באג | בעיה באנדרואיד 13 עם כל הלאונצרים למיניהם
-
מישהו נתקל בבעיה הזאת באנדרואיד 13 כל לאונצר שאני מתקין ביישומים האחרונים לא נפתחים טוב זאת אומרת כשאני פותח את היישומים האחרונים הוא לא נותן לגלול בינהם רק מציג את הישום האחרון וחצי מההוא שלפניו ולא נותן לגלול מישהו נתקל בזה ויודע מה הפיתרון?
-
@ssshmuel
יכול להיות שהשבתת את הלאונצ'ר המקורי שהגיע עם המכשיר ? או שהורדת לו הרשאות וכדו' ?
בדרך כלל הוא זה שמפעיל את האפליקציות האחרונות -
@נוחעם-FM לא לא נגעתי בלאונצאר המקורי שוט כל פעם שמורידים אותו מהברירית מחדל זה מפסיק לעבוד
מישהו יודע אולי על אפליקציה שנותנת הרשאות של adb מהפלאפון עצמו(יש דבר כזה בכלל?) -
@ssshmuel כתב בבאג | בעיה באנדרואיד 13 עם כל הלאונצרים למיניהם:
מישהו יודע אולי על אפליקציה שנותנת הרשאות של adb מהפלאפון עצמו(יש דבר כזה בכלל?)
כן טרמינל מסוף
או בסימולטור שיש במנהל MT -
@נוחעם-FM וגם איזה פקודה אני צריך לכתוב בשביל לאונצר נובה (פרוץ אם זה משנה) כי ניסיתי להכניס את האפליקציה האפליקציות מערכת לסיסטם וזה הרס לי את המכשיר ולא נדלק ונאלצתי לצרוב גירסא אז אני מאוד מפחד
תודה רבה!!! -
@נוחעם-FM וגם איזה פקודה אני צריך לכתוב בשביל לאונצר נובה (פרוץ אם זה משנה) כי ניסיתי להכניס את האפליקציה האפליקציות מערכת לסיסטם וזה הרס לי את המכשיר ולא נדלק ונאלצתי לצרוב גירסא אז אני מאוד מפחד
תודה רבה!!!@ssshmuel כתב בבאג | בעיה באנדרואיד 13 עם כל הלאונצרים למיניהם:
תודה רבה!!!מנהל MT
אני לא מספיק מבין בכתיבת קודים אבל אפשר בעיקרון פשוט להעביר איתו לסיסטם (לא לוקח אחריות)
ואפשר גם עם לאקי פאצ'ר עיין פה -
@ssshmuel כתב בבאג | בעיה באנדרואיד 13 עם כל הלאונצרים למיניהם:
תודה רבה!!!מנהל MT
אני לא מספיק מבין בכתיבת קודים אבל אפשר בעיקרון פשוט להעביר איתו לסיסטם (לא לוקח אחריות)
ואפשר גם עם לאקי פאצ'ר עיין פה -
@נוחעם-FM אני בניתי עכשיו אפליקצייה של לאונצר וזה התקין אותה דרך האנדרואיד סטודיו ועדין זה עושה את הבאג של הישומים האחרונים מה יכול להיות הבעיה?
-
-
@נוחעם-FM אני מפחד אוקיי נראה לי שאני ינסה לבנות אפליקצייה שהיא תטפל בישומים האחרונים במקום זה