עזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter
- 
@מישהו12 
 א. תודה! נראה מעולה,
 ב. בחרתי קובץ PDF והוא לא נותן לי ברשימה שום סוג להמרה, הרצתי את ה EXE של FFMPEG ועדיין כלום, מה חסר לי?
 ג. אולי כדאי שיהיה ממשק בעברית, לא שזה כזה נצרך.. אבל כדאי.@שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: ב. בחרתי קובץ PDF והוא לא נותן לי ברשימה שום סוג להמרה, הרצתי את ה EXE של FFMPEG ועדיין כלום, מה חסר לי? הוא לא ממיר מסמכים. 
 שמע\וידאו\תמונות@שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: ג. אולי כדאי שיהיה ממשק בעברית, לא שזה כזה נצרך.. אבל כדאי. בתכנון לגרסאות הבאות @שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: א. תודה! נראה מעולה,  
- 
@שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: ב. בחרתי קובץ PDF והוא לא נותן לי ברשימה שום סוג להמרה, הרצתי את ה EXE של FFMPEG ועדיין כלום, מה חסר לי? הוא לא ממיר מסמכים. 
 שמע\וידאו\תמונות@שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: ג. אולי כדאי שיהיה ממשק בעברית, לא שזה כזה נצרך.. אבל כדאי. בתכנון לגרסאות הבאות @שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: א. תודה! נראה מעולה,  
- 
@מישהו12 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: הוא לא ממיר מסמכים. שזה חסרון מסוים לעומת FileConverter שנותנת אפשרות להמיר PDF לקובץ תמונה, 
 לי באופן אישי זה נצרך.@שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: @מישהו12 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: הוא לא ממיר מסמכים. שזה חסרון מסוים לעומת FileConverter שנותנת אפשרות להמיר PDF לקובץ תמונה, 
 לי באופן אישי זה נצרך.אנסה לבדוק איך להוסיף המרת מסמכים, נראה לי שFFMPEG לא תומך 
- 
@שאול-208 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: @מישהו12 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: הוא לא ממיר מסמכים. שזה חסרון מסוים לעומת FileConverter שנותנת אפשרות להמיר PDF לקובץ תמונה, 
 לי באופן אישי זה נצרך.אנסה לבדוק איך להוסיף המרת מסמכים, נראה לי שFFMPEG לא תומך 
- 
@מישהו12 אולי כדאי שיהיה אופציה להגדיר איפה הקובץ ישמר, ופתיחה בסיום. 
- 
@דוד-יצחק כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: @מישהו12 
 אני מנסה להמיר קובץ mpga לWAV והוא לא נותן לי שום דבר ברשימה טעות שלי, לא הכנסתי לממשק הגרפי את כל הפורמטים הנתמכים. יתוקן בע"ה בגרסאות הבאות @oryadaniely כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: @מישהו12 אולי כדאי שיהיה אופציה להגדיר איפה הקובץ ישמר, ופתיחה בסיום. רעיון מעולה, תודה, אוסיף לרשימה של התיקונים 
- 
בהמרת קובץ MP4 - אין אפשרות המרה לקובץ GIF. נשמח אם תוסיף. 
 וכן להיפך - קובץ GIF אין אפשרות המרה לMP4

- 
בהמרת קובץ MP4 - אין אפשרות המרה לקובץ GIF. נשמח אם תוסיף. 
 וכן להיפך - קובץ GIF אין אפשרות המרה לMP4

- 
איזו יוזמה מבורכת!!!!!! 
 תודה רבה.
- 
אגב אם כבר - למה לא בעברית? 
 מסובך?
 שנית, תודה!!! כיף שהיא כ"כ בסיסית! תענוג!
 תודה רבה!!!
- 
אגב אם כבר - למה לא בעברית? 
 מסובך?
 שנית, תודה!!! כיף שהיא כ"כ בסיסית! תענוג!
 תודה רבה!!!@ברווז-הסגול-החדש כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: אגב אם כבר - למה לא בעברית? כי אנגלית זו השפה הבינ"ל. 
 בע"ה מתישהו בגרסאות הבאות תהיה אופציה לבחור שפה ואז יהיה עברית
- 
@ברווז-הסגול-החדש כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: אגב אם כבר - למה לא בעברית? כי אנגלית זו השפה הבינ"ל. 
 בע"ה מתישהו בגרסאות הבאות תהיה אופציה לבחור שפה ואז יהיה עברית@מישהו12 זה לא דחוף, אני מסתדר מעולה ככה. 
 כרגע הכלי עובד חלק ותקין כן?
- 
@מישהו12 זה לא דחוף, אני מסתדר מעולה ככה. 
 כרגע הכלי עובד חלק ותקין כן?
- 
@ברווז-הסגול-החדש ככל הידוע לי כן. אם מוצאים באגים, תדווחו - עדיף בגיטהאב issues 
- 
@חד-גדיא כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: יש סיכוי להוסיף לזה עברית? @מישהו12 כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: אגב אם כבר - למה לא בעברית? כי אנגלית זו השפה הבינ"ל. 
 בע"ה מתישהו בגרסאות הבאות תהיה אופציה לבחור שפה ואז יהיה עברית
- 
@חד-גדיא כתב בעזרה | תגובות על תוכנת CobaltConverter: יש סיכוי להוסיף לזה עברית? https://github.com/AshiVered/CobaltConverter/pull/4 Support multiple languages