שיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2
-
אפשר אולי תמונה של התפריטים שלו?
קצת לראות את הממשק... -
אפשר אולי תמונה של התפריטים שלו?
קצת לראות את הממשק...@טשיקאוור-ניוז העלתי באחד הפוסטים למעלה תמונות
-
תכלס, מישהו מוכן להרים את הכפפה ולבדוק על שינוי IMEI?
אין כאן באמת פריצה לוועדת הרבנים, כמו כל המכשירים כאן בפורום, הנוקיות למיניהם, ואף אחד לא חשש לכלום.
יהא זה לעזר רב.
@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אין כאן באמת פריצה לוועדת הרבנים, כמו כל המכשירים כאן בפורום, הנוקיות למיניהם, ואף אחד לא חשש לכלום.
ברור שאין חשש כזה.
הנידון היה למה לא נתנו אופציה רשמית כזו.
ועל זה ענה @מישהו12 שאין להם עניין להכנס ראש בראש בוועדת הרבנים ולכן הם לא מכוונים למגזר הזה ולא זה מטרת הפלאפון, וכן כתב שלא חסמו באופן ספציפי את האופציה להחליף imei.השאלה היא איך בכלל מחליפים imei למכשירים בסגנון הזה?
-
ברור שאין חשש כזה.
ועל זה ענה @מישהו12 שאין להם עניין להכנס ראש בראש בוועדת הרבנים ולכן הם לא מכוונים למגזר הזה ולא זה מטרת הפלאפון, וכן כתב שלא חסמו באופן ספציפי את האופציה להחליף imei.השאלה היא איך בכלל מחליפים imei למכשירים בסגנון הזה?
-
@נוחעם-FM כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
השאלה היא איך בכלל מחליפים imei למכשירים בסגנון הזה?
זו תמצית שֵׁאֵלָתִי
-
ברור שאין חשש כזה.
למכשירי פירסט פון החדשים מצאו את הקוד
#2233#*
אין לי מושג איך מצאו אותו, אך כנראה שהיה מישהו מספיק משועמם כדי לבדוק את כל צירופי הקודים האפשריים עד שהגיע למספר זה, צריך שמישהו יעשה זאת גם כאן. -
למכשירי פירסט פון החדשים מצאו את הקוד
#2233#*
אין לי מושג איך מצאו אותו, אך כנראה שהיה מישהו מספיק משועמם כדי לבדוק את כל צירופי הקודים האפשריים עד שהגיע למספר זה, צריך שמישהו יעשה זאת גם כאן.@אוהב-ספר-0 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אך כנראה שהיה מישהו מספיק משועמם כדי לבדוק את כל צירופי הקודים האפשריים עד שהגיע למספר זה
נראה לך?
כנראה מישהו קיבל את זה מאנשהו -
@אוהב-ספר-0 כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
אך כנראה שהיה מישהו מספיק משועמם כדי לבדוק את כל צירופי הקודים האפשריים עד שהגיע למספר זה
נראה לך?
כנראה מישהו קיבל את זה מאנשהו@לעכשיו כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
נראה לך?
כנראה מישהו קיבל את זה מאנשהוקודים רבים אחרים לטלפונים של פירסט פון אני גיליתי כשהייתי משועמם מספיק.
אך אני הגעתי רק לכל הקודים בעלי 3 מספרים וכבר לא היה לי כח לעבוד על 4 מספרים, אך יתכן מאד שמישהו היה מספיק משועמם.
למרות שהאופציה שאתה מעלה גם הגיונית.
ובכל מקרה, צריך לבדוק האם יתכן שזה הקוד גם בטלפון המדובר, כיון ששמעתי פעם שיש מהקודים שמגיעים בברירת מחדל עם מערכת ההפעלה אם המתכנתים לא שינו אותם.
וגם אם זה לא הקוד, עדיין אפשר לחפש צירופים שונים עד למציאה [או עד ליאוש...]