מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE)
-
התקנתי ועכשיו יש לי סימון של HD זה אומר שזה עובד?
אין לי מושג האם יש לי רוט
וגם לא מופיע לי סימון בכלל האם זה על דור 4 או דור 3@315245
כשאתה מחייג הסימון HD נשאר?
אם כן זה אומר שהשיחה דור 4 -
@315245
כשאתה מחייג הסימון HD נשאר?
אם כן זה אומר שהשיחה דור 4@בחור-מעניין הסימון נשאר למעלה לא על השיחה עצמה
ביומן שיחות יש שיחות שמסומן לידם סימון של HD ויש כאלה שלא, מה זה אומר? -
@בחור-מעניין הסימון נשאר למעלה לא על השיחה עצמה
ביומן שיחות יש שיחות שמסומן לידם סימון של HD ויש כאלה שלא, מה זה אומר? -
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אמור לעבוד, תנסה דרך תפריט המהנדסים ims -> common -> operator code
לרדת למטה
לשנות operator code ל 172 ואז set ולהפעיל מחדש את המכשירזה כבר היה מוגדר ככה ובכל זאת הגדרתי שוב.
בפועל זה צולע, לפעמים עובד ולפעמים מתנתק.
כשאני מחייג לפעמים הוא נופל אוטומטית לדור 3 ולפעמים מצליח להישאר על HD.
לפעמים באמצע שיחה פתאום מתנתק וכותב 'לא ניתן ליצור קשר עם השרת'.
הבעיה היותר גדולה היא שלא מצליחים לחייג אלי. כנראה מכיון שאז הוא לא נופל אוטומטית לדור 3 כדי לקבל את השיחה.
אני בהוט מובייל -
-
אני לא מצליח להתקין רוט!
unnamed.png
זה הגירסה שלי
אני נכנס לתוכנה SP Flash עושה הורדה מכבה את המכשיר והתוכנה לא מצליחה לזהות אותו ונתקעת
מה עושים
תודה מראש -
אני לא מצליח להתקין רוט!
unnamed.png
זה הגירסה שלי
אני נכנס לתוכנה SP Flash עושה הורדה מכבה את המכשיר והתוכנה לא מצליחה לזהות אותו ונתקעת
מה עושים
תודה מראש@גבריאל כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אני לא מצליח להתקין רוט!
unnamed.png
זה הגירסה שלי
מה עושים
תודה מראשאשמח מאוד אם משיהו יוכל לעזור לי אני ממש אובד עצות
כי כבר עכשיו לא עובד לי השיחות טוב
לכל מי שיש איזה רעיון בשבילי אשמח מאוד
תודה רבה -
@גבריאל כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אני לא מצליח להתקין רוט!
unnamed.png
זה הגירסה שלי
מה עושים
תודה מראשאשמח מאוד אם משיהו יוכל לעזור לי אני ממש אובד עצות
כי כבר עכשיו לא עובד לי השיחות טוב
לכל מי שיש איזה רעיון בשבילי אשמח מאוד
תודה רבה -
@גבריאל אתה יכול להסביר בקצרה מה אתה מנסה לעשות ?
לכאורה אני מבין שאתה צריך לפתוח boot loader אתה צריך להתקין תוכנה שנקראת mtkclient ודרייברים ודרכה לעשות את זה ורק אז תוכל לצרוב כמו שאתה מנסה.@urielk להתקין VOLTE במכשיר
פתחתי את boot loader ואני לא מצליח להתקין רוט כשאני מחבר את המכשיר נראה שהתוכנה (SP Flash ) לא מזהה אותו ונתקעת
אני ממש לא מבין גדול אבל עשיתי כמו שאמרו פה במדריך, וכאן https://mitmachim.top/topic/33461/מדריך-רוט-ל-qin-f21-pro-מפורט
ולא הצלחתי
אשמח לדעת מה אפשר לעשות שזה יעבוד
תודה -
@urielk להתקין VOLTE במכשיר
פתחתי את boot loader ואני לא מצליח להתקין רוט כשאני מחבר את המכשיר נראה שהתוכנה (SP Flash ) לא מזהה אותו ונתקעת
אני ממש לא מבין גדול אבל עשיתי כמו שאמרו פה במדריך, וכאן https://mitmachim.top/topic/33461/מדריך-רוט-ל-qin-f21-pro-מפורט
ולא הצלחתי
אשמח לדעת מה אפשר לעשות שזה יעבוד
תודה@גבריאל המכשיר שלך עולה? בגדול נשמע שיש לך בעיית דרייברים, יש פה ואם אתה משתמש ב windows 11 והדרייברים נחסמו בגלל חתימה יש מדריך פה (https://mitmachim.top/topic/41366/מדריך-פתרון-למי-שלא-הצליח-להתקין-דרייברים) לשחרר את החסימה או לחילופין במדריך הראשון יש בסופו דרייברים ידניים להתקנה שגם מסדרים את הבעיה הזאת.