עזרה | הקלטת שיעורים
-
שלום!
יש לי טלפון שיאומי חצי טאצ' (ללא אינטרנט). יש למישהו אפליקציה של הקלטה טובה עם אפשרות נגיד של לסדר בתיקיות מובנה באפליקציה ושאין הגבלת אותיות בשם הקובץ?
וכן האם יש טיפים לגבי שטח אחסון? כי השיאומי אין לו אפשרות להכנסת כרטיס זיכרון....אפשרי נגיד לשנות את שטח האחסון בחנות מ32 ל64? -
שלום!
יש לי טלפון שיאומי חצי טאצ' (ללא אינטרנט). יש למישהו אפליקציה של הקלטה טובה עם אפשרות נגיד של לסדר בתיקיות מובנה באפליקציה ושאין הגבלת אותיות בשם הקובץ?
וכן האם יש טיפים לגבי שטח אחסון? כי השיאומי אין לו אפשרות להכנסת כרטיס זיכרון....אפשרי נגיד לשנות את שטח האחסון בחנות מ32 ל64?@חסוי-222 כתב בעזרה | הקלטת שיעורים:
לסדר בתיקיות מובנה באפליקציה
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון
@חסוי-222 כתב בעזרה | הקלטת שיעורים:
ושאין הגבלת אותיות בשם הקובץ?
לדעתי ברוב האפליקציות אין הגבלה מצומצמת, אך מה שכן יש זו הגבלה של מערכת ההפעלה (כמו שבוינדוס לפעמים נוצרים קבצים עם שמות ארוכים מידי ומוזרים משימוש במחשב עם לינוקס וכדו' ואז א"א למחוק אותם)
אפשרי נגיד לשנות את שטח האחסון בחנות מ32 ל64?
לא. זה רכיב פיזי.
כלומר, הדרך היחידה להרחיב היא לקנות מכשיר חדש.כיום באיזו אפליקציה אתה משתמש ומה הבעיות שלך איתה?
-
לסדר בתיקיות מובנה באפליקציה
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון
ושאין הגבלת אותיות בשם הקובץ?
לדעתי ברוב האפליקציות אין הגבלה מצומצמת, אך מה שכן יש זו הגבלה של מערכת ההפעלה (כמו שבוינדוס לפעמים נוצרים קבצים עם שמות ארוכים מידי ומוזרים משימוש במחשב עם לינוקס וכדו' ואז א"א למחוק אותם)
אפשרי נגיד לשנות את שטח האחסון בחנות מ32 ל64?
לא. זה רכיב פיזי.
כלומר, הדרך היחידה להרחיב היא לקנות מכשיר חדש.כיום באיזו אפליקציה אתה משתמש ומה הבעיות שלך איתה?
@מישהו12 אני משתמש במקורית שיש בשיאומי
היא פשוטה מידיי, המראה שלה לא וואו, וגם יש הגבלה בשםהתכוונתי שבאפליקציה עצמה אוכל נגיד ליצור תיקיות ולסדר את הקבצים בתוכם אבל זה פחות קריטי.
אשמח לאפליקציה עם מראה טוב, איכותית, ושאין הגבלה בשם. בגדול אז אין פיתרון לשטח אחסון כמו שאני מבין כי אצלי 93 אחוז מהשטח מלא כבר
-
@מישהו12 אני משתמש במקורית שיש בשיאומי
היא פשוטה מידיי, המראה שלה לא וואו, וגם יש הגבלה בשםהתכוונתי שבאפליקציה עצמה אוכל נגיד ליצור תיקיות ולסדר את הקבצים בתוכם אבל זה פחות קריטי.
אשמח לאפליקציה עם מראה טוב, איכותית, ושאין הגבלה בשם. בגדול אז אין פיתרון לשטח אחסון כמו שאני מבין כי אצלי 93 אחוז מהשטח מלא כבר