מכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר
- 
יש לי מכשיר עם נגן סיר וגלריה אם יהיה לי בכרטיס עוד אפלקציות יהיה אפשר להוריד למכשיר? @יהונתן-כץץ למה אתה לא פותח אשכול חדש ? ולשאלתך תלוי אם יש לך מתקין חבילה ! 
- 
@יהונתן-כץץ למה אתה לא פותח אשכול חדש ? ולשאלתך תלוי אם יש לך מתקין חבילה ! @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: למה אתה לא פותח אשכול חדש ? זה לא יעשה סתם בלאגן בפורום? @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: ולשאלתך תלוי אם יש לך מתקין חבילה ! איך אני ידע? 
- 
@דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: למה אתה לא פותח אשכול חדש ? זה לא יעשה סתם בלאגן בפורום? @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: ולשאלתך תלוי אם יש לך מתקין חבילה ! איך אני ידע? 
- 
@דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: למה אתה לא פותח אשכול חדש ? זה לא יעשה סתם בלאגן בפורום? @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: ולשאלתך תלוי אם יש לך מתקין חבילה ! איך אני ידע? @יהונתן-כץץ לא ! ושוב לשאלתך , תנסה להכניס אפליקציה לכרטיס זיכרון ולהתקין, אם הצלחת מצויין , ואם כתוב לך אין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו אז אין לך מתקין חבילה ! 
- 
@יהונתן-כץץ לא ! ושוב לשאלתך , תנסה להכניס אפליקציה לכרטיס זיכרון ולהתקין, אם הצלחת מצויין , ואם כתוב לך אין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו אז אין לך מתקין חבילה ! @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: לא ! בסדר תודה @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: תנסה להכניס אפליקציה לכרטיס זיכרון ולהתקין, איך מכנסים לכרטיס? 
- 
@דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: לא ! בסדר תודה @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: תנסה להכניס אפליקציה לכרטיס זיכרון ולהתקין, איך מכנסים לכרטיס? @יהונתן-כץץ מכניסים קובץ apk לכרטיס דרך כל מכשיר המסוגל לבצע ההעתקה. 
- 
@יהונתן-כץץ מכניסים קובץ apk לכרטיס דרך כל מכשיר המסוגל לבצע ההעתקה. @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: מכניסים קובץ apk סליחה אבל אני מאד חדש פה... 
 אתה יכול להביא לי לכאן משהו שאני יוכל להעתיק?
- 
@דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: מכניסים קובץ apk סליחה אבל אני מאד חדש פה... 
 אתה יכול להביא לי לכאן משהו שאני יוכל להעתיק?@יהונתן-כץץ אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: @דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: מכניסים קובץ apk סליחה אבל אני מאד חדש פה... 
 אתה יכול להביא לי לכאן משהו שאני יוכל להעתיק?תוריד מפה https://m.apkpure.com/whatsapp-messenger/com.whatsapp/amp 
- 
@דוד-חזן אמר במכשיר שיומי QIN S1+ תומך כשר: מכניסים קובץ apk סליחה אבל אני מאד חדש פה... 
 אתה יכול להביא לי לכאן משהו שאני יוכל להעתיק?@יהונתן-כץץ אגב איזה מכשיר יש לך ? 
- 
@יהונתן-כץץ אגב איזה מכשיר יש לך ? @דוד-חזן שיאומי מקשים 
- 
 א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב- א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-