אפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8)
-
@tripleu להלן עוד כמה הערות והצעות לשיפור, אם אתה עסוק בדברים אחרים זה יכול לחכות.
בנוגע לDNS בדקתי, וזה לא עובד בכלל דרך הmdm' בהתחלה חשבתי שזה בעיה רק כשזה מופעל ביחד עם הVPN אבל אחרי זה ראיתי שגם שהVPN כבוי זה עדייןם לא עובד.
בנוגע לVPN, חייב להפעיל את הVPN כדי שאפליקציות יעבדו? יש מכשיר שהתקנתי עליו את החסימה והאפליקציות שם פשוט לא עובדות בלי שהVPN דלוק (בלי וויטליסט או בלקליסט, רק הVPN עצמו).
בנודע לחסימה של החנות פליי, כשמשביתים אותו דרך הTAB של ההתקנות או פשוט מסתיר אותו, אבל יש הרבה אפליקציות שדורשות את החנות פליי כדי לעבוד, וככה הם לא עובדות. עד לפני כמה ימים הייתה אפשרות לחסימת רשת לאפליקציות (בTAB של האפליקציות), זה פתר את הבעייה, אבל עכשיו זה נעלם, ושוב אותם אפליקציות לא עובדות. כדאי להחזיר את הכפתור הזה ולמצוא פתרון לחנות פליי (אם יש פיתרון). אני חושב שזה כפתור חשוב גם בלי קשר לחנות פליי.הערות לשיפור:
בנוגע לTAB של האפליקציות, כל פעם שמשנים משהו באחת האפליקציות המסך קופץ ולוקח לו כמה שניות לחזור ואז צריך לגלול שוב לאיפה שעמדנו. כדאי לשפר את זה שהמסך לא יקפוץ ויהיה אפשר להמשיך מאיפה שעבדנו.
באתר, שתהיה אפשרות להעתיק הגדרות בין משתמש למשתמש, לחסוך זמן למי שעובד עם הרבה טלפונים. שיעתיק הכל חוץ מTAB של האפליקציות, שזה אינדבדואלי.
בנוסף, באתר אין אפשרות להשבית אפליקצייה, רק להסתיר או להשעות.

בנוסף אין אפשרות באתר לייבא רשימה לוויטליסט או לבלקליסט, מה שאפשרי באפליקצייה.
לגבי החנות, כדאי שיהיה שם רשימה ברירת מחדל של אפלקציות בסיסיות, ואם מישהו ירצה לשנות שיוכל, זה יכול לעזור להרבה אנשים. בניתי רשימה בסיסית כזאת, מוכן לנדב אותה אם צריך.
נקודה מאוד חשובה שיכולה למנוע הרבה תקלות, שהMDM יזהה את האפליקציות הבעייתיות וימליץ לטפל בהם. אתמול התקנתי למישהו את החסימה, וכשחסמתי אפליקציות בעייתיות בטעות פיספסתי את יוטיוב מיוזיק...שוב תודה על הכל.
-
אפשר את קובץ האפליקציה הגירסה האחרונה?
והאם אני יכול לחליט באפליקציה את הרשימה הלבנה של האתרים? -
והאם אני יכול לחליט באפליקציה את הרשימה הלבנה של האתרים?@טשיקאוור-ניוז כתב באפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8):
-
איך עושים שיהיה עידכון אפליקציות אוטומטי מגוגל פליי אבל שלא יהיה אפשר להתקין משם אפליקציות נוספות?
-
@טשיקאוור-ניוז כתב באפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8):
@יוסי-מחשבים כתב באפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8):
מישהו יכול להוריד אותה?
אני בחדר מחשבים הקישור חסום... -
@tripleu עוד הערה וכמה שאלות. תענה כשתהיה פנוי.
דבר ראשון. יש באג שדרכו ההגנה בוואטסאפ לא עובדת, תגיד לי איך לשלוח לך (כאן או באופן אחר).
והאם כשאני קונה גישה מרחוק זה לכל המכשירים שבחשבון (כלומר צשלום חד פעמי של 2 דולר)?
ועכשיו אחרי העדכון כל המשתמשים הישנים נמחקו? אני מנסה להיכנס לחסימה בטלפון שיש עליו את הMDM וזה כותב עליו הכניסה נכשלה. -
בעקבות בעיות טכניות ותוכן פוגעני בפורום הזה, אענה מעתה אך ורק על שאלות הקשורות ל-TripleU MDM בפורום
forums.jtechforums.org.
מתנצל על אי־ההבנה, וחבל לי מאוד שהדבר הזה קרה בכלל.@TripleU כתב באפליקציית ניהול וחסימה לאנדרואיד: TripleU MDM (גרסה v3.8):
בעקבות בעיות טכניות ותוכן פוגעני בפורום הזה, אענה מעתה אך ורק על שאלות הקשורות ל-TripleU MDM בפורום
forums.jtechforums.org.
מתנצל על אי־ההבנה, וחבל לי מאוד שהדבר הזה קרה בכלל.
חבל.. -
forums.jtechforums.org.
מתנצל על אי־ההבנה, וחבל לי מאוד שהדבר הזה קרה בכלל. -
forums.jtechforums.org.
מתנצל על אי־ההבנה, וחבל לי מאוד שהדבר הזה קרה בכלל.