בקשת מידע | להפוך תמונת איתחול למודל מג'יסק
-
יש כזה דבר? שאני פשוט יתקין את המודול וזה ישנה לי את תמונת האיתחול? או איזה אפליקציה?
תודה רבה!@שלמה-רביב אנילא בתוח, אבל עד כמה שידוע לי אין אפשרותלגשת ל boot מהטלפון אפילו עם רוט כי זה נמצא במקום אחר לא איפה שהsystem. אבל אולי דרך recovery אפשר
תתקנו אותי אם אני טועה -
@RearmostPant23 אני חולק עליך יש אפשרות דרך הנגן אצמו להחליף את התמונה אני שיניתי דרך הנגן אבל אני רוצה מודול מג'יסק לזה כי לא היצלחתי לשנות לתמונה שרציתי קיצור יש כזה דבר?
-
יש כזה דבר? שאני פשוט יתקין את המודול וזה ישנה לי את תמונת האיתחול? או איזה אפליקציה?
תודה רבה!@שלמה-רביב יש שתי תמונת איתחול יש תקיה בסיסטם ויש מחיצה בשם logo את התקיה אפשר ואת המחיצה אי אפשר
-
@שלמה-רביב יש שתי תמונת איתחול יש תקיה בסיסטם ויש מחיצה בשם logo את התקיה אפשר ואת המחיצה אי אפשר
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | להפוך תמונת איתחול למודל מג'יסק:
@שלמה-רביב יש שתי תמונת איתחול יש תקיה בסיסטם ויש מחיצה בשם logo את התקיה אפשר ואת המחיצה אי אפשר
אני לא רוצה את המחיצה לשנות רק את התמונה אפשר?
-
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | להפוך תמונת איתחול למודל מג'יסק:
אני לא רוצה את המחיצה לשנות רק את התמונה אפשר?
@שלמה-רביב כן. אתה צריך לחלץ את הbootanimation המקורי לשים בתוחו את התמונה שאתה רוצה אבל באותו גודל של התמונה המקורית ועם אותו שם.
ואם זה מה שאתה רוצה שהמודל יעשה תאורתי. אפשר אפל הוא יתאים רק למכשיר אחד -
@RearmostPant23 אתה יודע לעשות מודול כזה?
אם כן תוכל לעשות אותו לנגן M36?
אם תעשה את התמונה של @לדוד-משה-היתה
תודה רדה