דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. סינוני אינטרנט
  5. עזרה הדדית - סינוני אינטרנט
  6. מדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*

מדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - סינוני אינטרנט
180 פוסטים 39 כותבים 3.5k צפיות 37 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • Y מנותק
    Y מנותק
    yehokarpel
    כתב נערך לאחרונה על ידי yehokarpel

סיימו את הדיון הזה זה נגרר או יגרר לעקיצות אישיות חבל...

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • es0583292679E es0583292679

@צדיק-תמים כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

@es0583292679 לא כתבת שום טיעון טכני בינתיים רק מלא נפנופי ידיים (נפנופים מאותו סוג שאתה נוהג לפזר כשיש טענה כלשהיא נגד תוכנה שלך)

טוב אחי, אני גם ככה בזבז את הזמן.
      שבוע טוב, שנה טובה.

צדיק תמיםצ מנותק
      צדיק תמיםצ מנותק
      צדיק תמים
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי צדיק תמים

@es0583292679 כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

@es0583292679 לא כתבת שום טיעון טכני בינתיים רק מלא נפנופי ידיים (נפנופים מאותו סוג שאתה נוהג לפזר כשיש טענה כלשהיא נגד תוכנה שלך)

טוב אחי, אני גם ככה בזבז את הזמן.
      שבוע טוב, שנה טובה.

@es0583292679 כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

אלו שטויות כמובן, כל מה שאמרת בקשר לסינונים.

תודה על ההסבר המנומק. מש"ל
      יום אחד כשתעבור "בדיקת" אבטחה "רצינית" של תקן מפונפן כלשהוא תבין שמה שחשוב באבטחה זה לא תעודה על הקיר בשביל כסת"ח

רוצה לזכור קריאת שמע בזמן? לחץ כאן! || אתר שכולו מדריכים

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • Y yehokarpel

לומר שנטפרי לא מאובטחים זה השמצה,

הוא לא אמר את זה הוא אמר שבמקומות עבודה האבטחה שלהם לא מספיק ברמה.

צדיק תמיםצ מנותק
        צדיק תמיםצ מנותק
        צדיק תמים
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

וזה לא נכון

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • צדיק תמיםצ צדיק תמים

@yehokarpel כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

וזה לא נכון

Y מנותק
          Y מנותק
          yehokarpel

@צדיק-תמים סליחה זה לא נכון אבל דו"ק אני יצטט את דבריו:

"עצם זה שצריך תעודת אבטחה זה כבר לא בסדר"

"חברות בארץ... כמעט אף אחת לא מסכימים לשים את נטפרי אצלם במשרדים"

"יש תקן חוקי למשרדים כאלה, ולצערינו נטפרי לא עומדים בו כלל, אפילו לא בצחוק אפילו לא מתחילים"

"מימי לא זכור לי ששמעתי מישהו שהתקין נטפרי במשרד בטענה שזה מאובטח, אף פעם!"

לא מוזכר באף מילה שלו שהוא אמר שזה לא מאובטח בכלל אלה לא עומד בתקן למקומות עבודה

צדיק תמיםצ תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • נ מנותק
            נ מנותק
            ניסן ב
            כתב נערך לאחרונה על ידי

דייייייי
            כולם רוצים לראות בהצחת הסינון
            זה סתם מונע את המוטיבציה של כולם
            אני בעד שפשוט נחכה למוצר מתקדם יותר ואז יהיה אפשר להעביר ביקרות בונה
            מעקיצות אישיות לא נתקדם
            וזה רק עושה הרגשה לא טובה לקרוא את זה

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • נ ניסן ב

דייייייי
              כולם רוצים לראות בהצחת הסינון
              זה סתם מונע את המוטיבציה של כולם
              אני בעד שפשוט נחכה למוצר מתקדם יותר ואז יהיה אפשר להעביר ביקרות בונה
              מעקיצות אישיות לא נתקדם

Y מנותק
              Y מנותק
              yehokarpel

@ניסן-ב

@ניסן-ב כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

גם לי

צדיק תמיםצ תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • Y yehokarpel

@צדיק-תמים סליחה זה לא נכון אבל דו"ק אני יצטט את דבריו:

"עצם זה שצריך תעודת אבטחה זה כבר לא בסדר"

"חברות בארץ... כמעט אף אחת לא מסכימים לשים את נטפרי אצלם במשרדים"

"יש תקן חוקי למשרדים כאלה, ולצערינו נטפרי לא עומדים בו כלל, אפילו לא בצחוק אפילו לא מתחילים"

"מימי לא זכור לי ששמעתי מישהו שהתקין נטפרי במשרד בטענה שזה מאובטח, אף פעם!"

