בקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות
-
@נוחעם-FM קניתי, אבל שילמתי...
זה אומר שזה יעלה לי 374, כמה זה עולה בארץ?
דבר ראשון חברים!!
החיים לימדו אותי שלא צריך הרבה חברים, אלא חבר הרבה...הדבר היחיד שתרוויח מלהיות מדריך זה לכתוב מדריכים
@kasnik כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@נוחעם-FM קניתי
כבר ?! וואו אתה כ''כ מושפע...
@kasnik כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:זה אומר שזה יעלה לי 374, כמה זה עולה בארץ?
אין לי מושג יש מכס ומכס על השחרור ממכס וכו' וכו'
-
@נוחעם-FM קניתי, אבל שילמתי...
דבר ראשון חברים!!
החיים לימדו אותי שלא צריך הרבה חברים, אלא חבר הרבה...הדבר היחיד שתרוויח מלהיות מדריך זה לכתוב מדריכים
אגב ממש אבל ממש חבל!
יש קופונים וכו' אני שילמתי 260 שקל בערך חבל שתשלם 450..
לדעתי אם יש לך דרך לבטל ולקנות מחדש שווה לך
לא סתם המלצתי לך לבדוק את את האשכול של ה NC
פעם הבאה אל תזלזל בעצות שלי אוקיי?!סתם סתם זה עניינך הבלעדי...
-
אגב ממש אבל ממש חבל!
יש קופונים וכו' אני שילמתי 260 שקל בערך חבל שתשלם 450..
לדעתי אם יש לך דרך לבטל ולקנות מחדש שווה לך
לא סתם המלצתי לך לבדוק את את האשכול של ה NC
פעם הבאה אל תזלזל בעצות שלי אוקיי?!סתם סתם זה עניינך הבלעדי...
-
@kasnik מוזכר שם אתרים של קופונים וקופונים ומדובר שם גם על חנות רשמי וכו' אני לא זוכר הכל (וגם לא צריך לקרוא הכל אלא מלמעלה)
הפרו עולות בארץ באיזור 550-650 שקל
-
צהריים טובים
אני מחפש 2 אוזניות- אני לא מוגבל במחיר.
- עד 300-500₪
הדרישות משניהם הן:
-
שיתמכו בחיבור ל2 מכשירים בו זמנית
-
איכות שמע גבוהה
-
מיקרופון איכותי (סינון רעשים, כדי שידעו אותי טוב גם תוך כדי נסיעה עם רוח)
-
בטריה טובה
-
(עדיף עם סיליקון באוזן)
-
דברים שאני מעוניין, אבל לא חובה:
- שיציק כמה שפחות באוזן, ושלא יבלוט מידי.
- עמידות במים וכו'
מתנצל שאני מוסיף את המשפט הבא,
אבל זה כורח המציאות לכותבו, לצערי.
אבקש לכתוב רק מידיעה... -
@גמח-פלאפונים כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@kasnik
אתה מחפש דווקא בתוך האוזן או שגם משהו כמו ה tone125 טוב לך?את זה כבר יש לי
אני מחפש משהו אחראגב
מזל טוב ליום הולדתך ה20
תודה תודה
באמת אני לא יהיה זמין היום בגלל זה
מתנצל מכל מי שאני לא יעלה לו דברים -
@גמח-פלאפונים כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@kasnik
אתה מחפש דווקא בתוך האוזן או שגם משהו כמו ה tone125 טוב לך?את זה כבר יש לי
אני מחפש משהו אחראגב
מזל טוב ליום הולדתך ה20
תודה תודה
באמת אני לא יהיה זמין היום בגלל זה
מתנצל מכל מי שאני לא יעלה לו דברים -
צהריים טובים
- עד 300-500₪
הדרישות משניהם הן:
-
-
איכות שמע גבוהה
-
-
בטריה טובה
-
(עדיף עם סיליקון באוזן)
-
- עמידות במים וכו'
אבקש לכתוב רק מידיעה...@kasnik
לא קראתי את הכל מתנצל מראש אם כבר משהו כתב את זה
אבל לי היה גם את האנקר ליברטי 4 וכיום יש לי את הפרו
מבחינת דיבורים הפרו מטורף ביחס למחיר והרבה יותר טוב מהרגיל גם מבחינת היכות שמע ואופציות שקימות
אבל מבחינת סוללה הרגיל הרבה יותר טוב בפער (חשבתי שזה לא משמעותי אבל לפעמים זה קצת מעצבן) אבל הוא מטעין אותו בחזרה (לא מלא אבל משמעותית) תוך דקות בודדות
אבל בסך הכל חוץ מהסוללה שומעים אותי ממש טוב גם שיש רוחות מה שברגיל לא שמעו אותי כל כך שהיה קצת רוחות ודברים כאלה -
צהריים טובים
- עד 300-500₪
הדרישות משניהם הן:
-
-
איכות שמע גבוהה
-
-
בטריה טובה
-
(עדיף עם סיליקון באוזן)
-
- עמידות במים וכו'
אבקש לכתוב רק מידיעה...@kasnik לגבי האוזניות היקרות ששאלת אוכל להמליץ לך מנסיוני האישי על סוני WF-1000XM5 ועיין בפוסט הזה שם יש לי סקירה עליהם
אתה יכול גם להמתין אני מניח של יעבור הרבה זמן עד שיצא הXM6
בנוסף לאחרונה ממש יצא דגם חדש של אפל איירפודס פרו 3 לפי הנתונים של אפל הדגם הנ"ל זוכה לשיפור בסינון הרעשים פי 2 מהפרו 2 ופי 4 מהפרו 1...
