בקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות
-
@יוסי1212 אין לי קישור
ובאמת לא ממליץ לסמוך על קישור שתמצא לבד@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזה -
@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזה@יוסי1212 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזהממש לא נכון.
דוגמא-
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1172425&srsltid=afmboor86dnahymskuhhvdbqsdzdoebkpiljzanj9ynzm9or9lzba0zz -
@יוסי1212 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזהממש לא נכון.
דוגמא-
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1172425&srsltid=afmboor86dnahymskuhhvdbqsdzdoebkpiljzanj9ynzm9or9lzba0zz@בנימין-מחשבים
סליחה התכוונתי בחו"ל או אצל jbl עצמו. השאלה שלי אם מוכרים את זה תחת שם אחר או שזה מוצר ישן
עריכה מצאתי אצל jbl -
@kasnik - שווה קריאה
אני מאוד מאוד מרוצה מ- JBL לייב פרו 2
סינון רעשים מתקדם,
סיליקון מאוד נח ולא מדי בולט
תומך ב- 2 מכשירים
מחזיק 40 שעות מכל טעינה (10 באוזניה ועוד 30 מהקופסא)
עולה באזור 350 - נראה לי הכי זול ברפאלי בבני ברק
ואמנם רשמית לא מוגן מים - אבל נפל לי אוזניה למים ועובד פיקס.ניסיתי הכל, אנקר P3, אפל ועוד, ואין על הדגם הזה!
איכות שמע מטורפת!@בנימין-מחשבים
כמה שאלות- אם זה נוח לשכב על זה?
- אם שומעים אותך טוב בשיחה?
- האם הוא באמת יותר טוב מאפל אייר פאדס?
-
@בנימין-מחשבים
-
-
@יוסי1212
"לא עשיתי בדיקות מעבדה והשוואות מול אוזניות אחרות, אבל אני כן יכול להגיד מניסיון - יש לי את האוזניות האלה כבר מעל שנה, והן פשוט מצוינות. הסאונד נקי וחזק, האטימה מעולה, ויש גם אפשרות להתאים את הסגנון ההשמעה (פופ, רוק, קלאסי, באס וכו'). בקיצור – אני נהנה מהן מאוד ומרוצה לגמרי." -
@יוסי1212
"לא עשיתי בדיקות מעבדה והשוואות מול אוזניות אחרות, אבל אני כן יכול להגיד מניסיון - יש לי את האוזניות האלה כבר מעל שנה, והן פשוט מצוינות. הסאונד נקי וחזק, האטימה מעולה, ויש גם אפשרות להתאים את הסגנון ההשמעה (פופ, רוק, קלאסי, באס וכו'). בקיצור – אני נהנה מהן מאוד ומרוצה לגמרי." -
@בנימין-מחשבים
@יוסי1212 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@בנימין-מחשבים
די נוח יחסית,
אף פעם לא התלוננו על שמע (יש 4 מיקרופונים)
ואני חושב שזה באמת טוב במיוחד