לא מוזכר באף מילה שלו שהוא אמר שזה לא מאובטח בכלל אלה לא עומד בתקן למקומות עבודה

צדיק תמיםצ מנותק
                צדיק תמיםצ מנותק
                צדיק תמים
                מדריכים
                כתב נערך לאחרונה על ידי צדיק תמים

@yehokarpel אמרתי שגם זה שזה לא מאובטח מספיק למקומות עבודה לא נכון (למעט כאלה שדורשים סינון מקומי לגמרי שזה רק נתיב)
                על הציטוטים הגבתי כבר

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • Y yehokarpel

@ניסן-ב

@ניסן-ב כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

גם לי

צדיק תמיםצ מנותק
                  צדיק תמיםצ מנותק
                  צדיק תמים
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel גם לי חבל שיש מי שמתעקש לגרור את הדיון לפסים אישיים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • יוסי מחשביםי יוסי מחשבים נעל נושא זה
                  • יוסי מחשביםי יוסי מחשבים ביטל את נעילת נושא זה
                  • Y yehokarpel

השרת שבו הסינון פעיל זה בכונטבו שזה נחשב מאובטח זה לא מקצועי מצדי שאני מספר את זה אבל זה כדי להשמיע את מה שרוצים לשמוע

שמואל ש.ש מנותק
                    שמואל ש.ש מנותק
                    שמואל ש.
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

השרת שבו הסינון פעיל זה בכונטבו שזה נחשב מאובטח

וזה גם נחשב לחברה שמחר אתה יכול לפגוש מקרוב קריסת שרתים למשך זמן ארוך ללא התראה מוקדמת
                    מנסיון מר

הקמת מערכות טלפוניות בימות המשיח! 19smuel@gmail.com
                    כל לקוחותי מרוצים ויהיו מרוצים בעז"ה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • Y yehokarpel

טוב רציתי לתת לאנשים לנסות גרסא עוד לפני ראשונית לכל מי שמעוניין לנסות להתחבר לסינון שאני מדבר עליו כבר מה למטרת זיכוי הרבים למי שנצרך הנה המדריך:

הערה חשובה:

הסינון לא נבנה כלל בשלמותו או לגרסא ראשונית כרגע אבל אני רואה בכך זיכוי הרבים לאנשים שנצרכים לכך שסינונים אחרים לא מספקים אותם לכן אני נותן אותו בשימוש למי שנצרך

פותחים את ההגדרות בווינדוס:
                      52fa9229-b223-42f9-9f82-287403189ee7-image.png

נכנסים לרשת ואינטרנט:
                      55f9de59-cbeb-49cd-b3b9-7ac9d0d2b567-image.png
                      c3b23946-4223-4b16-ad6b-f3477f7ce2f1-image.png

נכנסים לפרוקסי:
                      5aaa43ef-33aa-43a4-8ae1-4839573dfc7a-image.png

ובפרוקסי נכנסים אל "הגדרת פרוקסי ידני"
                      114473ce-11d4-41ba-8019-2c276fe46c4b-image.png

בהגדרת ip שמים 84.247.163.241 ובפורט שמים 8082

לאחר מכן מי שינסה להתחבר יראה את זה שיגלוש בדפדפן:
                      109774b1-32b5-44a9-bb8b-e99454ca7f52-image.png

אז מה שצריך לעשות זה דבר פשוט להוריד את תעודת אבטחה של השרת הזאת mitmproxy-ca-cert.cer גם את התעודה הזאת את שתיהם להתקין חייב בכדי שזה לא יחסום את הגלישה mitmproxy-ca-cert.p12 ולהתקין אותם במחשב בצורה הזאת:

יש לפתוח את התעודת האבטחה בלחיצה פעמיים ואמורים לראות את זה:
                      434560a5-a733-453c-8c09-e6154d75d686-image.png

יש ללחוץ על התקנת אישור ולהתקדם אלה לאחר מכן צריך ללחוץ על משתמש מקומי אפשר להתקין אחרי זה בשתי הסוגים אם לא עבד:
                      0f134a4a-ca10-4939-b262-ca0357f4df83-image.png
                      ואז ללחוץ הבא

ואז ללחוץ במקום "בחר באופן אוטומטי" לבחור "מקמם את כל האישורים במאגר הבא" ללחוץ עיון ולבחור "רשיות אישורים עליונות מהימנות":
                      fbfa4e4e-c725-4ad0-9dcd-b6bc1af9cecb-image.png
                      ללחוץ אישור להתקדם להבא ואז ללחוץ סיום וכנ"ל לעשות את אותו תהליך עם התעודה השניה וזהוא התעודות אבטחה מותקנת לכם במחשב במאגר של התעודת האבטחה כאן אפשר להגיע לשם על ידי W+r במקלדת ולכתוב בקיצור:
                      656e9bd6-bf10-4cf3-8297-c64c862b7850-image.png

משם ניתן למחוק את התעודות במידה ואתם מעונינים להסירם לגמרי חפשו שם את השם mitmproxy עם שם אולי יותר ארוך וניתן למחוק משם.

השימוש הוא חינמי לגמרי כרגע! חושב לי להבהיר שהסינון עצמו בפיתוח לכן כל אחד שיקח את זה בחשבון לכל מי שרוצה להשתמש חופשי אעדכן לגבי שינוי בזה. ומי שעשה את הכל עד כה אמור להתחבר ולראות את הסינון פעיל אשמח להארות והערות בונות מצדכם בנושא לכל שאלה אפשר ליצור איתי קשר כאן בפורם כמובן 😄 תודה לכולם!

אהרן שובקסא מנותק
                      אהרן שובקסא מנותק
                      אהרן שובקס
                      מדריכים
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@yehokarpel
                      תודה כבוד הרב על הסינון החדש שאתה מפתח לנו,
                      בא נשים את נושא האבטחה בצד שנייה,
                      למה אתה מפתח סינון חדש? מה יהיה בו יותר ממה שיש אצל המתחרים?
                      האם הוא יהיה בתשלום או בחינם?
                      תמיד זה יעבוד עם פרוקסי? או שאתה חושב לשנות דרך?
                      נשמח אם תוכל לפרט, תודה.

צור קשר: admin@shuvax.com

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • אהרן שובקסא אהרן שובקס

@yehokarpel
                        תודה כבוד הרב על הסינון החדש שאתה מפתח לנו,
                        בא נשים את נושא האבטחה בצד שנייה,
                        האם הוא יהיה בתשלום או בחינם?
                        תמיד זה יעבוד עם פרוקסי? או שאתה חושב לשנות דרך?
                        נשמח אם תוכל לפרט, תודה.

צ מנותק
                        צ מנותק
                        צדיק וטוב לו 0
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אהרן-שובקס כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

נראה לי שהוא כתב על זה באשכול המקורי.

אהרן שובקסא תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • צ צדיק וטוב לו 0

@אהרן-שובקס כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

אהרן שובקסא מנותק
                          אהרן שובקסא מנותק
                          אהרן שובקס
                          מדריכים
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במדריך שימוש: מדריך התחברות לסינון (גרסת ניסיון, בפיתוח) בחינם*:

אני לא הצלחתי לראות, אתה כן? אם כן אשמח אם תוכל לכתוב.

צור קשר: admin@shuvax.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0

אפילו לנטפרי אין אבטחה כזו, וכולם משתמשים בזה, ואף פעם לא שמעתי השמצות והסתייגויות, חוץ מהסתייגויות רשמיות מטעמי אבטחה ארגוניים.

