אפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8)
-
@חייא-שיאומי
אמור להיות לך סמל של האפליקציה תכנס אליו -
@חייא-שיאומי
ממש לא כתבתי כדי לקבל לייקים זה ממש לא מעניין אותי. בן אדם מנסה לעזור לך אפשר לענות בצורה יותר יפה.
לא הבנתי לאיזה פנל הגדרות התכוונת פשוט נכנסים לאפליקציה ויש שם את כל ההגדרות. אם התכוונת לפנל בתוך האפליקציה אז תכתוב יותר ברור -
@חייא-שיאומי
ממש לא כתבתי כדי לקבל לייקים זה ממש לא מעניין אותי. בן אדם מנסה לעזור לך אפשר לענות בצורה יותר יפה.
לא הבנתי לאיזה פנל הגדרות התכוונת פשוט נכנסים לאפליקציה ויש שם את כל ההגדרות. אם התכוונת לפנל בתוך האפליקציה אז תכתוב יותר ברור@adielsh אמרתי כבר, היסתדרתי תודה על הניסיון עזרה בכ"א.
מחילה אם ניפגעת לא לזאת הייתה כוונתי... -
האם שייך להתקין על מכשיר סמסונג A06 שעשו לו בעבר רוט ואח''כ צרבו לו קושחה רשמית ובוטלאודר סגור ?
אני ניסיתי ולא הצלחתי האם יש דרך כן להתקין ?
תודה@sk לא צריך רוט צריך מצב מפתחים ניפוי באגים פעיל
-
האם שייך להתקין על מכשיר סמסונג A06 שעשו לו בעבר רוט ואח''כ צרבו לו קושחה רשמית ובוטלאודר סגור ?
אני ניסיתי ולא הצלחתי האם יש דרך כן להתקין ?
תודה -
@שניאור-שמח ואוו אז מה עושים אין שום דרך חזור ?
-
@שניאור-שמח ואוו אז מה עושים אין שום דרך חזור ?
@sk לכאורה לא, תחכה שהוא יגיע
-
@sk לכאורה לא, תחכה שהוא יגיע
@שניאור-שמח מה אתה מתכוון מי יגיע?
-
@שניאור-שמח מה אתה מתכוון מי יגיע?
-
@שניאור-שמח אני פעם ראיתי בתוכנה של MDM ששיך להגדיר שם האם זה יעבוד גם במכשיר עם רוט או לא ?
השאלה האם זה אותו דבר בסמסונג או שבסמסונג זה אבוד ? -
-
@שניאור-שמח אני לא מכיר דרך אבל לא חפרתי לעומק
-
@sk מנגנון הגנה של סמסונג. כשפותחים בוטלואדר בסמסונג יש רכיב פיזי בלוח אם שנשרף, וככה המכשיר מזהה גם אחרי נעילה מחדש.
-
@שניאור-שמח יש מה לעשות עם מכשיר סמסונג A06 אנדרואיד 15 שלא ניתן לעשות לו רוט גם לא ע''י ro2rw הוא לא נותן כתיבה ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות