עזרה | הפעלת מחשב חדש
-
שלום אני מפעיל מחשבים של כולל רציתי לדעת כל מחשב חדש מגיע עם בקשה לתקשורת אניטרנט כעת נטפרי לא נותן אפשרות להפעיל את האינטרנט שלו כל עוד ולא הותקן התעודת אבטחה איך מפעילם את המחשב ללא צורך בחיבור רשת אלא לעשות זאת רק אחרי ההפעלה
-
-
שלום אני מפעיל מחשבים של כולל רציתי לדעת כל מחשב חדש מגיע עם בקשה לתקשורת אניטרנט כעת נטפרי לא נותן אפשרות להפעיל את האינטרנט שלו כל עוד ולא הותקן התעודת אבטחה איך מפעילם את המחשב ללא צורך בחיבור רשת אלא לעשות זאת רק אחרי ההפעלה
@nini תנסה לעשות המון התחברויות כושלות וגם לכבות רשת
בסוף הוא ישחרר אותך... -
@nini כתב בעזרה | הפעלת מחשב חדש:
אם אין לך בעיה להתחבר לחשבון מיקרוסופט (אפשר לפתוח חשבון אחד של הכולל ולחבר אליו את כל המחשבים), הכי פשוט זה להתקין תעודת אבטחה, מכיון שבכל מקרה תצטרך לעשות את זה בהמשך.
הצורה הכי פשוטה לעשות זאת היא לכתוב בשורת הפקודה (לפתוח ע"י שיפט + F10)
msedge
וזה פותח את הדפדפן אדג', ואז להיכנס ל1.2.3.4 ולהתקין בצורה הרגילה, ואז לחזור להמשך ההתקנה ולהתחבר לרשת.