אני מוחה על ההשמצה. אין לך כמה השקיעו באבטחה של נטפרי (רמז: המון. המון. המון)

אני לא מבין, מה אתה בא לומר שזה מאובטח? כלומר לומר שהמציואת היא אחרת ממה שהיא?
                            אין לי פנאי להתווכח, אבל עצם זה שצריך תעודת אבטחה זה כבר לא בסדר, וחוץ מזה, יצא לי לשוחח עם הרבה חברות בארץ, וכמעט אף אחת לא מסכימים לשים את נטפרי אצלם במשרדים, אולי פחות מ-5 או 10 אחוז מסכימים, ואין מה לדבר על משרדי ממשלה או רפואה.

די עם כל הצדקות הזו, אני מדבר כעת על מציאות.
                            אתה יודע, זה חשוב מאד להיות "ראשו מגיע השמימה", אבל לא לשכוח גם להיות "מוצב ארצה".

וכל טוב, לא יודע למה אני צריך לענות דבר פשוט כזה, ועוד בערב ראש השנה.
                            ועוד פרט אחד חשוב, זה לא השמצה, אני מוחה על ההשמצה שלך, שאתה משמיץ מישהו שאמר את האמת במלואה בתמימותו, אתה מלבין את פניו ברבים, יהיה מי שיהיה, מה שהוא אמר נכון ואמת גמורה, וזה כלל לא בגדר השמצה, הוא פשוט העיר הערה שיש לה השלכות, וצריך להיערך עליהם, ולא להיות בת יענה.

טוב אחי, אתה צריך ללמוד קצת על התחום, לפני שאתה מדבר.
                            אתה צדיק גדול, יש לך לב טוב, אולי גם אתה יודע הרבה גמרא, אבל בדיני שרתים אין לך מושגים, מצטער בצערך, אבל יותר טוב להיות שקוע בגמרא ולא בשרתים, תאמין לי.

עריכה חשובה:
                            מה שכתבתי ששוחחתי עם בוסים ועובדים של הרבה חברות ומשרדים, זה היה לטובה כמובן, ניסיתי לשכנע אותם לשים נטפרי.
                            ואל תאדגו, מישהו ביקש ממנו לעשות את זה, ושילם לי כסף על זה.
                            בכל מקרה, יש תקן חוקי למשרדים כאלה, ולצערינו נטפרי לא עומדים בו כלל, אפילו לא בצחוק אפילו לא מתחילים.
                            הבנתי שזה אפשרי תמורת השקעת פיננסית גדולה, אך נטפרי לא ראו לנכון לעשות זאת.

דעתי העניה ברורה ויציבה!
                            העיקר של כל המטרה בנטפרי הוא בכלל מקומות העבודה! בשביל זה זה נוסד, וזה מה שכל הרבנים כתבו בכל המכתבים.
                            והנה, זה נהפך להיות אינטרנט ביתי שאינו מתאים לרוב מקומות העבודה הכבדים, כמו משרדי תכנות רפואה וממשלה, והרבה מראיות החשבון וחשבות השכר וכדו', וכל מקום שמחזיקים נתוניים פרטיים שזה כמעט כל מקום בעצם.

כי אף אחד לא סומך עליהם!

ואני יכול להגיד בבירור, שברוב ככל המקומות שראיתי שהסכימו, או שהבוס היה בור בענייני טכנולוגיה ולא שם לב ששמו נטפרי, וטוב שכך, או שהוא "סמך" על נטפרי מצד שהם "נאמנים", למרות שאינם עומדים בקריטריונים האבטחתיים, או שהוא חרדי פשוט, או אידיאולוגי.

מימי לא זכור לי ששמעתי מישהו שהתקין נטפרי במשרד בטענה שזה מאובטח, אף פעם!

1 מנותק
                            1 מנותק
                            1011
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

אשמח שתחכים אותנו בעניין מהידע הרחב שלך בנושא. איזו השקעה פיננסית גדולה תגרום לכך להיות אפשרי?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0

אפילו לנטפרי אין אבטחה כזו, וכולם משתמשים בזה, ואף פעם לא שמעתי השמצות והסתייגויות, חוץ מהסתייגויות רשמיות מטעמי אבטחה ארגוניים.

