אופציות לקיצורים בתפריט C2
-
@אני-רוצה ב MENUSTTINGS
-
@שלמה-ווייס אמר באופציות לקיצורים בתפריט C2:
MENUSTTINGS
אני לא רוצה למחוק את אופציית הקיצורים אלא למחוק דברים מתוך הרשימה שלא יהיה אופציה לבחור בהם לקיצור (כמו אינטרנט וכדו')
ואגב STTINGSMENU ולא MENUSTTINGS -
MENUSTTINGS
אני לא רוצה למחוק את אופציית הקיצורים אלא למחוק דברים מתוך הרשימה שלא יהיה אופציה לבחור בהם לקיצור (כמו אינטרנט וכדו')
ואגב STTINGSMENU ולא MENUSTTINGS@אני-רוצה מה הבעיה אתה יכול בעריכה תחת הכותרת GO TO MENU להוסיף את המילים MODE DISABLE = איפה שאתה לא רוצה שיהיה בתפריט
-
@אני-רוצה מה הבעיה אתה יכול בעריכה תחת הכותרת GO TO MENU להוסיף את המילים MODE DISABLE = איפה שאתה לא רוצה שיהיה בתפריט
@שלמה-ווייס אני לא רוצה למחוק באופציית הקיצורים במקש השמאלי אלא ברשימת האופציות לקיצורים שנמצאת תחת הגדרות / הקיצורים שלי ושם למחוק כמה דברים מצורפת תמונה (צולם מC2 ונראה בהתאם)

-
@שלמה-ווייס אני לא רוצה למחוק באופציית הקיצורים במקש השמאלי אלא ברשימת האופציות לקיצורים שנמצאת תחת הגדרות / הקיצורים שלי ושם למחוק כמה דברים מצורפת תמונה (צולם מC2 ונראה בהתאם)

-
MENUSTTINGS
ואגב STTINGSMENU ולא MENUSTTINGS -
@אני-רוצה אם עוד צריך נראלי הדרך היחידה היא למחוק את היישום ע"י הכנסה של חלק הקשוחה עם היישומים בלעדיו
-
@אני-רוצה אמר באופציות לקיצורים בתפריט C2:
STTINGSMENU
מבחינת אנגלית אתה צודק,אבל השם של הקובץ הוא כמו שהוא אמר
-
@TipTop יש אפשרות ע"י פירוק
עיון פה(https://mitmachim.top/topic/255/מדריך-לפירוק-עריכה-וקימפול-קובץ-image)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות