בירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט
-
@שוקי-ב. כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
שאלתי את נטפרי ואמרו לי שאין להם תמיכה בטאבלטים, ואני לא מצליח לקבל מידע ברור ומחירים מחברות אחרות.
כלל לא ברור למה הם אמרו לך את זה..
יש להם את ווייפרי לטאבלטים, עם חנות אפליקציות וכל הדרוש. אני כבר עם טאבלט שלישי עם סינון שלהם, והכל פשוט מצויין.נ.ב. ספציפית זה לא מתאים למקרה שלך כי כתבת שאתה צריך ווצאפ ואין להם, (למעט...), אבל עקרונית, כלל לא נכון מה שהם אמרו לך...
@סוף-הרחוב כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
שאלתי את נטפרי ואמרו לי שאין להם תמיכה בטאבלטים, ואני לא מצליח לקבל מידע ברור ומחירים מחברות אחרות.
יש להם את ווייפרי לטאבלטים, עם חנות אפליקציות וכל הדרוש. אני כבר עם טאבלט שלישי עם סינון שלהם, והכל פשוט מצויין.נ.ב. ספציפית זה לא מתאים למקרה שלך כי כתבת שאתה צריך ווצאפ ואין להם, (למעט...), אבל עקרונית, כלל לא נכון מה שהם אמרו לך...
תלוי באיזה טאבלטים, כל מכשיר שקונים צריך לשאול לפני זה אם הם תומכים בו. אבל כמובן כל זה רק לגבי וויפרי ולא לעצם הגלישה.
-
תלוי באיזה טאבלטים, כל מכשיר שקונים צריך לשאול לפני זה אם הם תומכים בו. אבל כמובן כל זה רק לגבי וויפרי ולא לעצם הגלישה.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
תלוי באיזה טאבלטים, כל מכשיר שקונים צריך לשאול לפני זה אם הם תומכים בו.
ישנה תמיכה כמעט בכל טאבלט אנדרואידי, למעט גירסא 15.
-
ולמעט פחות מ7. וזה נשמע מהם שיש עוד סיבות למה שלא יתמכו במכשירים, אבל לא יודע אם זה באמת כך.
-
ולמעט פחות מ7. וזה נשמע מהם שיש עוד סיבות למה שלא יתמכו במכשירים, אבל לא יודע אם זה באמת כך.
זה נשמע מהם שיש עוד סיבות למה שלא יתמכו במכשירים, אבל לא יודע אם זה באמת כך.
זה באמת לא כך.
הם תומכים תמיכה מלאה.
כמו שיש נטפרי למחשב, יש נטפרי לטאבלט.
הם בסוף הבינו שטאבלט הוא מחשב נייד לכל דבר, ויש לו תמיכה.הם גם פתרו בגדול את רוב הבעיות שהיו בתחילת הדרך..
-
@נוחעם-FM כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
@שוקי-ב. אתרוג!!!
אמנם רשמית אתרוג לא תומכים באנדרואיד אלא יש להם תעודת אבטחה רק כתוכנה למחשבאז בעצם מה שאני מבקש מהם זה סים לסטיק, ואת הסים בעצם אני מכניס לטאבלט?
צריך להתקין רק את הקובץ CRT בטבלט וזה סינון טוב ועם וואצאפ
לא מבין מה זה, תוכל מעט לפרט?
אז בעצם מה שאני מבקש מהם זה סים לסטיק, ואת הסים בעצם אני מכניס לטאבלט?
בדיוק
לא מבין מה זה, תוכל מעט לפרט?
כל סינון דורש תעודת אבטחה לאתרוג רשמית יש רק תוכנה למחשב להתקנת תעודת האבטחה
אבל מעשית אפשר להתקין לבד כמו שכתוב פה
אבל לי עבד מעולה גם בלי להכניס לסיסטם באנדרואיד 11 יש בהגדרות אבטחה אפשרות להתקנת אישוריםבהצלחה
-
מישהו יודע דרך איזה חברה אני יוכל לרכוש סים כשר עבור גלישה בטאבלט?
בגדול אני צריך את זה להורים מבוגרים שצריכים קצת תעסוקה בשיעורים חיים וקצת תקשורת בוואטסאפ עם הילדים.
יש המלצות? -
@YOLEVI כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
@שוקי-ב. אל תקח נטפרי או אתרוג עם רוט והכנסה לסיסטם כי אז ווצפ לא יעבוד.
מה שאתה צריך לעשות זה להתקין mdm כדוגמת a block ולחסום התקנות ודפדפנים ויוטיוב וכו' ולעשות סים של 019 יש להם מסלול שבו אתה בוחר רק מס' אתרים שאליהם בלבד זה יהיה פתוח
אבל האתרים האלו יהיו ללא הגנה כלל.
