המלצה | אני רוצה לקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה לקנות ומה כדאי לי
-
@חיים.כ. כתב בהמלצה | אני רוצה לקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה לקנות ומה כדאי לי:
העניין הוא שאני לא יודע איך להעביר את המוצר לתייר איפה הוא יקבל את זה ואיך אבטיח את בטיחות המוצר ואחריותו וכו'
לגבי איך הוא יקבל את זה התשובה לזה היא שהוא יקבל את זה לכתובת שהוא מתאחסן שם.
לגבי בטיחות המוצר ואחריות אם אתה קונה באמזון אין לך בעיה, אם אתה קונה מאיביי אתה צריך לברר עם המוכר אם יש אחריות וכשהמחשב מגיע אליך לבדוק לפי מספר סידורי אם יש באמת אחריות כמו שהוא הבטיח. -
@aiib נשמע מצויין,
@aiib כתב בהמלצה | אני רוצה לקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה לקנות ומה כדאי לי:
אם אתה קונה באמזון אין לך בעיה
אשמח לקבל עזרה למחשב טוב דרך אמזון, ואם ידוע לך אם יש עלות משלוח לניו יורק?
@חיים.כ. כתב בהמלצה | אני רוצה לקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה לקנות ומה כדאי לי:
@aiib נשמע מצויין,
@aiib כתב בהמלצה | אני רוצה לקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה לקנות ומה כדאי לי:
לצערי אין לי זמן פנוי כרגע לחיפוש.
לגבי עלות משלוח, בדרך כלל באמזון במחירים האלו אין משלוח. מה שכן קח בחשבון שהמחיר שמופיע באמזון הוא לפני מס. מס לניו יורק הוא בערך 6-7 אחוז
אולי כדאי שתכתוב לי את המייל שלך. -
@aiib נשמע מצויין,
לצערי אין לי זמן פנוי כרגע לחיפוש.
לגבי עלות משלוח, בדרך כלל באמזון במחירים האלו אין משלוח. מה שכן קח בחשבון שהמחיר שמופיע באמזון הוא לפני מס. מס לניו יורק הוא בערך 6-7 אחוז
אולי כדאי שתכתוב לי את המייל שלך. -
@aiib תודה רבה.
hilasrdm@gmail.com