שיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2
-
@מחנה-ידידים כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
עד 31/12/2029... קצת מוזר זו לא מילה
לא מאד מוזר, יש הרבה פלאפונים שנגמר להם ב2026, פשוט זה תופס מקום, ויתכן שזה משמעותי מאד כשמדברים על MOCOR.
לא מבין מה ההתלהבות, עוד יבואן שעשה עבודה טובה בדומה ל5X5 ודומיו, (לדעתי יש קשר ביניהם, או לחילופין שזה מכשיר דפוק של יבואן מתחיל)
ולגבי הIMEI, אין צורך בכשר, הרי אפילו מצלמה אין לו, אז הוא בדיוק כמו כל האחרים רק שתומך SMS, אז מי שמשתמש בSMS לא צריך IMEI לא כשר,
ובשביל אלו שרוצים גם וגם-כנראה כאן הוועדה חידדה את הגבול, איפה שעוד אפשר...מה שהכי מאכזב אותי-זה הנושא, שמזכיר את הC2, והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
מה שהכי מאכזב אותי-זה הנושא, שמזכיר את הC2, והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
מזדהה עם כל מילה
אנשים צריכים להבין, c2 לא יהיה. (יהיה מכשירים טובים אחרים, לא משהו שיזכיר את הc2
-
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
מה שהכי מאכזב אותי-זה הנושא, שמזכיר את הC2, והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
מזדהה עם כל מילה
אנשים צריכים להבין, c2 לא יהיה. (יהיה מכשירים טובים אחרים, לא משהו שיזכיר את הc2