מחיר ההשקה הרישמי שלהם הוא 249 דולר ובגלל שכעט מחיר הדולר די נמוך זה יוצא פחות מ850 ש"ח בחו"ל כמובן בארץ זה יוצא מעט יותר יקר עם מחיר של 1100-1200 ש"ח בהזמנה מוקדמת
דבר אחד אני רוצה לומר שאם אתה מחפש אוזניות בטופ אל תתפתה לקנות חברות שאינם נחשבות בעולם לכאלו באמת (כדוג' אפל, סוני, סאנהייזר, בוז וכו') כולל כל מה שיספרו לך שלי יש ככה ולחבר שלי ככה וסבתא שלי הזמינה מקורי מעלי אקספרס וכו'... מנסיון...
-
@kasnik לגבי האוזניות היקרות ששאלת אוכל להמליץ לך מנסיוני האישי על סוני WF-1000XM5 ועיין בפוסט הזה שם יש לי סקירה עליהם
אתה יכול גם להמתין אני מניח של יעבור הרבה זמן עד שיצא הXM6
בנוסף לאחרונה ממש יצא דגם חדש של אפל איירפודס פרו 3 לפי הנתונים של אפל הדגם הנ"ל זוכה לשיפור בסינון הרעשים פי 2 מהפרו 2 ופי 4 מהפרו 1...
מחיר ההשקה הרישמי שלהם הוא 249 דולר ובגלל שכעט מחיר הדולר די נמוך זה יוצא פחות מ850 ש"ח בחו"ל כמובן בארץ זה יוצא מעט יותר יקר עם מחיר של 1100-1200 ש"ח בהזמנה מוקדמת
דבר אחד אני רוצה לומר שאם אתה מחפש אוזניות בטופ אל תתפתה לקנות חברות שאינם נחשבות בעולם לכאלו באמת (כדוג' אפל, סוני, סאנהייזר, בוז וכו') כולל כל מה שיספרו לך שלי יש ככה ולחבר שלי ככה וסבתא שלי הזמינה מקורי מעלי אקספרס וכו'... מנסיון...
-
רק אשאל, האם שניהם תומכים בחיבור לשני מכשירים בו זמנית?
הסוני בהחלט מנסיון כך גם כתוב שם בסקירה
האפל גם אמור לפי מה שפורסם (נראה לי גם הפרו 2 כבר תמך) אם כי אני מקווה שיש את התכונה הזאת גם מחוץ לאקוסיסטם של אפל... תברר אבל מסתמא שכן אחרי הכל אנחנו 2025 אוטוטו 2026...
-
רק אשאל, האם שניהם תומכים בחיבור לשני מכשירים בו זמנית?
הסוני בהחלט מנסיון כך גם כתוב שם בסקירה
האפל גם אמור לפי מה שפורסם (נראה לי גם הפרו 2 כבר תמך) אם כי אני מקווה שיש את התכונה הזאת גם מחוץ לאקוסיסטם של אפל... תברר אבל מסתמא שכן אחרי הכל אנחנו 2025 אוטוטו 2026...
@2580 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@ישראל-כהן-6 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
ולגב התמיכה בשני מכשירים אייר פודס ניראה לי לא תומך
-
@kasnik
מבחינת דיבורים הפרו מטורף ביחס למחיר והרבה יותר טוב מהרגיל גם מבחינת היכות שמע ואופציות שקימות
אבל מבחינת סוללה הרגיל הרבה יותר טוב בפער (חשבתי שזה לא משמעותי אבל לפעמים זה קצת מעצבן) אבל הוא מטעין אותו בחזרה (לא מלא אבל משמעותית) תוך דקות בודדות
אבל בסך הכל חוץ מהסוללה שומעים אותי ממש טוב גם שיש רוחות מה שברגיל לא שמעו אותי כל כך שהיה קצת רוחות ודברים כאלה -
@kasnik
אבל בסך הכל חוץ מהסוללה שומעים אותי ממש טוב גם שיש רוחות מה שברגיל לא שמעו אותי כל כך שהיה קצת רוחות ודברים כאלה@3157686 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@kasnik
אבל בסך הכל חוץ מהסוללה שומעים אותי ממש טוב גם שיש רוחות מה שברגיל לא שמעו אותי כל כך שהיה קצת רוחות ודברים כאלהעוד נקודה קטנה ששכחתי לציין
שניהם תומכים בחיבור לשני מכשירים
יש להם עוד חיסרון שהכייס שלהם מאוד גדול
של הפרו יותר צר אבל הרבה יותר גדול -
-
אני משתמש אם נוקיה C2 בהתחלה הייתי עם NC4 והיה ממש טוב ואיכותי סאונד נקי ונעים גם למוזיקה גם לשיחות , עכשיו קניתי NC4 PRO ואני מרגיש קצת צרימה באוזן בשעת שיחה גם כשאני מחבר אותו למכשיר אנדרואיד עדיין יש קצת צרימה אחיר כל השינוים וההגדרות דרך ההאפליקציה ה NC 4 היה נשמע יותר טוב משום מה יותר מ PRO שהוא קצת צורם עם ה C2 ואפילו במוזיקה או בכשירי אנדרואיד או גם נשמע קצת פחות טוב מ הNC4 הרגיל
אולי אני טועה אולי יש עוד דרך לכוון את הסאונד אשמח לשמוע