בקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות
-
@kasnik - שווה קריאה
אני מאוד מאוד מרוצה מ- JBL לייב פרו 2
סינון רעשים מתקדם,
סיליקון מאוד נח ולא מדי בולט
תומך ב- 2 מכשירים
מחזיק 40 שעות מכל טעינה (10 באוזניה ועוד 30 מהקופסא)
עולה באזור 350 - נראה לי הכי זול ברפאלי בבני ברק
ואמנם רשמית לא מוגן מים - אבל נפל לי אוזניה למים ועובד פיקס.ניסיתי הכל, אנקר P3, אפל ועוד, ואין על הדגם הזה!
איכות שמע מטורפת!@בנימין-מחשבים יש את זה באליאקספרס מקורי?
-
@יוסי1212 כן כמו שאמרו כאן
אגב אני לא רוצה לסטות מהנושא לכן אני שם את זה בספויילר אבל אני ממש צריך לקנות אנקר או ליברטי 4 או 5 מיתנצל שאני כותב את זה כאן אבל אם מישהו רוצה למכור שידבר איתי באישי
@שלמה-רביב
אפשר להבין למה זה לא מהנושא הפותח שאל על אוזניות מומלצות ואלה בדיוק מתאימים לשואל וזה גם מעניין אחרים אותו סוג של אוזניות אבל חסר מידע איפה אפשר לקנות אותם -
@בנימין-מחשבים יש את זה באליאקספרס מקורי?
@יוסי1212 אין לי קישור
ובאמת לא ממליץ לסמוך על קישור שתמצא לבד -
@יוסי1212 אין לי קישור
ובאמת לא ממליץ לסמוך על קישור שתמצא לבד@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזה -
@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזה@יוסי1212 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזהממש לא נכון.
דוגמא-
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1172425&srsltid=afmboor86dnahymskuhhvdbqsdzdoebkpiljzanj9ynzm9or9lzba0zz -
@יוסי1212 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@בנימין-מחשבים
זה נראה מומלץ אבל יש קישור רק במחיר של 900 ש"ח וזה מעניין אין את המוצר כמעט בשום מקום תחת שם הזהממש לא נכון.
דוגמא-
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1172425&srsltid=afmboor86dnahymskuhhvdbqsdzdoebkpiljzanj9ynzm9or9lzba0zz@בנימין-מחשבים
סליחה התכוונתי בחו"ל או אצל jbl עצמו. השאלה שלי אם מוכרים את זה תחת שם אחר או שזה מוצר ישן
עריכה מצאתי אצל jbl -
@kasnik - שווה קריאה
אני מאוד מאוד מרוצה מ- JBL לייב פרו 2
סינון רעשים מתקדם,
סיליקון מאוד נח ולא מדי בולט
תומך ב- 2 מכשירים
מחזיק 40 שעות מכל טעינה (10 באוזניה ועוד 30 מהקופסא)
עולה באזור 350 - נראה לי הכי זול ברפאלי בבני ברק
ואמנם רשמית לא מוגן מים - אבל נפל לי אוזניה למים ועובד פיקס.ניסיתי הכל, אנקר P3, אפל ועוד, ואין על הדגם הזה!
איכות שמע מטורפת!@בנימין-מחשבים
כמה שאלות- אם זה נוח לשכב על זה?
- אם שומעים אותך טוב בשיחה?
- האם הוא באמת יותר טוב מאפל אייר פאדס?
-
@בנימין-מחשבים
-
-
@יוסי1212
"לא עשיתי בדיקות מעבדה והשוואות מול אוזניות אחרות, אבל אני כן יכול להגיד מניסיון - יש לי את האוזניות האלה כבר מעל שנה, והן פשוט מצוינות. הסאונד נקי וחזק, האטימה מעולה, ויש גם אפשרות להתאים את הסגנון ההשמעה (פופ, רוק, קלאסי, באס וכו'). בקיצור – אני נהנה מהן מאוד ומרוצה לגמרי." -
@יוסי1212
"לא עשיתי בדיקות מעבדה והשוואות מול אוזניות אחרות, אבל אני כן יכול להגיד מניסיון - יש לי את האוזניות האלה כבר מעל שנה, והן פשוט מצוינות. הסאונד נקי וחזק, האטימה מעולה, ויש גם אפשרות להתאים את הסגנון ההשמעה (פופ, רוק, קלאסי, באס וכו'). בקיצור – אני נהנה מהן מאוד ומרוצה לגמרי." -
@בנימין-מחשבים
@יוסי1212 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה לאוזניות:
@בנימין-מחשבים
די נוח יחסית,
אף פעם לא התלוננו על שמע (יש 4 מיקרופונים)
ואני חושב שזה באמת טוב במיוחד