מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE)
-
@reemzed123 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
העדכון של הוולטה שוב תוקע את ההודעות בגולן טלקום
אתה מדבר על העידכון הזה? אם כן למה שלא תתקין שוב את האפליקציה הנוכחית והיא תתקן שוב...
-
@reemzed123 urielk נתן לי את הסקריפט הזה: https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1774208384933-sms-cellcom-fix.sh
-
@reemzed123 urielk נתן לי את הסקריפט הזה: https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1774208384933-sms-cellcom-fix.sh
@lilo159 @נוחעם-fm @reemzed123
הכל תלוי איזה מדריך וולטה השתמשת אם השתמשת במדריך הזה - אז להתקין את האפליקציה יעבוד לך גם ב dumbdroid) DumberOS לשעבר).
אבל אם השתמשת במדריך השני (של ה patching) אז אם תשתמש באפליקציה זה אמנם יעבוד אבל תאבד את היתרון של ההתאמה של הגדרה לפי סים שמתאימה לך את הפרופיל לפי הספק, כי האפליקציה מכבה את ה mccmnc check. ולכן עדיף לך להשתמש בסקריפט הזה ש @lilo159 הביא (צריך להפעיל אותו כרוט):#!/system/bin/sh if [ "$(id -u)" -ne 0 ]; then echo "[ERROR] This script must be run as root. Please run 'su' first." exit 1 fi PID=$(pidof mtkfusionrild) if [ -z "$PID" ]; then echo "[ERROR] Could not find mtkfusionrild process. Skipping AT commands." else TTY_LIST=$(lsof -p "$PID" | grep /dev/pts | awk '{print $NF}' | sort -u) RESPONSIVE_TTY="" for TTY in $TTY_LIST; do echo -e "AT\r" > "$TTY" sleep 0.3 if [ -n "$(timeout 1 cat "$TTY" | grep OK)" ]; then RESPONSIVE_TTY=$TTY break fi done if [ -z "$RESPONSIVE_TTY" ]; then echo "[FAILURE] Could not find a responsive AT command TTY port." else echo "[SUCCESS] Found responsive TTY at: $RESPONSIVE_TTY" echo "sms cellcom fix.." echo -e "AT+ECFGSET=\"sdm_profile_prefer_sms_over_sgs_to_ims\",\"1\"\r" > "$RESPONSIVE_TTY" echo -e "AT+CFUN=1,1" > "$RESPONSIVE_TTY" fi fi -
יש לי F21 התקנתי לו את האפליקציה לפני כמה חודשים והיה פצצה
עכשיו היה לי בעיה בפלאפון אז עשיתי איפוס והתקנתי לו עוד פעם ומשהו שם לא טוב...
אני רואה שעולה ויורד הקליטה כל הזמן פתאום במקום מסוים בבית לפעמים יש מלא פסים ולפעמים אין קליטה לגמרי ואני לא מקבל תמיד שיחות.
שמתי את הסים ב5X5 ושם יש קליטה מצוינת!
מישהו יודע איך לעזור לי? -
יש לי F21 התקנתי לו את האפליקציה לפני כמה חודשים והיה פצצה
עכשיו היה לי בעיה בפלאפון אז עשיתי איפוס והתקנתי לו עוד פעם ומשהו שם לא טוב...
אני רואה שעולה ויורד הקליטה כל הזמן פתאום במקום מסוים בבית לפעמים יש מלא פסים ולפעמים אין קליטה לגמרי ואני לא מקבל תמיד שיחות.
שמתי את הסים ב5X5 ושם יש קליטה מצוינת!
מישהו יודע איך לעזור לי? -
@RKU כי זה תלוי עם איזה תוכנה החליפו.
יש כאלו שמתאפסים למקורי בעת איפוס.
תקיש בחייגן*#06#ותבדוק באתרים לבדיקת imei כגון imei info
האם הוא של מכשיר כשר דור 4@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
imei info
לא הצלחתי לבדוק משום מה
זה המספר359491430067897
אבל בכל מקרה ראיתי שכתוב על השיחות האחרונות HD זה לא אומר שזה היה על דור 4? -
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
imei info
לא הצלחתי לבדוק משום מה
זה המספר359491430067897
אבל בכל מקרה ראיתי שכתוב על השיחות האחרונות HD זה לא אומר שזה היה על דור 4?