בעיה | שחזור נתונים משיומי (לא טאץ')
-
@cfopuser היי, אני לא בטוח איזו גירסת אנדרואיד זה מבוסס, אבל אני משער שזה מעל 4.1 אז כנראה זה גם מוצפן.
-
-
@דאבל כתב בבעיה | שחזור נתונים משיומי (לא טאץ'):
ציוד בשביל לגשת למידע הגולמי לבד לא עוזר, הסיפור הוא לפענח את ההצפנה.
שאלתי איזה ציוד כי לא תמיד צריך ציוד והערתי לו על זה שהוא קפץ למסקנות
בכל אופן למיטב ידיעתי הצפנה הפכה למופעלת בברירת מחדל רק באנדרואיד 6 ולכן השאלה היא אם יהיה אפשר לגשת למכשיר דרך המחשב ולשאוב את הזיכרון
זה תלוי אם זה שיאומי כשר המילטון -
בכל אופן למיטב ידיעתי הצפנה הפכה למופעלת בברירת מחדל רק באנדרואיד 6 ולכן השאלה היא אם יהיה אפשר לגשת למכשיר דרך המחשב ולשאוב את הזיכרון
זה תלוי אם זה שיאומי כשר המילטון@מתכנת-חובב כתב בבעיה | שחזור נתונים משיומי (לא טאץ'):
זה תלוי אם זה שיאומי כשר המילטון
גם בהמילטון זה תלוי אם זה הליין הראשון או השני.
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | שחזור נתונים משיומי (לא טאץ'):
גם אתה מתחיל לענות בחידות כמו משחזר מידע? -
זה תלוי אם זה שיאומי כשר המילטון@מתכנת-חובב אז לא הבנתי אותך נכון, חשבתי שאתה שואל באמת, סורי על זה...
(כתבתי אח"כ שיש תוכנות שאולי יכולות גם בלי ציוד באמת.)
ונכון, עם זה חסום יהיה בעיה,
כתבתי 4.1 רק בשביל הדוגמה, זכור לי באמת שבאנדרואיד 6 יש הצפנה, אולי גם 5 (אם יש בכלל...)
@kasnik איפה החידות? אם כי אני מבין שלא תמיד מי שמבין מסביר בדיוק למה הוא אומר או שואל כל דבר... -
עשיתי איפוס לטלפון שלי (שימוי רגיל -לא טאץ') בתקווה לפתור בעיה כלשהי, וגיליתי שנמחקו כל החומר שאכסנתי שם.
היה לי שם חומר ששווה לי המון המון מי שיודע על מישהו או על משהו שאפשר לעשות בנושא אני מאד מאד יודה לו.(כמובן אם זה בתשלום -אפי' גבוהה אני ישלם כמה שצריך) תודה. -
@7678545 תפנה אלי ל egozkokus1 בג'ימייל אולי אוכל לעזור לך
@מתכנת-חובב
תודה מה הכתובת מייל? -
@מתכנת-חובב
תודה מה הכתובת מייל?