בעיה | כונן hdd שנרדם כל הזמן
-
יש לי את הכונן הזה, מותקן לי בו אוצר החכמה ועוד כמה תיקיות, הבעיה היא שאחרי כמה רגעים הוא מפסיק להגיב וכשאני מנסה לעשות איזו פעולה [למשל לעבור עמוד באוצר החכמה, או חיפוש חדש] לוקח לו זמן עד שהוא עובד, כמו כן כשאני מנסה לגשת לתיקיות דרך סייר הקבצים, מידי פעם הוא כותב שהתיקיות לא זמינות כעת.
אודה למי שיכול לפתור לי את זה -
יש לי את הכונן הזה, מותקן לי בו אוצר החכמה ועוד כמה תיקיות, הבעיה היא שאחרי כמה רגעים הוא מפסיק להגיב וכשאני מנסה לעשות איזו פעולה [למשל לעבור עמוד באוצר החכמה, או חיפוש חדש] לוקח לו זמן עד שהוא עובד, כמו כן כשאני מנסה לגשת לתיקיות דרך סייר הקבצים, מידי פעם הוא כותב שהתיקיות לא זמינות כעת.
אודה למי שיכול לפתור לי את זה@אלימיר כתב בבעיה | כונן hdd שנרדם כל הזמן:
אודה למי שיכול לפתור לי את זהמחשב נייד? יכול להיות שזאת הגדרה של כיבוי יציאת ה USB
בכל אופן יש סיכוי גדול שהדיסק פגום ובמקרה כזה מאוד לא מומלץ להמשיך לנסות להעתיק ממנו בלי לדעת איך עושים את זה
אם החומר שם שווה לך כמה אלפי שקלים לך למעבדת שחזור מידע
אם הוא שווה כמה מאות שקלים אתה יכול לפנות אלי (egozkokus1 בג'ימייל)
אם פחות - תנסה להעתיק בעצמך
כל זאת בהנחה שהדיסק אכן פגום -
-
-
@אלימיר הדיסק נראה בסדר אבל זה לא תמיד אומר הרבה
תבדוק את הגדרות צריכת החשמל כמו שכתבתי למעלה@מתכנת-חובב כתב בבעיה | כונן hdd שנרדם כל הזמן:
תבדוק את הגדרות צריכת החשמל כמו שכתבתי למעלהתודה,
א. בדיסקים אחרים זה עובד לי מצויין.
ב. איפה אני בודק את ההגדרות האלו? -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | כונן hdd שנרדם כל הזמן:
ב. איפה אני בודק את ההגדרות האלו?@אלימיר כתב בבעיה | כונן hdd שנרדם כל הזמן:
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | כונן hdd שנרדם כל הזמן:
ב. איפה אני בודק את ההגדרות האלו?אם אתה רוצה שאני אתחבר אליך לבדוק את זה שלח לי מייל ל egozkokus1 בג'ימייל