דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. אפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8)

אפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
526 פוסטים 73 כותבים 15.9k צפיות 72 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ס סקרן בקטנה

אפשר הסבר מהתחלה איך מתקינים את זה כי לא הבנתי מאיפה מורידים את הקובץ או שלא מורידים צריך מחשב בשביל זה?

ש מנותק
    ש מנותק
    שלל
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@סקרן-בקטנה מורידים מהאתר בגיטהאב, כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • E מחובר
      E מחובר
      eliezerf
      כתב נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה! ה-MDM הזה מדהים! התקנתי אותו על טלפון ומסיבה כלשהי הגדרות הנגישות כבויות, וה-MDM נעל את האפשרות לכוונן אותן, אז אני לא יכול להפעיל אותן. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? האם אני צריך להתקין מחדש את כל ה-MDM? אנא הודיעו לי.

שניאור שמחש תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • E eliezerf

תודה רבה! ה-MDM הזה מדהים! התקנתי אותו על טלפון ומסיבה כלשהי הגדרות הנגישות כבויות, וה-MDM נעל את האפשרות לכוונן אותן, אז אני לא יכול להפעיל אותן. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? האם אני צריך להתקין מחדש את כל ה-MDM? אנא הודיעו לי.

שניאור שמחש מחובר
        שניאור שמחש מחובר
        שניאור שמח
        מדריכים עימוד
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@eliezerf כתב באפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8):

אתה בטוח שזה קשור לMDM? לא נראה לי
        פשוט תלך להגדרות אפליקציה של אותה אפליקציה שצריכה את ההרשאת נגישות, תלחץ על השלוש נקודות ואז על נתינת הרשאות מוגבלות

"אם לא תנסה, איך תדע?"

E תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • שניאור שמחש שניאור שמח

אתה בטוח שזה קשור לMDM? לא נראה לי
          פשוט תלך להגדרות אפליקציה של אותה אפליקציה שצריכה את ההרשאת נגישות, תלחץ על השלוש נקודות ואז על נתינת הרשאות מוגבלות

E מחובר
          E מחובר
          eliezerf
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@שניאור-שמח סליחה על חוסר ההבהרה. אני מתייחס להגדרות הנגישות של אפליקציית tripleUMDM. הגדרות הנגישות שלה כבויות. (וככל הידוע לי, אז היא לא תוכל לחסום שום דבר בוואטסאפ, מכיוון שהיא משתמשת בהגדרות נגישות)

שניאור שמחש תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • E eliezerf

@שניאור-שמח סליחה על חוסר ההבהרה. אני מתייחס להגדרות הנגישות של אפליקציית tripleUMDM. הגדרות הנגישות שלה כבויות. (וככל הידוע לי, אז היא לא תוכל לחסום שום דבר בוואטסאפ, מכיוון שהיא משתמשת בהגדרות נגישות)

שניאור שמחש מחובר
            שניאור שמחש מחובר
            שניאור שמח
            מדריכים עימוד
            כתב נערך לאחרונה על ידי

נו, וניסית להפעיל אותה בהגדרות?

"אם לא תנסה, איך תדע?"

E תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • שניאור שמחש שניאור שמח

נו, וניסית להפעיל אותה בהגדרות?

E מחובר
              E מחובר
              eliezerf
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@שניאור-שמח עשיתי את זה. זה מה שאמרתי. ה-MDM חוסם את היכולת לערוך את ההגדרות האלה, אז אני קצת תקוע בלולאה...

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              0
              • חוקי הפורום
              • פופולרי
              • לא נפתר
              • משתמשים