בקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי
-
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
עריכה: עודכן לבקשתך
ראיתי יש"כ
באמת כתבת שם הרבה מידע ובצורה מפורטת , שאפו גדול !!
אשמח אם תוסיף שם כמשתמש את החסרונות שמצאת [למשל שבסלקום יש בעיה בשיחות ועידה בVOLTE, או ראיתי מישהו כתב שיש שעון מעורר שלא נכבה או משהו כזה] וגם להדגיש מעלות מיוחדות [כמו אופציה לשלט וNFC] בקיצור כל מידע שיכול להיות רלוונטי לבן אדם לפני קניה
זה ממש תועלת גדולה , בפרט שעוד מעט נסגרים רשתות 2 ו3 וכל מכורי הC2 208 פוקט יאנג וכו יצאו למסע נדודים לגבי הפון החדש@יצחק-רשטונ
לגבי NFC כתבתי אם לא שמת לב, לגבי הבעיה בשעון מעורר שהוא לא מפסיק לצלצל בשבת- קודם כל זה לא בעיה במכשיר אלא רק שהשומרי תומצ לא יכולים להשתמש בשבת וחוצמזה שככה זה בכל האנדרואידים לא רק בג׳לי סטאר -
@יצחק-רשטונ
לגבי NFC כתבתי אם לא שמת לב, לגבי הבעיה בשעון מעורר שהוא לא מפסיק לצלצל בשבת- קודם כל זה לא בעיה במכשיר אלא רק שהשומרי תומצ לא יכולים להשתמש בשבת וחוצמזה שככה זה בכל האנדרואידים לא רק בג׳לי סטאר@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
לגבי NFC כתבתי אם לא שמת לב
האמת שראיתי התכוונתי שתעשה מין תיאור כזה ארוך ממקום של משתמש שבו אתה מדגיש את המעלות ואת החסרונות היחודיות לטלפון [ולמשל NFC אין ברוב המכשירים הזולים שמצויים בינותינו אז הוא יכול לבלוט במעלות ]
ושוב יש"כ עצוםלגבי הבעיה בשעון מעורר שהוא לא מפסיק לצלצל בשבת- קודם כל זה לא בעיה במכשיר אלא רק שהשומרי תומצ לא יכולים להשתמש בשבת וחוצמזה שככה זה בכל האנדרואידים לא רק בג׳לי סטאר
אצלי בסמסונג אנדרואיד 7 יש שעון ממש נח אם אפשרות להגדיר כמה נודניקים יהיה, אבל לא באמת משנה, תכתוב את מה שנראה לך יכול להיות רלוונטי למשל האם נח להקליד איתו וכדו'
-
לגבי NFC כתבתי אם לא שמת לב
האמת שראיתי התכוונתי שתעשה מין תיאור כזה ארוך ממקום של משתמש שבו אתה מדגיש את המעלות ואת החסרונות היחודיות לטלפון [ולמשל NFC אין ברוב המכשירים הזולים שמצויים בינותינו אז הוא יכול לבלוט במעלות ]
ושוב יש"כ עצוםלגבי הבעיה בשעון מעורר שהוא לא מפסיק לצלצל בשבת- קודם כל זה לא בעיה במכשיר אלא רק שהשומרי תומצ לא יכולים להשתמש בשבת וחוצמזה שככה זה בכל האנדרואידים לא רק בג׳לי סטאר
אצלי בסמסונג אנדרואיד 7 יש שעון ממש נח אם אפשרות להגדיר כמה נודניקים יהיה, אבל לא באמת משנה, תכתוב את מה שנראה לך יכול להיות רלוונטי למשל האם נח להקליד איתו וכדו'
@יצחק-רשטונ
ערכתי עוד -
@יצחק-רשטונ
ערכתי עוד@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
ערכתי עוד
תותח !!! אין מילים !!! אלוף !!!
