עזרה | עזרה בהתקנת שרותי גוגל
-
שלום
אין לי בטלפון שרותי גוגל אני מחקתי אותם דרך אפליקצית מערכת אני רוצה להחזיק אותם מהשורש כאליו חנות, גוגל פליי סרוויס וכו יש לי רוט אני צריך להפריש דרך מגיסק את החבילה המלאה נכון?
איך אני ישיג את החבילה המלאה הכוללת הכל בדיוק לטלפון שלי? (f22mini החצי טאצ ההכי קטן)
ומי אמר שכחנות תעבוד לי אחרי הכל יש לי רוט? -
כאילו מישהו יכול לשלוח לי קישור מאיפה מורידים את החבילה המלאה של שרותי גוגל כמו נגיד מnikgapps?
-
כאילו מישהו יכול לשלוח לי קישור מאיפה מורידים את החבילה המלאה של שרותי גוגל כמו נגיד מnikgapps?
@הרב-של-השכונה תוריד גרסה נמוכה הוא יעדכן את עצמו
-
@הרב-של-השכונה תוריד גרסה נמוכה הוא יעדכן את עצמו
@פיני10 הורדתי את כל מה שאפשר בכל הארכיטקטורות האפשריות הורדתי stok,full,core, הכל כלום לא מצליח לי אני מפליש אותם בהתקנה דרך מגיסק הכל נכשל.
-
@פיני10 הורדתי את כל מה שאפשר בכל הארכיטקטורות האפשריות הורדתי stok,full,core, הכל כלום לא מצליח לי אני מפליש אותם בהתקנה דרך מגיסק הכל נכשל.
@הרב-של-השכונה למה להפליש דרך מגיסק? פשוט תעתיק לתקייה!
-
@הרב-של-השכונה למה להפליש דרך מגיסק? פשוט תעתיק לתקייה!
@פיני10 איזה תיקייה?
-
@פיני10 איזה תיקייה?
@הרב-של-השכונה תפתח את המודל כזיפ ותראה כל קובץ איפה הוא אמור להיות אם תסתבך תעלה צילו"מ של המודל פתוח ואני ינסה לעזור
-
@הרב-של-השכונה תפתח את המודל כזיפ ותראה כל קובץ איפה הוא אמור להיות אם תסתבך תעלה צילו"מ של המודל פתוח ואני ינסה לעזור
@פיני10 זה לא מודל הורדתי זיפ ענק שכולל שרותי גוגל מ א' עד ת' ואין לי איך להתקין אותו ממש למערכת ניסיתי בחירת קובץ במגיסק, נכשל
ניסיתי מודל במגיסק, נכשל -
@פיני10 זה לא מודל הורדתי זיפ ענק שכולל שרותי גוגל מ א' עד ת' ואין לי איך להתקין אותו ממש למערכת ניסיתי בחירת קובץ במגיסק, נכשל
ניסיתי מודל במגיסק, נכשל@הרב-של-השכונה תעלה צילו"מ מהזיפ. (שאני יראה מה הוא מכיל)
-
-
@הרב-של-השכונה תעלה צילו"מ מהזיפ. (שאני יראה מה הוא מכיל)
@פיני10 ויש עוד הרבה קבצים שאין לי מושג מה הם כנראה דברים קטנים להשלמת השירותים..
-
@הרב-של-השכונה אתה לא מתקין נכון.
תעשה בבקשה הסרטת מסך מהרגע שאתה נכנס למג'יסק עד שאתה מגיע לשלב של הכישלון@מישהו12 מה קשה?
נכנס למגיסק על המסך הראשון לוחץ התקנה, בחירת קובץ אני בוחר מההורדות צורב...נכשל -
@מישהו12 מה קשה?
נכנס למגיסק על המסך הראשון לוחץ התקנה, בחירת קובץ אני בוחר מההורדות צורב...נכשל@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | עזרה בהתקנת שרותי גוגל:
@מישהו12 מה קשה?
שום דבר, חוץ מזה שלא ככה מתקינים מודלים.
ככה מתקינים מגיסק, כלומר צריך לבחור קובץ boot.img ומשריש.אז ברור שהוא נשכל, כי הקובץ שבחרת הוא לא boot.img אלא זיפ של מודול.
-
להתקנת מודולים תלחץ על הסמל של הפאזל
בתמונה הזו בצד ימין למטה.ואז שם יהיה לך לחצן התקנה, ואז תבחר את המודול.
@מישהו12 למה זה אמור להיות בתור מודל? זה חבילת שרותי גוגל שאני רוצה להכניס למערכת
-
@מישהו12 למה זה אמור להיות בתור מודל? זה חבילת שרותי גוגל שאני רוצה להכניס למערכת
-
@הרב-של-השכונה קוראים לזה מודול.
@מישהו12 נכשל..
-
@מישהו12 נכשל..