עזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים
-
אני מנסה לחסום איכשהו את האיפוס הכפוי הזה.
בקצרה למי שלא מכיר: במכשיר הזה אם לוחצים על שניים או שלושה מקשים יחד, עולה שאלה בסינית ששואלת כנראה האם לאפס להגדרות יצרן, וכשלוחצים אישור או שוב על האמצעי - זה מתאפס, וזה קורה הרבה בתוך הכיס, ומעצבן מאוד.
[יש גרסה שזה מקש הכיבוי+אמצעי, מה שיש לי כרגע. יש גרסה שזה כיבוי+אמצעי+תחתון, ויש את הכי גרועה - אמצעי+תחתון].
ניסיתי לערוך את קובץ ה-mtk-kpd.kl עם עזרה/הפרעה מGPT, שיניתי את השורותkey 232 DPAD_CENTER key 352 DPAD_CENTER
ועשיתי במקומן
key 232 NONE key 352 NONE
מה שקרה - אכן המקש האמצעי הפסיק לעבוד כליל, ואיתו גם האיפוס ב"ה, אבל הבעיה - מקש המענה לשיחה והחיוג גם לא עובד... ולא עזר ששיניתי רק אחד מהנ"ל.
וכמובן - האמצעי נצרך גם לדברים אחרים, וחבל שהוא לא עובד כלל, אבל זו הבעיה הקטנה.
אני מצרף כאן את הקובץ הנ"ל בגרסה לאחר השינוי - mtk-kpd.kl או שאולי בכלל צריך את הקובץ השני שיש שם - Generic.kl או קבץ אחר מהתיקייה ההיא?@מישהו12 המליץ בכלל לנסות לגלות איזה אקטיביטי נפתח ולהרוס אותו, אבל בזה אני לא מבין עדיין כלום. אם מישהו יכול להדריך אותי - יש לי כמובן גישת ADB ורוט, ומג'יסק.
-
@EBA כתב בעזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים:
@מישהו12 המליץ בכלל לנסות לגלות איזה אקטיביטי נפתח ולהרוס אותו, אבל בזה אני לא מבין עדיין כלום. אם מישהו יכול להדריך אותי - יש לי כמובן גישת ADB ורוט, ומג'יסק.
נתחיל ככה:
תתקין את האפליקציה הזו על המכשיר, תפתח אותה ותתן לה את ההרשאות הנדרשות עד שיופיע לך בחלק העליו של המסך בכל מקום את הactivity שבו אתה נמצא.תהיה במסך הבית, תתחיל הסרטת מסך, ותכנס בכוונה לאקטיביטי של השאלה אם לאפס.
תעלה לי לכאן את ההסרטה ואשתדל לעזור הלאה.
אם מישהו יתרום לי מכשיר זה יעזור הרבה יותר... אם יש מישהו שיכול לתת לי מכשיר, אשמח שיצור איתי קשר
-
@מישהו12 כתב בעזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים:
תהיה במסך הבית, תתחיל הסרטת מסך, ותכנס בכוונה לאקטיביטי של השאלה אם לאפס.
עשיתי את זה, האקטיביטי נשאר על מה שהיה קודם [ששולחן העבודה פועל] ולא השתנה כלל בעת עליית החלון של האיפוס.
@EBA זה כנראה חלק מהלאונצ'ר
אגב היה לי מכשיר כמו שלך לפני שהוא שבק חיים ויש שם שני לאונצ'רים שעובדים ביחד במקביל שמת לב לזה? למשל המחוות מגיעות מלאונצ'ר אחר... אחד זה dp שהוא בעצם זהה לonestep מהqin ויש עוד אחד שנקרא onestep אבל הוא אחר ושם נמצא המחוות אולי שם גם נמצא מה שאתה מחפש תבדוק -
@EBA זה כנראה חלק מהלאונצ'ר
אגב היה לי מכשיר כמו שלך לפני שהוא שבק חיים ויש שם שני לאונצ'רים שעובדים ביחד במקביל שמת לב לזה? למשל המחוות מגיעות מלאונצ'ר אחר... אחד זה dp שהוא בעצם זהה לonestep מהqin ויש עוד אחד שנקרא onestep אבל הוא אחר ושם נמצא המחוות אולי שם גם נמצא מה שאתה מחפש תבדוק -
@urielk עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה, פשוט שיניתי את המקש לENTER במקום DPAD_CENTER, כעת הם מתפקדים נהדר, אבל לא מפעילים איפוס.
