בקשת מידע | הוט מובייל בשיאומי f21 pro
-
יש לי שיאומי שעבד מעולה עם 019 אבל בהוט מובייל הקליטה מאבדת כל הזמן
ראיתי כאן בפורום שיש עוד מתלוננים אבל לא ראיתי פתרון
מישהו יודע מניסיון בלבד אם אפשר לפתור את זה או שהתדרים לא נתמכים ואז אין הרבה מה לעשות? -
יש לי שיאומי שעבד מעולה עם 019 אבל בהוט מובייל הקליטה מאבדת כל הזמן
ראיתי כאן בפורום שיש עוד מתלוננים אבל לא ראיתי פתרון
מישהו יודע מניסיון בלבד אם אפשר לפתור את זה או שהתדרים לא נתמכים ואז אין הרבה מה לעשות? -
@RearmostPant23 @מתכנת-חובב אני לא יודע סליחה אני בדקתי רק מה שיש לי שזה גולן 019 ו wecom... כדאי שמישהו שיש לו מכשיר סמסונג (זה מכשיר עם מעבד mtk ויש לו תמיכה מלאה בוולטה) יעשה בדיקה מעמיקה ויגיד לנו איזה דברים חסר
- אולי בims apn יש הגדרות מיוחדות? אולי nvmo?
- אם יש לו גישה לשל יכתוב לנו את
- הפלט של הפקודה:
dumpsys carrierconfig
ואולי זה יעזור להבין.
אם היה לי סים של הוט מובייל הייתי יכול לבדוק דברים אבל לצערי אין לי ואני לא מכיר מישהו יש לו אז מאוד יעזור שאנשים שיש להם יתנו מידע ואולי נוכל לעזור.. -
@RearmostPant23 @מתכנת-חובב אני לא יודע סליחה אני בדקתי רק מה שיש לי שזה גולן 019 ו wecom... כדאי שמישהו שיש לו מכשיר סמסונג (זה מכשיר עם מעבד mtk ויש לו תמיכה מלאה בוולטה) יעשה בדיקה מעמיקה ויגיד לנו איזה דברים חסר
- אולי בims apn יש הגדרות מיוחדות? אולי nvmo?
- אם יש לו גישה לשל יכתוב לנו את
- הפלט של הפקודה:
dumpsys carrierconfig
ואולי זה יעזור להבין.
אם היה לי סים של הוט מובייל הייתי יכול לבדוק דברים אבל לצערי אין לי ואני לא מכיר מישהו יש לו אז מאוד יעזור שאנשים שיש להם יתנו מידע ואולי נוכל לעזור..@urielk לסמסונג אין מעבד של mtk המעבד שלו Qualcomm
-
@urielk לסמסונג אין מעבד של mtk המעבד שלו Qualcomm
@RearmostPant23 צודק, אבל יש להם חלק מהטאבלטים ומכשירים שכן לעניינו זה לא משנה זה לאו דוקא עניין של מעבד