בעיה | בעיה בגישה לתיקיות משתמש לאחר עדכון ווינדוס
-
אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב בגלל עדכוני ווינדוס, אני נתקל בבעיה מוזרה. פתאום אני לא מצליח להיכנס להרבה תיקיות משתמש, כמו "הורדות", "מסמכים" ועוד. כשאני מנסה לפתוח אותן, אני מקבל הודעת שגיאה: "המיקום אינו זמין".
עוד משהו מוזר – חלק מהתיקיות מופיעות עכשיו באנגלית (למשל, Downloads, Documents) במקום בעברית, כמו שהיו קודם.
מישהו יודע מה עושים עם זה? איך מחזירים את הגישה לתיקיות ומחזירים את השמות לעברית?תודה מראש לעזרה!
-
אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב בגלל עדכוני ווינדוס, אני נתקל בבעיה מוזרה. פתאום אני לא מצליח להיכנס להרבה תיקיות משתמש, כמו "הורדות", "מסמכים" ועוד. כשאני מנסה לפתוח אותן, אני מקבל הודעת שגיאה: "המיקום אינו זמין".
עוד משהו מוזר – חלק מהתיקיות מופיעות עכשיו באנגלית (למשל, Downloads, Documents) במקום בעברית, כמו שהיו קודם.
מישהו יודע מה עושים עם זה? איך מחזירים את הגישה לתיקיות ומחזירים את השמות לעברית?תודה מראש לעזרה!
-
@משה-דוד כתב בבעיה | בעיה בגישה לתיקיות משתמש לאחר עדכון ווינדוס:
לא רואה משתמש זה!
אה, עכשיו אני רואה את התמונה שצירפת...
מה אתה רואה פה- WINDOWS.old\Users\SL&T ? -
@ASER
סליחה טעיתי, לא כתבתי נתיב נכון
כעת כתבתי ככה = C:\Windows.old\Users
אני מגיע לתיקייה זה, שבו יש את כל המשתמשים
-
@משה-דוד טוב, אם שם לא מופיע לך המשתמש הישן... אני לא יודע מעבר לזה.
יש לך אולי נקודת שחזור מערכת? -
@משה-דוד בגדול זה מאפשר לך לחזור אחורה לפני העדכון או כל שינוי אחר שעשית במחשב. (כמובן אם יצרת או הגדרת יצירה אוטומטית)
תחפש בווינדוס נקודת שחזור, תבחר ב'צור נקודת שחזור' אח"כ 'שחזור מערכת' ותראה מה מופיע לך
-