מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@10110000 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
איך אתה יודע שזה נצרך?
כי הפעלתי את הסקריפט בכמה מכשירים של 019 ולא נדלק וולטה רק אחרי שהוספתי ידנית, בנוסף, במכשירים תומכים רשמית וולטה ב 019 הapn מגיע אוטומטית ביחד עם זה
-
@10110000 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
איך אתה יודע שזה נצרך?
כי הפעלתי את הסקריפט בכמה מכשירים של 019 ולא נדלק וולטה רק אחרי שהוספתי ידנית, בנוסף, במכשירים תומכים רשמית וולטה ב 019 הapn מגיע אוטומטית ביחד עם זה
-
@dudu זה מגיע עם זה כי אני הוספתי, גם הוספתי אח''כ xcap אבל לא מידיעה אלא בגלל שאולי צריך, אחד מהם אמור להיות להפנות שיחות ועוד אחד לשיחות ועידה כבר לא זוכר מה מה,מהמפעל לא מגיע בכלל apn
-
dudu זה מגיע עם זה כי אני הוספתי
לא הבנתי מה הכוונה שהוספת, אני מדבר על מכשיר סמארטפון סמסונג תומך רשמית וולטה ב 019 וזה מגיע עם זה
-
מה בשאר חברות לא מוסיף?
ברמי לוי לא מוסיף, כל השאר לא בדקתי
-
עכשיו אני שם לב שהמכשיר עובד גם אחרי שמחקתי את ה hos אבל כשאני מפעיל במכשיר פעם ראשונה זה כן נצרך, כנראה שזה נצרך רק בשלב הראשוני..
@dudu לפעמים בחלק מהמכשירים צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי לראות את האפקט של הסקריפט זה לא נראה לי קשור ל HOS, אני לא חושב שזה נצרך לפחות כרגע לא ידוע לי, זה עובד לי גם בלי זה. @10110000 לגבי הפניית שיחות לא בדקתי את זה, זה באמת נצרך ?
גם בכלל ממה שאני רואה פה זה בכלל APN של xcap בשם HOS.
תדעו לכם ש @10110000 הוא המומחה פה לא אני...
גם הסתכלתי במכשיר sasmsung ולא ראיתי הגדרות כאלה אני אבדוק שוב -
@dudu לפעמים בחלק מהמכשירים צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי לראות את האפקט של הסקריפט זה לא נראה לי קשור ל HOS, אני לא חושב שזה נצרך לפחות כרגע לא ידוע לי, זה עובד לי גם בלי זה. @10110000 לגבי הפניית שיחות לא בדקתי את זה, זה באמת נצרך ?
גם הסתכלתי במכשיר sasmsung ולא ראיתי הגדרות כאלה אני אבדוק שוב -
גם הסתכלתי במכשיר sasmsung ולא ראיתי הגדרות כאלה אני אבדוק שוב@urielk @dudu זה שונה מאוד בסמסונג מגלי, כי סמסונג עושים המון שינויים למערכת וזה לא mtk קלסי, לגבי hos לא יודע מספיק, צריך לבדוק חלק מהדברים אמור להיות בשביל שיחות חירום וכל מיני כאלה עוד לא יוצא לי לבדוק, לגבי להפעיל מחדש אני מוצא שאין צורך ומספיק לכבות ולהדליק מצב טיסה, אבל יצא לי פעם שצריך להפעיל מחדש
-
@urielk
קטע מעניין
עכשיו אם אני באמצע שיחה מוסיף שיחה אחרת זה מציג אותו עם +972 (מה שלא קורה אם זה ב G3)