שיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2
-
@cfopuser מה לא נכון בזה ה8 מספרים "tac" הראשנים החברה מקבלת מגורם רשמי והשאר הוא צריך לתת לכל מכשיר מספר אחר
-
@יוסי1212 אמנם בפן החוקי זה יכול להיות לא חוקי במספר מדינות,
אבל בכול הפן הטכני של הדבר אתה יכול לשים איזה imei שאתה רוצה.@cfopuser לא ראיתי שום יצרן ששם imei לא חוקי מקסימום הוא שם imei שניתן לשנות אחכ מה שבחלק מהמדינות לא חוקי הרעיון הוא שבל מכשיר יש לו את המספר שלו ויש וועדות בינלאומיות שאחראים לזה ממילא רשמי אי אפשר לקחת imei שהוועדה שמרה לעצמה אצל היצרנים שלהם לכתחילה או בדיעבד אחר הייצור
ויכול להיות שאם יצרן רשמי ישים imei לא תיקניים משרד התקשורת לא ייאשר לייבא אותו לארץ -
המכשיר נשמע טוב, שאלה האם אין שום דרך להכניס סים של הוועדה?
-
המכשיר נשמע טוב, שאלה האם אין שום דרך להכניס סים של הוועדה?
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
שאלה האם אין שום דרך להכניס סים של הוועדה?
כתבו לעיל שאפשר לשנות imei
ללא התחייבות
-
פוסט זה נמחק!
@מחנה-ידידים כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
עד 31/12/2029... קצת מוזר זו לא מילה
לא מאד מוזר, יש הרבה פלאפונים שנגמר להם ב2026, פשוט זה תופס מקום, ויתכן שזה משמעותי מאד כשמדברים על MOCOR.
לא מבין מה ההתלהבות, עוד יבואן שעשה עבודה טובה בדומה ל5X5 ודומיו, (לדעתי יש קשר ביניהם, או לחילופין שזה מכשיר דפוק של יבואן מתחיל)
ולגבי הIMEI, אין צורך בכשר, הרי אפילו מצלמה אין לו, אז הוא בדיוק כמו כל האחרים רק שתומך SMS, אז מי שמשתמש בSMS לא צריך IMEI לא כשר,
ובשביל אלו שרוצים גם וגם-כנראה כאן הוועדה חידדה את הגבול, איפה שעוד אפשר...מה שהכי מאכזב אותי-זה הנושא, שמזכיר את הC2, והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
-
לא מאד מוזר, יש הרבה פלאפונים שנגמר להם ב2026, פשוט זה תופס מקום, ויתכן שזה משמעותי מאד כשמדברים על MOCOR.
לא מבין מה ההתלהבות, עוד יבואן שעשה עבודה טובה בדומה ל5X5 ודומיו, (לדעתי יש קשר ביניהם, או לחילופין שזה מכשיר דפוק של יבואן מתחיל)
ולגבי הIMEI, אין צורך בכשר, הרי אפילו מצלמה אין לו, אז הוא בדיוק כמו כל האחרים רק שתומך SMS, אז מי שמשתמש בSMS לא צריך IMEI לא כשר,
ובשביל אלו שרוצים גם וגם-כנראה כאן הוועדה חידדה את הגבול, איפה שעוד אפשר...מה שהכי מאכזב אותי-זה הנושא, שמזכיר את הC2, והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
הרי אפילו מצלמה אין לו
@דוד-טרייטל
יש מצלמה@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | יצור טלפון חדש בדוגמת הC2:
והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
תספר לי על זה...
איפה כל אחד יכול להזמין בדיוק?... -
מה שהכי מאכזב אותי-זה הנושא, שמזכיר את הC2, והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
מזדהה עם כל מילה
אנשים צריכים להבין, c2 לא יהיה. (יהיה מכשירים טובים אחרים, לא משהו שיזכיר את הc2
-
מה שהכי מאכזב אותי-זה הנושא, שמזכיר את הC2, והמכשיר שלא חידש כלום מעבר ל5X5 תומך כשר ביבוא יותר מקצועי מהדוגמית שכל אחד יכול היה להזמין...
מזדהה עם כל מילה
אנשים צריכים להבין, c2 לא יהיה. (יהיה מכשירים טובים אחרים, לא משהו שיזכיר את הc2