אופציות לקיצורים בתפריט C2
-
@שלמה-ווייס אמר באופציות לקיצורים בתפריט C2:
MENUSTTINGS
אני לא רוצה למחוק את אופציית הקיצורים אלא למחוק דברים מתוך הרשימה שלא יהיה אופציה לבחור בהם לקיצור (כמו אינטרנט וכדו')
ואגב STTINGSMENU ולא MENUSTTINGS -
MENUSTTINGS
אני לא רוצה למחוק את אופציית הקיצורים אלא למחוק דברים מתוך הרשימה שלא יהיה אופציה לבחור בהם לקיצור (כמו אינטרנט וכדו')
ואגב STTINGSMENU ולא MENUSTTINGS@אני-רוצה מה הבעיה אתה יכול בעריכה תחת הכותרת GO TO MENU להוסיף את המילים MODE DISABLE = איפה שאתה לא רוצה שיהיה בתפריט
-
@אני-רוצה מה הבעיה אתה יכול בעריכה תחת הכותרת GO TO MENU להוסיף את המילים MODE DISABLE = איפה שאתה לא רוצה שיהיה בתפריט
@שלמה-ווייס אני לא רוצה למחוק באופציית הקיצורים במקש השמאלי אלא ברשימת האופציות לקיצורים שנמצאת תחת הגדרות / הקיצורים שלי ושם למחוק כמה דברים מצורפת תמונה (צולם מC2 ונראה בהתאם)
-
@שלמה-ווייס אני לא רוצה למחוק באופציית הקיצורים במקש השמאלי אלא ברשימת האופציות לקיצורים שנמצאת תחת הגדרות / הקיצורים שלי ושם למחוק כמה דברים מצורפת תמונה (צולם מC2 ונראה בהתאם)
-
MENUSTTINGS
ואגב STTINGSMENU ולא MENUSTTINGS -
@אני-רוצה אם עוד צריך נראלי הדרך היחידה היא למחוק את היישום ע"י הכנסה של חלק הקשוחה עם היישומים בלעדיו
-
@אני-רוצה אמר באופציות לקיצורים בתפריט C2:
STTINGSMENU
מבחינת אנגלית אתה צודק,אבל השם של הקובץ הוא כמו שהוא אמר
-
@TipTop יש אפשרות ע"י פירוק
עיון פה(https://mitmachim.top/topic/255/מדריך-לפירוק-עריכה-וקימפול-קובץ-image)