה לי את ההסרטה במהירות גבוהה מהרגיל, משהו כמו X1.5אם מישהו יוכל לעזור לי בעיקר בהמרת סוג קובץ זה לMP4 רגיל, כדי שאוכל לראות אותו בכל תוכנה נורמלית אשמח לעזרה, (ניסתי להמיר אותו למלא סוגי קבצים, וכל ההמרות נכשלו)
תודה מראש לעוזרים.@שלוםשלום המצלמה כנראה מצלמת בפורמט mp4 אלא שהפורמט הזה הוא פורמט קונטיינר - מכיל בתוכו כמה זרמים ואחד מהם הוא h264 שהוא בעצם הוידיאו בלבד
משום מה רק את הזרם הזה המצלמה שומרת
כנראה משהו בהגדרות
תוכל להמיר את זה ל mp4 תקין על ידי מציאת הפרמטרים הנכונים אבל אודיו לא יהיה
תחפש בהגדרות איך משנים -
@שלוםשלום
כאן יש תוכנה מצוינת להמרה לפורמט נורמלי
אך אכן הקובץ שהבאת הוא בלי אודיו -
@Blo שנים שלא התעסקתי עם התוכנה הזאת אז אני לא בדיוק זוכר אבל אתה בטוח שהיא תוכל לבנות את האינדקסים ולנחש נכון את הפריימים בשניה וכל זה?
כי אם לא אז היית צריך להוסיף הסבר גם איך לעשות את זה@מתכנת-חובב
תודה על המידע והסיוע,
נראה לך שיש לי דרך להגיע להגדרות המצלמה דרך המחשב?
(כשמחברים את המצלמה למחשב עם כבל המצלמה סה"כ נדלקת ומתחילה לצלם, ולהתחבר אליה בויפי לא הצלחתי וגם אם אני הצליח אין לי דרך לפתוח את האפליקציה שלה בֶּמחשב ולנהל אותה והאמת שאני לא יודע בכלל איזה אפליקציה היא צריכה, פשוט ראיתי בחוברת ההדרכה שלה שיש אופציה לנהל אותה דרך איזה שהוא אפליקציה) -
תודה מראש לעוזרים.@שלוםשלום VLC לא מצליח לפתוח אותו?
כמו כן
אם יש לך פרטים על המצלמה זה יעזור -
@שלוםשלום VLC לא מצליח לפתוח אותו?
כמו כן
אם יש לך פרטים על המצלמה זה יעזור -
@A0533057932
VLC לא פותח (אתה יכול לנסות אצלך)
יש לי מצלמה כזאת (לא קניתי אותה בחנות הזאת, אבל זה המצלמה)
תודה. -
@A0533057932
VLC לא פותח (אתה יכול לנסות אצלך)
יש לי מצלמה כזאת (לא קניתי אותה בחנות הזאת, אבל זה המצלמה)
תודה.@שלוםשלום הקישור שהבאת לא נותן שום פרטים
אין חברה
אין דגם
או לפחות אני לא ראיתי
כדי שיוכלו לעזור לך צריך מידע
נ.ב. הקובץ בדרייב זה בדיוק הקובץ מהמצלמה?
כלומר הסיומת שלו היא באמת h.264?