בקשת מידע | מערכת אנדרואיד 4.4 בטויטה קאמרי 2015
-
המערכת עובדת עם וויז וגוגל כרום ניתן לקנות חבילת גלישה מגיל קאר
לא מצליח להפעיל USB AUX WIFI לעדכן את השעון ולהוסיף אפליקציות. הגדרות המערכת נעולות.
הייתי רוצה לפרוץ עבור תיקון הנ"ל להסיר את הכרום להוסיף ספוטיפיי מפות גוגל ופנגו. בלי וויפיי ויכולת הוספת כרום.
או לחילופין לפרוץ את הוויפיי ולהתחבר דרך סים של נטפרי [ולוותר על ספוטיפיי]
השאלה האם ניתן להגיע לתוצאה כזו ואיך?
-
יש בזה וויז שעבד עד עכשיו אצל מי שמכר לי את הרכב אחרי שגיל קאר עשו לו עדכון גירסה
-
יש בזה וויז שעבד עד עכשיו אצל מי שמכר לי את הרכב אחרי שגיל קאר עשו לו עדכון גירסה
@יהודה-מעמד כתב בבקשת מידע | מערכת אנדרואיד 4.4 בטויטה קאמרי 2015:
אני עדיין לא חוזר בי. המערכת הזו לא שווה שום השקעה, בטח לא לשלם לגיל קאר.
-
מבחינת הצרכים שלי
עדיף לדעתך לקנות טלפון ייעודי או מולטימדיה חדשה?
אני מבין שאם אין לי טלפון חכם צריך מערכת עם סים שזה מייקר בהרבה.
תודה -
חוזר ושואל אם אני לא צריך מעבר לבסיס ויש לי אפשרות לקבל גלישה ב14 ש"ח לחודש בטוח שכדאי להחליף?
-
חוזר ושואל אם אני לא צריך מעבר לבסיס ויש לי אפשרות לקבל גלישה ב14 ש"ח לחודש בטוח שכדאי להחליף?
-
מה זה אומר אצלך?
-
מה זה אומר אצלך?
מה זה אומר אצלך?
אצלי, במודיעין עילית, על שפת המדרכה שתחת ביתי.
050-4133851 -
מה זה אומר אצלך?
@יהודה-מעמד הוא מוכר חבילת גלישה במחיר זול [עריכה כבר נענה]
ואני מצטרף להנ"ל תעבור לחדשה -
תודה רבה
בינתיים עד שאני מקבל החלטה מיששהו יכול להסביר לי איך ניתן לפרוץ את המערכת הזו? -
מה זה אומר אצלך?
אצלי, במודיעין עילית, על שפת המדרכה שתחת ביתי.
050-4133851@EBA אני רוצה להזמין מערכת מאליאקספרס
תוכל להמליץ לי מה לקנות? -
@EBA אני רוצה להזמין מערכת מאליאקספרס
תוכל להמליץ לי מה לקנות?@יהודה-מעמד כתב בבקשת מידע | מערכת אנדרואיד 4.4 בטויטה קאמרי 2015:
@EBA אני רוצה להזמין מערכת מאליאקספרס
תוכל להמליץ לי מה לקנות?כרגע זו בעיה קצת, אולי במבצע הבא תוכל. [המערכת המומלצת היא מעל 75 דולר ואי אפשר להזמין לארץ, יש רק מערכת יותר יקרה אבל היא נתקעת במכס ובמשרד התקשורת, אם יש לך כח לזה].
-
תודה
מתי אמור להיות מבצעים?
תוכל להסביר לי מה לחפש בכדי שאוכל לעקוב?
מעל 75 דולר הבנתי שניתן לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר מופחת על החבילה,מכיר כזה דבר? -
תודה
מתי אמור להיות מבצעים?
מעל 75 דולר הבנתי שניתן לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר מופחת על החבילה,מכיר כזה דבר?@יהודה-מעמד כתב בבקשת מידע | מערכת אנדרואיד 4.4 בטויטה קאמרי 2015:
מעל 75 דולר הבנתי שניתן לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר מופחת על החבילה,מכיר כזה דבר?
כבר לא עובד ברוב המקרים..
-
תודה
מתי אמור להיות מבצעים?
מעל 75 דולר הבנתי שניתן לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר מופחת על החבילה,מכיר כזה דבר?@יהודה-מעמד כתב בבקשת מידע | מערכת אנדרואיד 4.4 בטויטה קאמרי 2015:
מתי אמור להיות מבצעים?
עכשיו יש מבצע, אבל כאמור זה ספציפית לא עוזר לך.
המבצע הרציני הבא הוא ב11.11 עוד כחודש וחצי.
אתה אמור לחפש את זה, ולבדוק האם ירד המחיר.
אופס - עכשיו זה ירד ל76 דולר! תאסוף קופון לחשבון שלך שיהיה שמור שם, ואז אולי תוכל להזמין.
או להזמין כאן מערכת יותר טובה, דגם 9 TS10 4G 32G ולשלם מכס וכו'.
וכמובן תמיד תוכל לפנות לאחד המתקינים בארץ ולקבל הכל מיידית בקצת יותר כסף. [ולא, אי אפשר להזמין באלי ואז להתקין אצלנו, במקרה כזה לא תקבל אחריות וגם לא תחסוך כלום]מעל 75 דולר הבנתי שניתן לדבר עם המוכר שיכתוב מחיר מופחת על החבילה,מכיר כזה דבר?
זה היה עובד פעם, בשנה האחרונה הם מקבלים ישירות את החשבונית של אליאקספרס וזה לא עוזר. מידיעה וניסיון רב.
-
בקישורים שנתת יש הרבה דגמים מה מתוכם מומלץ?
תודה רבה! -
בקישורים שנתת יש הרבה דגמים מה מתוכם מומלץ?
תודה רבה!@יהודה-מעמד *בדגם הפשוט