בקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
רק אשאל, האם שניהם תומכים בחיבור לשני מכשירים בו זמנית?
הסוני בהחלט מנסיון כך גם כתוב שם בסקירה
האפל גם אמור לפי מה שפורסם (נראה לי גם הפרו 2 כבר תמך) אם כי אני מקווה שיש את התכונה הזאת גם מחוץ לאקוסיסטם של אפל... תברר אבל מסתמא שכן אחרי הכל אנחנו 2025 אוטוטו 2026...
@2580 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
האפל גם אמור לפי מה שפורסם (נראה לי גם הפרו 2 כבר תמך) אם כי אני מקווה שיש את התכונה הזאת גם מחוץ לאקוסיסטם של אפל... תברר אבל מסתמא שכן אחרי הכל אנחנו 2025 אוטוטו 2026...
@ישראל-כהן-6 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
ולגב התמיכה בשני מכשירים אייר פודס ניראה לי לא תומך
-
@kasnik
לא קראתי את הכל מתנצל מראש אם כבר משהו כתב את זה
אבל לי היה גם את האנקר ליברטי 4 וכיום יש לי את הפרו
מבחינת דיבורים הפרו מטורף ביחס למחיר והרבה יותר טוב מהרגיל גם מבחינת היכות שמע ואופציות שקימות
אבל מבחינת סוללה הרגיל הרבה יותר טוב בפער (חשבתי שזה לא משמעותי אבל לפעמים זה קצת מעצבן) אבל הוא מטעין אותו בחזרה (לא מלא אבל משמעותית) תוך דקות בודדות
אבל בסך הכל חוץ מהסוללה שומעים אותי ממש טוב גם שיש רוחות מה שברגיל לא שמעו אותי כל כך שהיה קצת רוחות ודברים כאלה -
@kasnik
מבחינת דיבורים הפרו מטורף ביחס למחיר והרבה יותר טוב מהרגיל גם מבחינת היכות שמע ואופציות שקימות
אבל מבחינת סוללה הרגיל הרבה יותר טוב בפער (חשבתי שזה לא משמעותי אבל לפעמים זה קצת מעצבן) אבל הוא מטעין אותו בחזרה (לא מלא אבל משמעותית) תוך דקות בודדות
אבל בסך הכל חוץ מהסוללה שומעים אותי ממש טוב גם שיש רוחות מה שברגיל לא שמעו אותי כל כך שהיה קצת רוחות ודברים כאלה@3157686 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@kasnik
אבל בסך הכל חוץ מהסוללה שומעים אותי ממש טוב גם שיש רוחות מה שברגיל לא שמעו אותי כל כך שהיה קצת רוחות ודברים כאלהעוד נקודה קטנה ששכחתי לציין
שניהם תומכים בחיבור לשני מכשירים
יש להם עוד חיסרון שהכייס שלהם מאוד גדול
של הפרו יותר צר אבל הרבה יותר גדול -
-
אני משתמש אם נוקיה C2 בהתחלה הייתי עם NC4 והיה ממש טוב ואיכותי סאונד נקי ונעים גם למוזיקה גם לשיחות , עכשיו קניתי NC4 PRO ואני מרגיש קצת צרימה באוזן בשעת שיחה גם כשאני מחבר אותו למכשיר אנדרואיד עדיין יש קצת צרימה אחיר כל השינוים וההגדרות דרך ההאפליקציה ה NC 4 היה נשמע יותר טוב משום מה יותר מ PRO שהוא קצת צורם עם ה C2 ואפילו במוזיקה או בכשירי אנדרואיד או גם נשמע קצת פחות טוב מ הNC4 הרגיל
אולי אני טועה אולי יש עוד דרך לכוון את הסאונד אשמח לשמוע -
אני משתמש אם נוקיה C2 בהתחלה הייתי עם NC4 והיה ממש טוב ואיכותי סאונד נקי ונעים גם למוזיקה גם לשיחות , עכשיו קניתי NC4 PRO ואני מרגיש קצת צרימה באוזן בשעת שיחה גם כשאני מחבר אותו למכשיר אנדרואיד עדיין יש קצת צרימה אחיר כל השינוים וההגדרות דרך ההאפליקציה ה NC 4 היה נשמע יותר טוב משום מה יותר מ PRO שהוא קצת צורם עם ה C2 ואפילו במוזיקה או בכשירי אנדרואיד או גם נשמע קצת פחות טוב מ הNC4 הרגיל
אולי אני טועה אולי יש עוד דרך לכוון את הסאונד אשמח לשמוע -
מנסיון של כמה חברים טובים - יש נת'ינג וcmf שהם בין הטובות בשוק. לא בדקתי את ה'אנקר' המדובר כאן, אבל גם זה שווה בדיקה.
