שיתוף | שימוש בנטספארק עם Qin f21 Pro
-
@cfopuser אני הבנתי שדיין מדבר איתם ישירות... ראית מה כתבו בזמנו שהם בודקים מכשירים ואולי יהיו יבואנים רשמיים של qin וכו וכו בהנחה שזה לא היה חירטוט שלהם להוריד אותנו מכל העניין של ה volte.
-
@urielk 100% בהזמנה אישית,
ראיתי נראה לי לדיין גם גרסה חתומה,
כנראה יש אחד שהשיג גרסה ומפיץ אותה. -
@cfopuser כתב בשיתוף | שימוש בנטספארק עם Qin f21 Pro:
ראיתי נראה לי לדיין גם גרסה חתומה,
כשהם צורבים גרסא חתומה, זו גרסא מקורית מהמפעל, זה הכל, קל מאוד להשיג, יש לי כמה סוגים לכמה מכשירים.
-
@מישהו12 רק רציתי לומר שהמפעל עשה את זה בהזמנה עבור מישהו והראיה שזה עם תדרים ישראלים וכו'.
כן אני יודע שברור שהמפעל עשה את זה וככו'
-
@cfopuser אה, הבנתי. עוד ראיה לזה שמישהו כנראה שילם - אחרת האינטרס שלהם היה לא להוציא גרסא תומכת, כדי שהמכשיר ימות לכל הלקוחות ויאלצו לקנות מכשיר אחר, חדש, כגון הF22PRO. לכן לא חשבתי שיוציאו תומך לF21PRO, אבל מישהו כנראה שילם מספיק
-
@urielk אני השתמשתי בפתרון פשוט יותר פשוט הפכתי את נטספארק לאפליקציית מערכת וכנראה בגלל זה לא היו נפילות של ההגנה יותר.
@דוד-המלך-3 כתב בשיתוף | שימוש בנטספארק עם Qin f21 Pro:
@urielk אני השתמשתי בפתרון פשוט יותר פשוט הפכתי את נטספארק לאפליקציית מערכת וכנראה בגלל זה לא היו נפילות של ההגנה יותר.
גם אני עשיתי כך, אבל באפלקציית כשר פליי
-
@נוחעם-FM זה .jar ולא apk:
אפשר להוריד מפה: https://dietdroid.com/F21-replace-jar.zip@urielk כתב בשיתוף | שימוש בנטספארק עם Qin f21 Pro:
אפשר להוריד מפה: https://dietdroid.com/F21-replace-jar.zipלא כ''כ הבנתי מה הרווח בזה...
עדיין אני לא מצליח להפעיל את הנגישות בהגדרות. -
@urielk כתב בשיתוף | שימוש בנטספארק עם Qin f21 Pro:
אפשר להוריד מפה: https://dietdroid.com/F21-replace-jar.zipלא כ''כ הבנתי מה הרווח בזה...
עדיין אני לא מצליח להפעיל את הנגישות בהגדרות.@נוחעם-FM את הנגישות אתה מפעיל דרך הshell זה מפעיל אותו למרות שלא רואים בתפריט אבל הבעיה שהframework הורג אותו בidle אז אתה מרוויח שזה מחזיק יותר זמן אבל אחרי הרבה זמן מאוד שלidle גם זה נופל לכאורה אפשר לתקן את זה גם דרך duraspeed הוא כתב על זה בjtec אבל בגירסה החדשה ש @מישהו12 פרסם זה לא נופל בכלל וגם אפשר להפעיל דרך התפריט.
-
@נוחעם-FM את הנגישות אתה מפעיל דרך הshell זה מפעיל אותו למרות שלא רואים בתפריט אבל הבעיה שהframework הורג אותו בidle אז אתה מרוויח שזה מחזיק יותר זמן אבל אחרי הרבה זמן מאוד שלidle גם זה נופל לכאורה אפשר לתקן את זה גם דרך duraspeed הוא כתב על זה בjtec אבל בגירסה החדשה ש @מישהו12 פרסם זה לא נופל בכלל וגם אפשר להפעיל דרך התפריט.
-
@urielk גם בגירסא שלי לא.
אבל זה מוזר שבגירסא של חבר שלי
לאפליקציה אחת אפשר להפעיל נגישות
ולאפליקציה אחרת לא... -
@cfopuser בוודאי שכן
@שניאור-שמח כתב במדריך | המדריך המלא: הוספת זיהוי פנים לכל מכשיר אנדרואיד עם רוט:האפליקציה תדרוש מכם להעניק לה הרשאות שונות, כמו הרשאת נגישות (Accessibility). פעלו לפי ההוראות ואשרו את כל מה שנדרש
-
@נוחעם-FM את הנגישות אתה מפעיל דרך הshell זה מפעיל אותו למרות שלא רואים בתפריט אבל הבעיה שהframework הורג אותו בidle אז אתה מרוויח שזה מחזיק יותר זמן אבל אחרי הרבה זמן מאוד שלidle גם זה נופל לכאורה אפשר לתקן את זה גם דרך duraspeed הוא כתב על זה בjtec אבל בגירסה החדשה ש @מישהו12 פרסם זה לא נופל בכלל וגם אפשר להפעיל דרך התפריט.