טאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג"
-
א. דובר פה על החצי טאצ'.
ב. זה שיש חוסר בחלק מתדרי דור 4 לא אומר שאין VOLTE, רק אומר, ובכן, שחלק מתדרי דור 4 לא נתמכים.
בפשטות, נניח לצורך העניין (וזה ממש לא קרוב למציאות! רק כדי להבין את העיקרון) שמהחרמון עד חיפה היו משתמשים בתדר 1, מחיפה ועד באר שבע בתדר 2, ומבאר שבע עד אילת בתדר 3, אז טלפון שהיה תומך בתדרים 1 ו3 היה תומך נהדר בVOLTE - פשוט רק בחלקים ספציפיים מהמדינה.אותו בסיס ברמת העיקרון כאן, כל תדר נותן משהו אחר. מה בדיוק?
כמו שכתבתי לך שם, לך לAI המועדף עליך שיסביר לך את המשמעות של הנתונים שכתבתי שם.לא חקרתי בעצמי אלא חקרתי את הAI כמה פעמים מכמה כיוונים, ולכן אני מפנה אליו כי כידוע מצד אחד הוא חרטטן בלתי נלאה - ולכן אני לא מביא מידע שהמקור היחיד זה הוא, מצד שני אין לי כוח לחקור את זה בצורה יסודית בעצמי.
-
א. דובר פה על החצי טאצ'.
ב. זה שיש חוסר בחלק מתדרי דור 4 לא אומר שאין VOLTE, רק אומר, ובכן, שחלק מתדרי דור 4 לא נתמכים.
בפשטות, נניח לצורך העניין (וזה ממש לא קרוב למציאות! רק כדי להבין את העיקרון) שמהחרמון עד חיפה היו משתמשים בתדר 1, מחיפה ועד באר שבע בתדר 2, ומבאר שבע עד אילת בתדר 3, אז טלפון שהיה תומך בתדרים 1 ו3 היה תומך נהדר בVOLTE - פשוט רק בחלקים ספציפיים מהמדינה.אותו בסיס ברמת העיקרון כאן, כל תדר נותן משהו אחר. מה בדיוק?
כמו שכתבתי לך שם, לך לAI המועדף עליך שיסביר לך את המשמעות של הנתונים שכתבתי שם.לא חקרתי בעצמי אלא חקרתי את הAI כמה פעמים מכמה כיוונים, ולכן אני מפנה אליו כי כידוע מצד אחד הוא חרטטן בלתי נלאה - ולכן אני לא מביא מידע שהמקור היחיד זה הוא, מצד שני אין לי כוח לחקור את זה בצורה יסודית בעצמי.
@מישהו12 כתב בטאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג":
א. דובר פה על החצי טאצ'.
אני ו @יאיר-דניאל דיברנו על המקשים (תסתכל למעלה... )
זה מה שהתכוונתי לא כתבתי את זה בצורה טובה מצטער טעות שלי
אם אני מבין נכון הבעיה הזו עדיין קיימת@מישהו12 כתב בטאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג":
בפשטות, נניח לצורך העניין (וזה ממש לא קרוב למציאות! רק כדי להבין את העיקרון) שמהחרמון עד חיפה היו משתמשים בתדר 1, מחיפה ועד באר שבע בתדר 2, ומבאר שבע עד אילת בתדר 3, אז טלפון שהיה תומך בתדרים 1 ו3 היה תומך נהדר בVOLTE - פשוט רק בחלקים ספציפיים מהמדינה.
אותו בסיס ברמת העיקרון כאן, כל תדר נותן משהו אחר. מה בדיוק?
הסבר ממש יפה וכתוב בצורה מובנת ופשוטה
-
א. דובר פה על החצי טאצ'.
זה מה שהתכוונתי לא כתבתי את זה בצורה טובה מצטער טעות שלי
אם אני מבין נכון הבעיה הזו עדיין קיימת@מישהו12 כתב בטאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג":
בפשטות, נניח לצורך העניין (וזה ממש לא קרוב למציאות! רק כדי להבין את העיקרון) שמהחרמון עד חיפה היו משתמשים בתדר 1, מחיפה ועד באר שבע בתדר 2, ומבאר שבע עד אילת בתדר 3, אז טלפון שהיה תומך בתדרים 1 ו3 היה תומך נהדר בVOLTE - פשוט רק בחלקים ספציפיים מהמדינה.
אותו בסיס ברמת העיקרון כאן, כל תדר נותן משהו אחר. מה בדיוק?
הסבר ממש יפה וכתוב בצורה מובנת ופשוטה
@3157686 כתב בטאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג":
@דוד-טרייטל כתב בטאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג":
@יאיר-דניאל כתב בטאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג":
זה מה שהוא כתב, והבנתי מדבריו שהוא מדבר על QIN S1/
אז זה לא המקום, דובר כאן על הנושא של טאצ', לא שם שיאומי, הוא כבר נטחן דק.
וכמו שאמרו, אין טאצ' כשר, גם לא שיאומי.
יש שיאומי מקשים, ויש הרבה מכשירי מקשים כשרים...פשוט כבר כאן תיקנו אתכם, אז הייתי בטוח שהבנתם...
מחילה@3157686 כתב בטאצ' כשר לגמרי של הועדה במקום ה"יאנג":
אם אני מבין נכון הבעיה הזו עדיין קיימת
נכון, להבנתי זו בעיה ברמת חומרה ולא תוכנה