אני מוחה על ההשמצה. אין לך כמה השקיעו באבטחה של נטפרי (רמז: המון. המון. המון)

אני לא מבין, מה אתה בא לומר שזה מאובטח? כלומר לומר שהמציואת היא אחרת ממה שהיא?
                              אין לי פנאי להתווכח, אבל עצם זה שצריך תעודת אבטחה זה כבר לא בסדר, וחוץ מזה, יצא לי לשוחח עם הרבה חברות בארץ, וכמעט אף אחת לא מסכימים לשים את נטפרי אצלם במשרדים, אולי פחות מ-5 או 10 אחוז מסכימים, ואין מה לדבר על משרדי ממשלה או רפואה.

די עם כל הצדקות הזו, אני מדבר כעת על מציאות.
                              אתה יודע, זה חשוב מאד להיות "ראשו מגיע השמימה", אבל לא לשכוח גם להיות "מוצב ארצה".

וכל טוב, לא יודע למה אני צריך לענות דבר פשוט כזה, ועוד בערב ראש השנה.
                              ועוד פרט אחד חשוב, זה לא השמצה, אני מוחה על ההשמצה שלך, שאתה משמיץ מישהו שאמר את האמת במלואה בתמימותו, אתה מלבין את פניו ברבים, יהיה מי שיהיה, מה שהוא אמר נכון ואמת גמורה, וזה כלל לא בגדר השמצה, הוא פשוט העיר הערה שיש לה השלכות, וצריך להיערך עליהם, ולא להיות בת יענה.

טוב אחי, אתה צריך ללמוד קצת על התחום, לפני שאתה מדבר.
                              אתה צדיק גדול, יש לך לב טוב, אולי גם אתה יודע הרבה גמרא, אבל בדיני שרתים אין לך מושגים, מצטער בצערך, אבל יותר טוב להיות שקוע בגמרא ולא בשרתים, תאמין לי.

עריכה חשובה:
                              מה שכתבתי ששוחחתי עם בוסים ועובדים של הרבה חברות ומשרדים, זה היה לטובה כמובן, ניסיתי לשכנע אותם לשים נטפרי.
                              ואל תאדגו, מישהו ביקש ממנו לעשות את זה, ושילם לי כסף על זה.
                              בכל מקרה, יש תקן חוקי למשרדים כאלה, ולצערינו נטפרי לא עומדים בו כלל, אפילו לא בצחוק אפילו לא מתחילים.

דעתי העניה ברורה ויציבה!
                              העיקר של כל המטרה בנטפרי הוא בכלל מקומות העבודה! בשביל זה זה נוסד, וזה מה שכל הרבנים כתבו בכל המכתבים.
                              והנה, זה נהפך להיות אינטרנט ביתי שאינו מתאים לרוב מקומות העבודה הכבדים, כמו משרדי תכנות רפואה וממשלה, והרבה מראיות החשבון וחשבות השכר וכדו', וכל מקום שמחזיקים נתוניים פרטיים שזה כמעט כל מקום בעצם.

כי אף אחד לא סומך עליהם!

ואני יכול להגיד בבירור, שברוב ככל המקומות שראיתי שהסכימו, או שהבוס היה בור בענייני טכנולוגיה ולא שם לב ששמו נטפרי, וטוב שכך, או שהוא "סמך" על נטפרי מצד שהם "נאמנים", למרות שאינם עומדים בקריטריונים האבטחתיים, או שהוא חרדי פשוט, או אידיאולוגי.

מימי לא זכור לי ששמעתי מישהו שהתקין נטפרי במשרד בטענה שזה מאובטח, אף פעם!

צ מנותק
                              צ מנותק
                              צדיק וטוב לו 0
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

והרבה מראיות החשבון וחשבות השכר וכדו', וכל מקום שמחזיקים נתוניים פרטיים שזה כמעט כל מקום בעצם.

מכיר כמה וכמה משרדים כאלו.
                              איש מהם לא התנגד להתקנת נטפרי על המחשב של העובדת.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון
                              0
                              • חוקי הפורום
                              • פופולרי
                              • לא נפתר
                              • משתמשים