בעיה | הגדרת תא קולי חלופי
-
@פלמנמוני מקור?
-
-
אני מנסה להגדיר תא קולי חלופי.
(אין לי את האפשרות שהטלפון יהיה מזוהה ע"י המערכת משום שאני מתקשר מטלפונים שונים)שלוחה ראשית עוברת לשלוחה 1 - הקלטה לאחר 5 שניות,
שלוחה 2 שמיעת הודעות + סיסמת כניסה,הרעיון שלאחר 5 שניות כדי שאוכל להספיק להקיש 2 (שלוחה של השמעת הודעות) כש'אני' מתקשר.
כמו"כ אני רוצה שלאחר ההקלטה היא תישמר אוטו' בלי התפריט האם לשמור וכו'.
הקודים שהכנסתי, אך לא עובד לי:
שלוחה ראשית:
type=menu
timeout=5
timeout_go_to=1שלוחה 1:
type=record
folder=Messagesשלוחה 2:
type=playfile
folder=Messages
password=1234אשמח לפתרון..
@מנשה-2 תשתמש בזה:
בגדול צריך רק 3 שלוחות
זה הרבה יותר אפקטיבי והרבה יותר נקי.תפריט ראשי:
type=menu white_list=yes ;רשימה לבנה- רשימת תפוצה ברירת מחדל white_list_type=template_default ;השגיאה (כולם חוץ ממני) עובר להקלטה white_list_error_goto=/2
שלוחה 1 (שמיעת קבצים):
type=playfile ;כמות ההודעות בשלוחה say_files_amount=yes ;תפריט לאחר שמיעת קובץ after_play_tfr=tfr_more_options ;השמעת פרטי ההודעה say_details_message_first=yes ;הפרטים שיושמעו say_details_message=phone,date,time ;השמעת תאריך עברי details_message_date=heb ;העברת קובץ לארכיון playfile_move_file_to_old=yes ;תפריט האם להשמיע הודעות ישנות playfile_end_play_old=tfr
שלוחה 2 (הקלטות):
type=record ;שמירה גם בניתוק ;hangup_insert_file=yes ;שמירה בתקית הקלטות ;hangup_insert_file_to_folder=/1 ;סולמית שומר מייד record_ok=# ;כל מקש מסיים record_stop_any_key=yes ;לא ישמיע מספר קובץ שהוקלט say_record_number=no ;דילוג על תפריט הקלטה נוספת say_record_menu=no ;שמירה בתקיה folder_move=/1 ;בסיום הקלטה עובר ל record_end_goto=hangup ;באם ההודעה אושרה ישלח צינטוק record_end_run_tzintuk=yes ;בניתוק שולח צינטוק ;hangup_send_tzintuk=yes ;שולח לרשימת תפוצה list_tzintuk=123 ;אורך צינטוק tzintuk_timeout=5
שלוחה 5 (רישום צינטוקים):
type=tzintuk list_tzintuk=123
כמובן להשתיק הודעת מערכת של אין לך הרשאת גישה.
להרשם לצינטוקים, ולרשימת תפוצה ברירת מחדל...נראה לי שזהו,
אבל כתבתי מהזיכרון בלי להסתכל בפנים, אז אם יש תקלות (לא אמור להיות) תעדכנו... -
@מנשה-2 תשתמש בזה:
בגדול צריך רק 3 שלוחות
זה הרבה יותר אפקטיבי והרבה יותר נקי.תפריט ראשי:
type=menu white_list=yes ;רשימה לבנה- רשימת תפוצה ברירת מחדל white_list_type=template_default ;השגיאה (כולם חוץ ממני) עובר להקלטה white_list_error_goto=/2
שלוחה 1 (שמיעת קבצים):
type=playfile ;כמות ההודעות בשלוחה say_files_amount=yes ;תפריט לאחר שמיעת קובץ after_play_tfr=tfr_more_options ;השמעת פרטי ההודעה say_details_message_first=yes ;הפרטים שיושמעו say_details_message=phone,date,time ;השמעת תאריך עברי details_message_date=heb ;העברת קובץ לארכיון playfile_move_file_to_old=yes ;תפריט האם להשמיע הודעות ישנות playfile_end_play_old=tfr
שלוחה 2 (הקלטות):
type=record ;שמירה גם בניתוק ;hangup_insert_file=yes ;שמירה בתקית הקלטות ;hangup_insert_file_to_folder=/1 ;סולמית שומר מייד record_ok=# ;כל מקש מסיים record_stop_any_key=yes ;לא ישמיע מספר קובץ שהוקלט say_record_number=no ;דילוג על תפריט הקלטה נוספת say_record_menu=no ;שמירה בתקיה folder_move=/1 ;בסיום הקלטה עובר ל record_end_goto=hangup ;באם ההודעה אושרה ישלח צינטוק record_end_run_tzintuk=yes ;בניתוק שולח צינטוק ;hangup_send_tzintuk=yes ;שולח לרשימת תפוצה list_tzintuk=123 ;אורך צינטוק tzintuk_timeout=5
שלוחה 5 (רישום צינטוקים):
type=tzintuk list_tzintuk=123
כמובן להשתיק הודעת מערכת של אין לך הרשאת גישה.
להרשם לצינטוקים, ולרשימת תפוצה ברירת מחדל...נראה לי שזהו,
אבל כתבתי מהזיכרון בלי להסתכל בפנים, אז אם יש תקלות (לא אמור להיות) תעדכנו... -
@kasnik כתב בבעיה | הגדרת תא קולי חלופי:
@פלמנמוני זה מדובר על 2 ספרות, כגון '11' '12' וכו'
אבל ההגדרה timeout עובדת רק כאשר התפריט מוגדר על שתי ספרות
-
@פלמנמוני
אבל ההגדרה הזו לא מיועדת לזה,
היא מיועדת למקרה שיש תפריט דו ספרתי ומישהו בחר בשלוחה אחד שאם עבר למשל חמש שניות והוא לא הקיש מספר שני זה יכנס לו לשלוחה אחד ולא יחכה להקשה של מספר שני בעצם לשלוחה 12