דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. עזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים

עזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
13 פוסטים 4 כותבים 140 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מישהו12מ מישהו12

@EBA כתב בעזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים:

@מישהו12 המליץ בכלל לנסות לגלות איזה אקטיביטי נפתח ולהרוס אותו, אבל בזה אני לא מבין עדיין כלום. אם מישהו יכול להדריך אותי - יש לי כמובן גישת ADB ורוט, ומג'יסק.

נתחיל ככה:
    תתקין את האפליקציה הזו על המכשיר, תפתח אותה ותתן לה את ההרשאות הנדרשות עד שיופיע לך בחלק העליו של המסך בכל מקום את הactivity שבו אתה נמצא.

תהיה במסך הבית, תתחיל הסרטת מסך, ותכנס בכוונה לאקטיביטי של השאלה אם לאפס.
    תעלה לי לכאן את ההסרטה ואשתדל לעזור הלאה.

אם מישהו יתרום לי מכשיר זה יעזור הרבה יותר... אם יש מישהו שיכול לתת לי מכשיר, אשמח שיצור איתי קשר

EBAE מנותק
    EBAE מנותק
    EBA
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי
    פוסט זה נמחק!
    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • EBAE EBA

אני מנסה לחסום איכשהו את האיפוס הכפוי הזה.
      בקצרה למי שלא מכיר: במכשיר הזה אם לוחצים על שניים או שלושה מקשים יחד, עולה שאלה בסינית ששואלת כנראה האם לאפס להגדרות יצרן, וכשלוחצים אישור או שוב על האמצעי - זה מתאפס, וזה קורה הרבה בתוך הכיס, ומעצבן מאוד.
      [יש גרסה שזה מקש הכיבוי+אמצעי, מה שיש לי כרגע. יש גרסה שזה כיבוי+אמצעי+תחתון, ויש את הכי גרועה - אמצעי+תחתון].
      ניסיתי לערוך את קובץ ה-mtk-kpd.kl עם עזרה/הפרעה מGPT, שיניתי את השורות

key 232   DPAD_CENTER
      key 352   DPAD_CENTER

ועשיתי במקומן

key 232   NONE
      key 352   NONE

מה שקרה - אכן המקש האמצעי הפסיק לעבוד כליל, ואיתו גם האיפוס ב"ה, אבל הבעיה - מקש המענה לשיחה והחיוג גם לא עובד... ולא עזר ששיניתי רק אחד מהנ"ל.
      וכמובן - האמצעי נצרך גם לדברים אחרים, וחבל שהוא לא עובד כלל, אבל זו הבעיה הקטנה.
      אני מצרף כאן את הקובץ הנ"ל בגרסה לאחר השינוי - ‏‏mtk-kpd.kl או שאולי בכלל צריך את הקובץ השני שיש שם - Generic.kl או קבץ אחר מהתיקייה ההיא?

@מישהו12 המליץ בכלל לנסות לגלות איזה אקטיביטי נפתח ולהרוס אותו, אבל בזה אני לא מבין עדיין כלום. אם מישהו יכול להדריך אותי - יש לי כמובן גישת ADB ורוט, ומג'יסק.

@דוד-המלך-3 @רוצה-שלום @נוחעם-FM

U מנותק
      U מנותק
      urielk
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@EBA אתה צריך למצוא את הקוד של צירוף המקשים ביחד לא של כל אחד בנפרד תבדוק איזה קוד זה שניהם ביחד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מישהו12מ מישהו12

נתחיל ככה:
        תתקין את האפליקציה הזו על המכשיר, תפתח אותה ותתן לה את ההרשאות הנדרשות עד שיופיע לך בחלק העליו של המסך בכל מקום את הactivity שבו אתה נמצא.

תעלה לי לכאן את ההסרטה ואשתדל לעזור הלאה.

אם מישהו יתרום לי מכשיר זה יעזור הרבה יותר... אם יש מישהו שיכול לתת לי מכשיר, אשמח שיצור איתי קשר

EBAE מנותק
        EBAE מנותק
        EBA
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מישהו12 כתב בעזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים:

עשיתי את זה, האקטיביטי נשאר על מה שהיה קודם [ששולחן העבודה פועל] ולא השתנה כלל בעת עליית החלון של האיפוס.

U תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • EBAE EBA

@מישהו12 כתב בעזרה | ביטול האיפוס של DOOV R77 בלחיצת מקשים:

עשיתי את זה, האקטיביטי נשאר על מה שהיה קודם [ששולחן העבודה פועל] ולא השתנה כלל בעת עליית החלון של האיפוס.

U מנותק
          U מנותק
          urielk
          כתב נערך לאחרונה על ידי urielk

@EBA זה כנראה חלק מהלאונצ'ר
          אגב היה לי מכשיר כמו שלך לפני שהוא שבק חיים ויש שם שני לאונצ'רים שעובדים ביחד במקביל שמת לב לזה? למשל המחוות מגיעות מלאונצ'ר אחר... אחד זה dp שהוא בעצם זהה לonestep מהqin ויש עוד אחד שנקרא onestep אבל הוא אחר ושם נמצא המחוות אולי שם גם נמצא מה שאתה מחפש תבדוק

EBAE תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • U urielk

@EBA זה כנראה חלק מהלאונצ'ר
            אגב היה לי מכשיר כמו שלך לפני שהוא שבק חיים ויש שם שני לאונצ'רים שעובדים ביחד במקביל שמת לב לזה? למשל המחוות מגיעות מלאונצ'ר אחר... אחד זה dp שהוא בעצם זהה לonestep מהqin ויש עוד אחד שנקרא onestep אבל הוא אחר ושם נמצא המחוות אולי שם גם נמצא מה שאתה מחפש תבדוק

EBAE מנותק
            EBAE מנותק
            EBA
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@urielk עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה, פשוט שיניתי את המקש לENTER במקום DPAD_CENTER, כעת הם מתפקדים נהדר, אבל לא מפעילים איפוס.

