בירור | שיואמי f22 mini לא מאושר בגוגל
-
האם הקטע של הרישום בגוגל פליי שהמכשיר נחשב לא מאושר זה בעייתי?
הרי כל המכשירים מגיעים עם שירותי גוגל אז איך זה בדיוק עובד והאם אפשר לזייף רישום בעצם?@עניו-כמשה כולם מזויפים בתור google pixel ולא באמת כתוב בגוגל f22 mini השרותים גוגל הם בסדר גמור רק שלדוגמא תכנס לאיפה המכשיר שלי תאתר אותו איך הוא יקרא שם ברשימת המכשירים?לא f22 mini אלא google pixel
-
@עניו-כמשה כולם מזויפים בתור google pixel ולא באמת כתוב בגוגל f22 mini השרותים גוגל הם בסדר גמור רק שלדוגמא תכנס לאיפה המכשיר שלי תאתר אותו איך הוא יקרא שם ברשימת המכשירים?לא f22 mini אלא google pixel
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | שיואמי f22 mini לא מאושר בגוגל:
@עניו-כמשה כולם מזויפים בתור google pixel ולא באמת כתוב בגוגל f22 mini השרותים גוגל הם בסדר גמור רק שלדוגמא תכנס לאיפה המכשיר שלי תאתר אותו איך הוא יקרא שם ברשימת המכשירים?לא f22 mini אלא google pixel
אצלי פשוט כתוב android
-
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | שיואמי f22 mini לא מאושר בגוגל:
אצלי פשוט כתוב android
@עניו-כמשה אשמח לצילום מסך
כי אצלי ועוד הרבה(כולם)הברירת מחדל של השם של הבלוטוס והטלפון מגיעה pixel בהגדרות}אודות דגם וחומרה מודל:pixel
אין לי מושג למה אבל זה מכשיר סיני שמריצים עליו גרסאות גלובליות עם שרותי גוגל מקוריים או אישיות והחליטו שיקראו לו ברשת pixel..