קשה מאודבלתי אפשרי לסמוך על רשימה לבנה של אתרים. אי אפשר לדעת מי יוסיף לאתר תמונות בעייתיות וכו'. -
מה שאתה צריך לעשות זה להתקין mdm כדוגמת a block ולחסום התקנות ודפדפנים ויוטיוב וכו' ולעשות סים של 019 יש להם מסלול שבו אתה בוחר רק מס' אתרים שאליהם בלבד זה יהיה פתוח
קשה מאודבלתי אפשרי לסמוך על רשימה לבנה של אתרים. אי אפשר לדעת מי יוסיף לאתר תמונות בעייתיות וכו'.@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
קשה מאודבלתי אפשרי לסמוך על רשימה לבנה של אתרים. אי אפשר לדעת מי יוסיף לאתר תמונות בעייתיות וכו'.אתה וודאי צודק במקרה שמשאירים דפדפן אבל הוא רצה ווצפ ושיעורים אז הוא חוסם לגמרי את כל הדפדפנים כולל WebView ומשאיר ווצפ וכושר טיוב (בתכלס היום יש בעיות רציניות גם בווצפ אולי בmdm של @TripleU אפשר לפתור את זה)
-
-
שוקי-ב. אל תקח נטפרי או אתרוג עם רוט והכנסה לסיסטם כי אז ווצפ לא יעבוד.
אני מדגיש שוב לי עבד להתקין בQIN F21 pro תעודת אבטחה של אתרוג בלי להכניס לסיסטם והסינון עבד וגם ווצאפ עבד!!!
אני מדגיש שוב לי עבד להתקין בQIN F21 pro תעודת אבטחה של אתרוג בלי להכניס לסיסטם והסינון עבד וגם ווצאפ עבד!!!
קורה גם שעובד אבל ברוב המקרים לא עובד במכשיר עם בוטלאודר פתוח
-
קורה גם שעובד אבל ברוב המקרים לא עובד במכשיר עם בוטלאודר פתוח
-
@נוחעם-FM אם הוא רוצה להכניס לסיסטם הוא חייב לפתוח בוטלאודר
עריכה: עכשיו אני רואה שכתבת בלי להכניס לסיסטם אז אה"נ שיבדוק אם עובד לו -
@YOLEVI זה מה שאני טוען שאצלי לא היה שום צורך להכניס לסיסטם... אלא התעודת אבטחה הותקנה בלי שום בעיות
@YOLEVI זה מה שאני טוען שאצלי לא היה שום צורך להכניס לסיסטם... אלא התעודת אבטחה הותקנה בלי שום בעיות
קשה לי להאמין שווצפ סומכים על תעודת משתמש מאוד הגיוני שיש לך ווצפ ערוך כמו שהזכירו פה, אבל בכל מקרה פות"ש יכול לנסות ולראות אם עובד לו עם תעודת משתמש
-
מישהו יודע דרך איזה חברה אני יוכל לרכוש סים כשר עבור גלישה בטאבלט?
בגדול אני צריך את זה להורים מבוגרים שצריכים קצת תעסוקה בשיעורים חיים וקצת תקשורת בוואטסאפ עם הילדים.
יש המלצות? -
@שוקי-ב. למה סים כשר ולא סינון ברמת מכשיר וסים רגיל?
סינון ברמת ספק זה בעייתי באנדרואיד, נושא התעודה, תמונות מוטמעות באפליקציה, אפליקציות כמו ווצאפ שלא משתמשות בHTTP@צדיק-תמים כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
סינון ברמת ספק זה בעייתי באנדרואיד, נושא התעודה, תמונות מוטמעות באפליקציה, אפליקציות כמו ווצאפ שלא משתמשות בHTTPאכן ת. אבטחה זה סיוט באנדרואיד אבל כמדומני שפות"ש אמר שסים רגיל זה בעיה שאפשר להכניס אותו למקומות אחרים...
לכן המלצתי על 019 עם אתרים ספציפיים בלבד (בעיקרון גם מזה עדיף להימנע ולהשים סים חסום באמת) -
@צדיק-תמים כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
סינון ברמת ספק זה בעייתי באנדרואיד, נושא התעודה, תמונות מוטמעות באפליקציה, אפליקציות כמו ווצאפ שלא משתמשות בHTTPאכן ת. אבטחה זה סיוט באנדרואיד אבל כמדומני שפות"ש אמר שסים רגיל זה בעיה שאפשר להכניס אותו למקומות אחרים...
לכן המלצתי על 019 עם אתרים ספציפיים בלבד (בעיקרון גם מזה עדיף להימנע ולהשים סים חסום באמת)@YOLEVI כתב בבירור | מחפש סים נתונים כשר לטאבלט:
אכן ת. אבטחה זה סיוט באנדרואיד אבל כמדומני שפות"ש אמר שסים רגיל זה בעיה שאפשר להכניס אותו למקומות אחרים...
אם זה להורים מבוגרים הסיכון קטן עד לא קיים, ואפשר להפעיל נעילת סים אם חוששים מאחרים
בנוסף להדרן יש אפשרות של סים שאפשר להשתמש בו רק במכשירי הדרן ("הגנה משולשת")