בעיה | שכחתי את הסיסמה לטלפון שיאומי F21 PR0
-
@הרב-של-השכונה דבר ראשון ה AI מבלבל לי את המוח ואומר לי להוציא סוולה שזה לא אפשרי כי זה מחובר וכל מיני דברים ב ניסית את כל הלחצנים האפשריים שהיה פה בפורום וכלום לא עבד לי ג יש לי אנדרואיד 11 וגירסא פתוחה עם רוט לקריאה
@נתאי-עריכת-וידאו במה נתקעת?
כל כך פשוט..https://mitmachim.top/post/439831 -
@נתאי-עריכת-וידאו א. עם המקשים, שכחתי ספציפית בטלפון הזה איך זה אמור להיות אבל בדרך כלל כפתור הדלקה+ווליום עליון ואז לנווט עם ווליום תחתון אבל אני מדגיש זה משתנה לפי הטלפון תשאל את הAI איך עושים את זה בטלפון שלך (כמדומני זה לחיצה ארוכה על מקש ההדלקה פלוס ווליום עליון והמקש השמאלי למעלה פשוט תראה המדריכים בפורום איך מגיעים לרייקוברי)
ב. למה לא הצלחת עם המקשים איזה גרסה יש לך?@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה לטלפון שיאומי F21 PR0:
@נתאי-עריכת-וידאו א. עם המקשים, שכחתי ספציפית בטלפון הזה איך זה אמור להיות אבל בדרך כלל כפתור הדלקה+ווליום עליון ואז לנווט עם ווליום תחתון אבל אני מדגיש זה משתנה לפי הטלפון תשאל את הAI איך עושים את זה בטלפון שלך (כמדומני זה לחיצה ארוכה על מקש ההדלקה פלוס ווליום עליון והמקש השמאלי למעלה פשוט תראה המדריכים בפורום איך מגיעים לרייקוברי)
ב. למה לא הצלחת עם המקשים איזה גרסה יש לך?בבקשה לא לרשום סתם דברים שאתה לא יודע
בf21 pro אין בכלל מקשי ווליום, ובשביל להיכנס לריקוברי צריך ללחוץ על המקשים חזור כוכבית והפעלה -
@נתאי-עריכת-וידאו במה נתקעת?
כל כך פשוט..https://mitmachim.top/post/439831@הרב-של-השכונה ניסית את המדריך הזבה אולי 10 פעמים וכלום לא עבד
-
@הרב-של-השכונה ניסית את המדריך הזבה אולי 10 פעמים וכלום לא עבד
@נתאי-עריכת-וידאו כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה לטלפון שיאומי F21 PR0:
לחצת על המקשים באותו זמן בדיוק?
-
@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה לטלפון שיאומי F21 PR0:
ב. למה לא הצלחת עם המקשים איזה גרסה יש לך?בבקשה לא לרשום סתם דברים שאתה לא יודע
בf21 pro אין בכלל מקשי ווליום, ובשביל להיכנס לריקוברי צריך ללחוץ על המקשים חזור כוכבית והפעלה@שניאור-שמח נו העיקרון דומה לכן כתבתי ספציפית שאין לי מושג על הדגם הזה.. אבל תמיד תגיע לאותו מקום רק עם מקשים אחרים.. לכן שלחתי קישור
-
@נתאי-עריכת-וידאו כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה לטלפון שיאומי F21 PR0:
לחצת על המקשים באותו זמן בדיוק?
@שניאור-שמח כן
-
@שניאור-שמח נו העיקרון דומה לכן כתבתי ספציפית שאין לי מושג על הדגם הזה.. אבל תמיד תגיע לאותו מקום רק עם מקשים אחרים.. לכן שלחתי קישור
@שניאור-שמח נו העיקרון דומה לכן כתבתי ספציפית שאין לי מושג על הדגם הזה.. אבל תמיד תגיע לאותו מקום רק עם מקשים אחרים.. לכן שלחתי קישור
יש דברים שאם אתה לא בטוח בהם זה יכול להרוס את הטלפון
הפעם זה לא, אבל כדאי לשים לב.. -
יש דברים שאם אתה לא בטוח בהם זה יכול להרוס את הטלפון
הפעם זה לא, אבל כדאי לשים לב.. -
@הרב-של-השכונה כן אבל ניסיתי את המדריך הזה
-
@הרב-של-השכונה כן אבל ניסיתי את המדריך הזה
@נתאי-עריכת-וידאו אין לי מה להגיד לך אין סיבה שלא יפתח לך.
-
@נתאי-עריכת-וידאו אין לי מה להגיד לך אין סיבה שלא יפתח לך.
@הרב-של-השכונה אני אומר לך לא נפתח זה נדלק לי ישר ואז הטלפון נפתח (אחרי שנדלק ונכבה פעמיים)
-
שלום יש לי טלפון שיאומי חצי טאץ ועשיתי לו קוד תבנית ושכתי את הקוד שלו יש דרך לאפס את הטלפון (לא איכפתי שימחקו הנתונים) וגם ניסית את כל המדריכים פה בפורום ולא הצלחתי לעשות אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
שלום יש לי טלפון שיאומי חצי טאץ ועשיתי לו קוד תבנית ושכתי את הקוד שלו יש דרך לאפס את הטלפון (לא איכפתי שימחקו הנתונים) וגם ניסית את כל המדריכים פה בפורום ולא הצלחתי לעשות אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
@נתאי-עריכת-וידאו יש גירסאות שחסמו את האופציה להיכנס לריקוברי
אתה יודע לשאוב ולצרוב? אם כן אז הפתרון פשוט
-
@נתאי-עריכת-וידאו יש גירסאות שחסמו את האופציה להיכנס לריקוברי
אתה יודע לשאוב ולצרוב? אם כן אז הפתרון פשוט
@YOLEVI אני לא יודע אבל הבנתי שיש איזה תוכנה שיודעת לעשות את זה