-
@sk לא כ"כ הצלחתי להבין
אבל מה שכן הבנתי יתכן שיש לו בעיה בחיבור של הבלוטוס לC2 ואם זה עושה לך בעיות גם באנדרואיד יתכן שהאוזניות הספציפיות שלך בעיתיות
מה שברור שלי זה עובד חלק (בשאיומי)@3157686 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@sk לא כ"כ הצלחתי להבין
אבל מה שכן הבנתי יתכן שיש לו בעיה בחיבור של הבלוטוס לC2 ואם זה עושה לך בעיות גם באנדרואיד יתכן שהאוזניות הספציפיות שלך בעיתיות
מה שברור שלי זה עובד חלק (בשאיומי)באנדרואיד זה לא עושה בעיות אבל גם באנדרואיד אין לו את אותו סאונד כמו ל nc4 שיש לו באס עמוק ונעים בנוסף ניסיתי עם עוד אוזניות nc4 pro והתוצאה אותו הדבר - לnc4 יש משהו מיוחד בסאונד שאין לpro -כן זה קצת מעצבן צורת הפתיחה של הnc4 זה פתאום יכול להיפתח לבד כשזה תלוי עם הקייס אבל בכל אופן לדעתי בכל אופן זה נשמע הרבה יותר טוב והרבה יותר איכותי
-
יש לי המלצה לאוזניות שאין להם חברה רשמית או מוכרת אבל אני קניתי אותם ויש לי אותם מעל שנה פשוט סאונד מטורף איטום משגע לא שומעים כלום וגם שווה לנסות את המחיר אני מכיר את המוכר אז מי שמעוניין שיגיב
הרבה הצלחה.
@משפחת-ב.
אז אתה מציע לו אוזניות של 30 שקל ב120 שקל (במקום 200)?
https://he.aliexpress.com/item/1005009606833826.html
https://he.aliexpress.com/item/1005009806774536.html -
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@א.-ד.-ג. מחכים לסקירה שלך....
@kasnik לי הם הגיעו היום סוף סוף
איך הם? (מחכים לסקירה שלך...)
@שלמה-רביב כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
איך הם? (מחכים לסקירה שלך...)
רק עכשיו פתחתי והם רמה גבוהה אבל
- @א.-ד.-ג. אמר שהוא יעשה...
- אין לי כח לזה
- עושים סקירה אחרי זמן מסוים של השתמשות
-
@משפחת-ב.
אז אתה מציע לו אוזניות של 30 שקל ב120 שקל (במקום 200)?
https://he.aliexpress.com/item/1005009606833826.html
https://he.aliexpress.com/item/1005009806774536.html -
@מוטי-זהב
"באליאקספרס אפשר למצוא כל חיקוי ב-30 שקל, אבל זה לא מתקרב באיכות שהוא מוכר. אני מאחורי המוצר, בדקתי אותו בעצמי, והוא נותן סאונד ושימוש ברמה גבוהה בהרבה. אני מחפש מוצר אמיתי ואמין – מבין את ההבדל."@משפחת-ב. וכל חיקוי של 30 שקל אפשר למכור ב120 שקל
להבנתי גם המוצר שלך מיוצר בסין
אפשר לקנות ארבע אוזניות כאלה במחיר שאתה מוכר אחד@משפחת-ב. כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
אבל זה לא מתקרב באיכות שהוא מוכר
אני טועה או שרק היה נראה לי שלפני העריכה כתבת באיכות "שאני" מוכר?
-
@מוטי-זהב
"באליאקספרס אפשר למצוא כל חיקוי ב-30 שקל, אבל זה לא מתקרב באיכות שהוא מוכר. אני מאחורי המוצר, בדקתי אותו בעצמי, והוא נותן סאונד ושימוש ברמה גבוהה בהרבה. אני מחפש מוצר אמיתי ואמין – מבין את ההבדל." -
@משפחת-ב. וכל חיקוי של 30 שקל אפשר למכור ב120 שקל
אפשר לקנות ארבע אוזניות כאלה במחיר שאתה מוכר אחד@משפחת-ב. כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
-
@מוטי-זהב כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
"נכון, הכול יוצר בסין – גם המותגים הכי יקרים בעולם. יש מוצר אוזני הייצור והבדיקה של. מה שהוא מוכר זה עובד, עם איכות סאונד טובה ועמידות, לא חיקוי מקרי מהשוק. אפשר לקנות 4 בזול – אבל אחרי שבוע לזרוק אותם. עדיף אחד איכותי שמחזיק זמן."
אתה לא רוצה לקנות אל תקנה אני לא אמור לשכנע אנשים לקנות ס"ה חבר
-
@מוטי-זהב כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
"נכון, הכול יוצר בסין – גם המותגים הכי יקרים בעולם. יש מוצר אוזני הייצור והבדיקה של. מה שהוא מוכר זה עובד, עם איכות סאונד טובה ועמידות, לא חיקוי מקרי מהשוק. אפשר לקנות 4 בזול – אבל אחרי שבוע לזרוק אותם. עדיף אחד איכותי שמחזיק זמן."
אתה לא רוצה לקנות אל תקנה אני לא אמור לשכנע אנשים לקנות ס"ה חבר