תודה לכולם. בהמשך בל"נ אעשה מדריך מסודר לאלה שפחות מבינים.

מישהו12מ תגובה 1 תגובה אחרונה
            2
            • EBAE EBA

@urielk עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה, פשוט שיניתי את המקש לENTER במקום DPAD_CENTER, כעת הם מתפקדים נהדר, אבל לא מפעילים איפוס.

תודה לכולם. בהמשך בל"נ אעשה מדריך מסודר לאלה שפחות מבינים.

מישהו12מ מנותק
              מישהו12מ מנותק
              מישהו12
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי מישהו12

@EBA יפה, רעיון יצירתי,
              אבל שים לב שהוא עלול לשבש דברים קטנים.
              למשל במקלדת הQinboard t9 שלי יש פעולות שמוגדרות לDPAD_CNETER, אז יש מצב שיפגום.

בכל מקרה שמח בשבילך,
              אין לי רעיון מה לעשות כרגע בלי מכשיר אצלי... (למעשה רעיון יש, אבל לממש אותו בלי מכשיר אצלי זה יהיה מורכב מידי).
              אז מקווה בשבילך ובשביל כל משתמשי הטלפון הזה שהפעם נמצא הפיתרון 🙂

אם תשלח לי את הAPK הרלוונטי של שולחן הבית והסרטה של מה שקרה (כן, למרות שלא השתנה האקטיביטי) אולי אוכל לעזור, אבל כאמור, קשה בלי מכשיר ביד.

הבלוג שלי
              https://aiv-dev.com/he-IL/

EBAE תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • מישהו12מ מישהו12

@EBA יפה, רעיון יצירתי,
                אבל שים לב שהוא עלול לשבש דברים קטנים.
                למשל במקלדת הQinboard t9 שלי יש פעולות שמוגדרות לDPAD_CNETER, אז יש מצב שיפגום.

בכל מקרה שמח בשבילך,
                אין לי רעיון מה לעשות כרגע בלי מכשיר אצלי... (למעשה רעיון יש, אבל לממש אותו בלי מכשיר אצלי זה יהיה מורכב מידי).
                אז מקווה בשבילך ובשביל כל משתמשי הטלפון הזה שהפעם נמצא הפיתרון 🙂

אם תשלח לי את הAPK הרלוונטי של שולחן הבית והסרטה של מה שקרה (כן, למרות שלא השתנה האקטיביטי) אולי אוכל לעזור, אבל כאמור, קשה בלי מכשיר ביד.

EBAE מנותק
                EBAE מנותק
                EBA
                מדריכים
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@מישהו12 אני לא משתמש קלל להקלדה במקלדת הפיזית, אז לי זה לא משנה כלל.
                אי"ה עוד מעט יגיע אליי עוד מכשיר ואשלח לך הסרטה, במכשיר שלי אני כבר לא רוצה להחזיר את האיפוס...

ואולי תיכף אני אשלח לך מכשיר רק בגלל שאתה מבקש כל כך יפה... עזוב, אל תחכה לטובות שלי, תזמין לעצמך כמה כאלה, אני אומר לך זה הדבר הבא המכשיר הזה. האיפוס היה אחד הבאגים הרציניים, וכשהתגברנו עליו הוא כמעט מושלם.

מישהו12מ נ U 3 תגובות תגובה אחרונה
                1
                • EBAE EBA

אי"ה עוד מעט יגיע אליי עוד מכשיר ואשלח לך הסרטה, במכשיר שלי אני כבר לא רוצה להחזיר את האיפוס...

ואולי תיכף אני אשלח לך מכשיר רק בגלל שאתה מבקש כל כך יפה... עזוב, אל תחכה לטובות שלי, תזמין לעצמך כמה כאלה, אני אומר לך זה הדבר הבא המכשיר הזה. האיפוס היה אחד הבאגים הרציניים, וכשהתגברנו עליו הוא כמעט מושלם.

מישהו12מ מנותק
                  מישהו12מ מנותק
                  מישהו12
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי מישהו12

@EBA אם רק היה לי כסף לחצי מהמכשירים שאני רוצה להזמין 😉

תפוס ת'עיקרון...

הבלוג שלי
                  https://aiv-dev.com/he-IL/

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • EBAE EBA

נ מחובר
                    נ מחובר
                    נוחעם FM
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@EBA

זה הדבר הבא המכשיר הזה. האיפוס היה אחד הבאגים הרציניים, וכשהתגברנו עליו הוא כמעט מושלם

אמנם אין חיישן קירבה שזה חיסרון גדול
                    אבל הם מצאו לזה פיתרון מעניין בגירסה ששלחו פה

שבשיחה כשהפלאפון במצב מאונך או כמעט
                    המסך נכבה וממילא ליד האוזן המסך כבוי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • EBAE EBA

U מנותק
                      U מנותק
                      urielk
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

לצערי אצלי הוא לא היה כזה מושלם כנראה התחמם יותר מידי ומת אחרי חמישה חודשים גם השימוש בדפדפן היה נתקע. וגם אין מי שמתקן מכשירים כאלה עכשיו אין לו חלקי חילוף

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • EBAE מנותק
                        EBAE מנותק
                        EBA
                        מדריכים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

אגב, מעניין האם אפשר באותה הדרך ליצור מגש שישנה ממצב רטט לצלצול וכו' בדרך יותר נורמלית, כמו בכל מכשיר ע"י לחיצה ארוכה על סולמית או לפחות ע"י העיגול.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון
                        0
                        • חוקי הפורום
                        • פופולרי
                        • לא נפתר
                        • משתמשים