גירסה לשיומי Q1 עם צריבה מרחוק לקניה מידיית?
-
@מנדי אמר בגירסה לשיומי Q1 עם צריבה מרחוק לקניה מידיית?:
יש תוכנות שליטה שניתן להחשיך את המסך וכו'
זה לא ממש יעזור כי אין בעיה שתראה את המסך או מה הוא עושה..
אלא הבעיה היא שהוא יצטרך להוריד את הקבצים למחשב שלך מה שיגרום לכך שברגע מסוים לפני הסוף אתה תוכל לכבות את האינטרנט והופ הגרסה תהיה אצלך בלי יכולת שלי למחוק אותה... (זה מה שהבנתי שהסיכון) -
@klopkk אמר בגירסה לשיומי Q1 עם צריבה מרחוק לקניה מידיית?:
אלא הבעיה היא שהוא יצטרך להוריד את הקבצים למחשב שלך מה שיגרום לכך שברגע מסוים לפני הסוף אתה תוכל לכבות את האינטרנט והופ הגרסה תהיה אצלך בלי יכולת שלי למחוק אותה... (זה מה שהבנתי שהסיכון)יש לזה פתרונות ג"כ, (ועל זה כתבתי וכו'...)
כבר כתבתי שדיברתי עם אחד הצורבים והסיבה היחידה שהוא נמנע מזה היא בגלל העלות של תוכנת שליטה,
ובעבר @Yair כך היה צורב,
וכאמור אם אחד יעשה זאת כולם ידעו ג"כ לעשות זאת... -
אלא הבעיה היא שהוא יצטרך להוריד את הקבצים למחשב שלך מה שיגרום לכך שברגע מסוים לפני הסוף אתה תוכל לכבות את האינטרנט והופ הגרסה תהיה אצלך בלי יכולת שלי למחוק אותה... (זה מה שהבנתי שהסיכון)יש לזה פתרונות ג"כ, (ועל זה כתבתי וכו'...)
כבר כתבתי שדיברתי עם אחד הצורבים והסיבה היחידה שהוא נמנע מזה היא בגלל העלות של תוכנת שליטה,
ובעבר @Yair כך היה צורב,
וכאמור אם אחד יעשה זאת כולם ידעו ג"כ לעשות זאת...איזה פיתרון?
-
אלא הבעיה היא שהוא יצטרך להוריד את הקבצים למחשב שלך מה שיגרום לכך שברגע מסוים לפני הסוף אתה תוכל לכבות את האינטרנט והופ הגרסה תהיה אצלך בלי יכולת שלי למחוק אותה... (זה מה שהבנתי שהסיכון)אני מאמין שאפשר להכניס פקודה אוטו' שתמחוק את הקבצים אחרי זמן מסויים גם אם יהיה אופליין ונניח שגם אם תכבה את המחשב אז קודם כל זה ימחק לצמיתות וכו'- ויש עוד כל מיני פטנטים שאכמ"ל כך שאני לא חושב שזה הבעיה למי שמוכן לעבוד
בהצלחה -
@מוגן אמר בגירסה לשיומי Q1 עם צריבה מרחוק לקניה מידיית?:
הלואי שיהיה מישהו שירים את הכפפה..
המישהו הזה צריך לעבוד קודם לכתוב שורה שלמה של פקודות על כל צרה שלא תבוא ושבכל מקרה הגירסא לא תיגנב ממנו כך שלדעתי זה לא יהיה כ"כ מהר [אא"כ אותו אחד יודע משהו וחצי בתיכנות (מה שלא קיים תמיד כי בד"כ המוכרים הם לא המתכנתים ...- או שאולי הגירסא תימכר עם האופציה הזו וכך המוכרים יוכלו לעשות את זה בקלות)] כי תחשוב אתה צריך הגנה מגיבוי אוטו' של הקבצים- מכיבוי כפוי מיידי+ניתוק מהרשת- ושאר מרעין בישין
בהצלחה -
@נוקיה אמר בגירסה לשיומי Q1 עם צריבה מרחוק לקניה מידיית?:
@MERS לפחות שהם יפיצו בכל הערים ע''י סוכנים.
זה עובד כך- יש מתכנת שמוכר את הגירסא למישהו ואותו אחד מוכר לאנשים ברגע שהקונה יפעיל סוכנים הוא ירוויח הרבה פחות ולפעמים שווה לו להיות זמים בכל מיני ערים וכו' מאשר להפעיל סוכנים- במקומות שאם לא אז א"א לא יקנה אולי אתה צודק- אבל צריך מישהו נאמן שיסכים להיות סוכן בהסכם נורמלי ושלא יגנוב את הגירסא ושיסיים חוזה וכו'
-
@זונדל-גרנד לא נכון
יש תוכנות שמשתפות רק את הusb וזהו
כלומר שום דבר לא נמצא במצב הנשלט
מה שכן אין הגנה מפני הקלטה בעזרת תוכנות מתאימות את כל תעבורת הרשת
אבל אין קבצים על המחשב השני -
@A0533057932 אמר בגירסה לשיומי Q1 עם צריבה מרחוק לקניה מידיית?:
@זונדל-גרנד לא נכון
יש תוכנות שמשתפות רק את הusb וזהו
כלומר שום דבר לא נמצא במצב הנשלט
מה שכן אין הגנה מפני הקלטה בעזרת תוכנות מתאימות את כל תעבורת הרשת
אבל אין קבצים על המחשב השניאפשר דרך מנהל המשימות וכו' לשבש את כל התכנות הנ"ל- או דרך איזו פקודה שסוגרת את כל התכנות חוץ מהחיבור מרחוק וכו'
בהצלחה -
@A0533057932
מה התוכנה הזאת יש לך ידע על זה שאני יכול להפעיל במחשב השני קבצים מיתוך המחשב שלי -
@כוכב-ירושלמי לא הבנתי את השאלה