בסוף הזמנתי גם אותו וגם את הQIN K25 החדש [היה קשה להחליט כי הג'לי סטאר באמת כמה רמות מעל שאר המכשירים שמתאימים לכשר אבל המסך שלו קצת מידי קטן] מקסימום אחד אני ימכור בארץ או שהשדרג גם את הטלפון של הרבצעאן .דבר נוסף יש כמה סוגים של סטאר ? כי ראיתי שמאותו מוכר שקניתי יש לו 3 מודעות והשניים האחרים יותר יקרים, נראה לי קניתי מהמודעה הזאת [קניתי ממחשב אחר שלא ליידי עכשיו אבל 99% שזה זה]
-
ערכתי עוד
בסוף הזמנתי גם אותו וגם את הQIN K25 החדש [היה קשה להחליט כי הג'לי סטאר באמת כמה רמות מעל שאר המכשירים שמתאימים לכשר אבל המסך שלו קצת מידי קטן] מקסימום אחד אני ימכור בארץ או שהשדרג גם את הטלפון של הרבצעאן .דבר נוסף יש כמה סוגים של סטאר ? כי ראיתי שמאותו מוכר שקניתי יש לו 3 מודעות והשניים האחרים יותר יקרים, נראה לי קניתי מהמודעה הזאת [קניתי ממחשב אחר שלא ליידי עכשיו אבל 99% שזה זה]
@יצחק-רשטונ
אם קנית בunihert official store
(שזה לדעתי הכי אמין כי יוניהרץ מפנים אליו מהאתר הרשמי שלהם)
אז בזמנו היה להם אפשרות לקנות מכשיר עם מעמיד לרכב שעלה 50 שח בערך יותר -
@יצחק-רשטונ
אם קנית בunihert official store
(שזה לדעתי הכי אמין כי יוניהרץ מפנים אליו מהאתר הרשמי שלהם)
אז בזמנו היה להם אפשרות לקנות מכשיר עם מעמיד לרכב שעלה 50 שח בערך יותר@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
unihert official store
קניתי מunihert MOBILE store
-
ערכתי עוד
@יצחק-רשטונ
לא מכיר. -
@יצחק-רשטונ
לא מכיר.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
ערכתי עוד
@יצחק-רשטונ היה להם את הסטאר עכשיו ב500 ומשהו
-
@יצחק-רשטונ היה להם את הסטאר עכשיו ב500 ומשהו
@y0508352872 כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
היה להם את הסטאר עכשיו ב500 ומשהו
כן מטורף יצא לי 507 עם קופון חנות של 33 שקל ועוד קופון של בערך 70 שקל בקניה מעל 160 דולר, זה מדהים כי בדרך כלל קופונים לא עובדים על טלפונים [לא להתלהב הקופונים פגו ב12 בלילה]
מקווה מאד שלא יעצר במכס. -
@יצחק-רשטונ
לגבי NFC כתבתי אם לא שמת לב, לגבי הבעיה בשעון מעורר שהוא לא מפסיק לצלצל בשבת- קודם כל זה לא בעיה במכשיר אלא רק שהשומרי תומצ לא יכולים להשתמש בשבת וחוצמזה שככה זה בכל האנדרואידים לא רק בג׳לי סטאר@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
וחוצמזה שככה זה בכל האנדרואידים לא רק בג׳לי סטאר
בסמסונג זה לא ככה
-
@y0508352872 כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
היה להם את הסטאר עכשיו ב500 ומשהו
כן מטורף יצא לי 507 עם קופון חנות של 33 שקל ועוד קופון של בערך 70 שקל בקניה מעל 160 דולר, זה מדהים כי בדרך כלל קופונים לא עובדים על טלפונים [לא להתלהב הקופונים פגו ב12 בלילה]
מקווה מאד שלא יעצר במכס.@יצחק-רשטונ אני קניתי את הגלי 2 ב600 ולא נעצר לי במכס
-
@y0508352872
על
GSM/WCDMA/LTE(PRL)אם לא עובד לך שיחות ועידה
תנסה לשים על 170 כמו שכתבתי לך למעלה
(מקסימום תחזיר לcmw500 אם זה לא יעזור או יכבה את הוולטה)@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
GSM/WCDMA/LTE(PRL)
למה לא על LTE/CDMA/EvDo/GSM/WCDMA(PRL)?
-
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
GSM/WCDMA/LTE(PRL)
למה לא על LTE/CDMA/EvDo/GSM/WCDMA(PRL)?
@y0508352872
אני לא יודע אם יש כל כך הבדל אבל זה עומד בדרך כלל מראש על GSM/WCDMA/LTE(PRL) -
@y0508352872
אני לא יודע אם יש כל כך הבדל אבל זה עומד בדרך כלל מראש על GSM/WCDMA/LTE(PRL)@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
אם לא עובד לך שיחות ועידה
עכשיו שמתי לב שלא עובד לי פתאום ההודעות
לא נשלח
זה ממש דחוף לי! -
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם שייך לעשות מכשיר "גלי סטאר" כשר לגמרי:
אם לא עובד לך שיחות ועידה
עכשיו שמתי לב שלא עובד לי פתאום ההודעות
לא נשלח
זה ממש דחוף לי!@y0508352872
לשים את האמצעי (בתמונה) על ENABIED ו SET
-
@y0508352872