תודה לכולם. בהמשך בל"נ אעשה מדריך מסודר לאלה שפחות מבינים.
@EBA יפה, רעיון יצירתי,
אבל שים לב שהוא עלול לשבש דברים קטנים.
למשל במקלדת הQinboard t9 שלי יש פעולות שמוגדרות לDPAD_CNETER, אז יש מצב שיפגום.בכל מקרה שמח בשבילך,
אין לי רעיון מה לעשות כרגע בלי מכשיר אצלי... (למעשה רעיון יש, אבל לממש אותו בלי מכשיר אצלי זה יהיה מורכב מידי).
אז מקווה בשבילך ובשביל כל משתמשי הטלפון הזה שהפעם נמצא הפיתרוןאם תשלח לי את הAPK הרלוונטי של שולחן הבית והסרטה של מה שקרה (כן, למרות שלא השתנה האקטיביטי) אולי אוכל לעזור, אבל כאמור, קשה בלי מכשיר ביד.
-
@EBA יפה, רעיון יצירתי,
אבל שים לב שהוא עלול לשבש דברים קטנים.
למשל במקלדת הQinboard t9 שלי יש פעולות שמוגדרות לDPAD_CNETER, אז יש מצב שיפגום.בכל מקרה שמח בשבילך,
אין לי רעיון מה לעשות כרגע בלי מכשיר אצלי... (למעשה רעיון יש, אבל לממש אותו בלי מכשיר אצלי זה יהיה מורכב מידי).
אז מקווה בשבילך ובשביל כל משתמשי הטלפון הזה שהפעם נמצא הפיתרוןאם תשלח לי את הAPK הרלוונטי של שולחן הבית והסרטה של מה שקרה (כן, למרות שלא השתנה האקטיביטי) אולי אוכל לעזור, אבל כאמור, קשה בלי מכשיר ביד.
@מישהו12 אני לא משתמש קלל להקלדה במקלדת הפיזית, אז לי זה לא משנה כלל.
אי"ה עוד מעט יגיע אליי עוד מכשיר ואשלח לך הסרטה, במכשיר שלי אני כבר לא רוצה להחזיר את האיפוס...ואולי תיכף אני אשלח לך מכשיר רק בגלל שאתה מבקש כל כך יפה... עזוב, אל תחכה לטובות שלי, תזמין לעצמך כמה כאלה, אני אומר לך זה הדבר הבא המכשיר הזה. האיפוס היה אחד הבאגים הרציניים, וכשהתגברנו עליו הוא כמעט מושלם.
-
אי"ה עוד מעט יגיע אליי עוד מכשיר ואשלח לך הסרטה, במכשיר שלי אני כבר לא רוצה להחזיר את האיפוס...ואולי תיכף אני אשלח לך מכשיר רק בגלל שאתה מבקש כל כך יפה... עזוב, אל תחכה לטובות שלי, תזמין לעצמך כמה כאלה, אני אומר לך זה הדבר הבא המכשיר הזה. האיפוס היה אחד הבאגים הרציניים, וכשהתגברנו עליו הוא כמעט מושלם.
-
-
ואולי תיכף אני אשלח לך מכשיר רק בגלל שאתה מבקש כל כך יפה... עזוב, אל תחכה לטובות שלי, תזמין לעצמך כמה כאלה, אני אומר לך זה הדבר הבא המכשיר הזה. האיפוס היה אחד הבאגים הרציניים, וכשהתגברנו עליו הוא כמעט מושלם.
לצערי אצלי הוא לא היה כזה מושלם כנראה התחמם יותר מידי ומת אחרי חמישה חודשים גם השימוש בדפדפן היה נתקע. וגם אין מי שמתקן מכשירים כאלה עכשיו אין לו חלקי חילוף