מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE)
-
א אלי TZA התייחס לנושא זה
-
-
@ילד כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@urielk התקנתי את האפליקציה בגרסה של Aiv של LineageOS 18 בספק רמי לוי עובד מעולה
תוכל לכתוב איזה גירסא בדיוק?
קישור אולי... -
@1020 תשמע אני רק אומר לך... תבדוק טוב כי אני חושב שרמי ולוי ופלאפון אפילו בקושחה הסינית הישנה זה עובד.
-
@urielk
אני יודע כרגע עובד לי, בזכותך
אני פשוט רוצה להחליף ל LineageOS , ואני רוצה לדעת שיהיה לי וולטה -
@urielk שמתי לב שאם אני רוצה לחייג מחסוי אז על דור 4 לא ניתן לשנות ועל דור 3 כן
אני נכנס להגדרות שיחה ואז הפלאפון מלא זמן מנסה לקרוא את ההגדרות של השיחה ולא מצליח, ואם אני בדור 3 אז תוך שניה משתנה
-
@urielk שמתי לב שאם אני רוצה לחייג מחסוי אז על דור 4 לא ניתן לשנות ועל דור 3 כן
תכלס עוד חודש לא יהיה אפשר לשנות את הגדרות שיחה לחסוי וכן להפך??
-
@adielsh כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
האם הדרך השניה של הסקריפט גם צריכה שיהיה רוט במכשיר?
כל הדרכים חייבים רוט
@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@adielsh כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
כל הדרכים חייבים רוט
יש פיתרון אחר למכשיר בלי רוט?
-
@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
כל הדרכים חייבים רוט
אין פיתרון כי צריך לתת הרשאות להפעלת וולטה, הפיתרון שאתה יכול לעשות זה לצרוב את הגירסה של @מישהו12 שהיא מגיעה עם תמיכה מובנית בוולטה (חוץ מ 019) ואז להכשיר את המכשיר איך שאתה רוצה במגוון האפשרויות שנמצאות כאן בפורום
-
כל הדרכים חייבים רוט
-
שאלה קטנה

אם אפשר לעשות את זה גם דרך אפליקציה, גם עם סקריפט וגם עם מודול Magisk, מה בעצם עדיף?
יש שיטה שהיא יותר יציבה או נוחה לשימוש יומיומי? -
שאלה קטנה

אם אפשר לעשות את זה גם דרך אפליקציה, גם עם סקריפט וגם עם מודול Magisk, מה בעצם עדיף?
יש שיטה שהיא יותר יציבה או נוחה לשימוש יומיומי? -
@Bardak לכל אחד מה שנוח לו... הכל אותו דבר.. האפליקציה היא הכי נוחה למשתמש הפשוט - ההתקנה היא חד פעמית היא לא יומיומית.
@urielk אני מודע לזה שיכול להיות שכבר שאלו את זה, אבל כשהשרשור נכון לעכשיו עומד על 694 תגובות זה קצת קשה לעקוב ולבדוק אם כבר שאלו את זה.
פרטים טכניים:
- מכשיר: Qin F21 PRO
- גרסה: של יהודה (לא תייגתי כדי לא לשלוח התרעות מיותרות)
- מספר Build: 2.0.8
- רשת: סים כשר (וועדה) רמי לוי תקשורת.
עשיתי גם את המודל Magisk שהבאת במדריך הראשון,
הוא אכן הוסיף בהגדרות אפשרות של שיחות דור 4 וגם שיחות WIFI,
אבל בפועל, התחברתי ל-WIFI ולא ראיתי סימון של WIFI Calling .
התנתקתי מה-WIFI וגם אז לא ראיתי סימון של VoLTE.אח"כ ניסיתי את המודל Magisk שהעלית במדריך החדש, אבל Magisk נכשל בהתקנה של זה.
עוד לא ניסיתי את האפליקציה.
-
@urielk אני מודע לזה שיכול להיות שכבר שאלו את זה, אבל כשהשרשור נכון לעכשיו עומד על 694 תגובות זה קצת קשה לעקוב ולבדוק אם כבר שאלו את זה.
פרטים טכניים:
- מכשיר: Qin F21 PRO
- גרסה: של יהודה (לא תייגתי כדי לא לשלוח התרעות מיותרות)
- מספר Build: 2.0.8
- רשת: סים כשר (וועדה) רמי לוי תקשורת.
עשיתי גם את המודל Magisk שהבאת במדריך הראשון,
הוא אכן הוסיף בהגדרות אפשרות של שיחות דור 4 וגם שיחות WIFI,
אבל בפועל, התחברתי ל-WIFI ולא ראיתי סימון של WIFI Calling .
התנתקתי מה-WIFI וגם אז לא ראיתי סימון של VoLTE.אח"כ ניסיתי את המודל Magisk שהעלית במדריך החדש, אבל Magisk נכשל בהתקנה של זה.
@Bardak כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אז כדאי שתנסה כי באפליקציה האחוזים שיעבוד לך יותר גבוהים..
-
@Bardak כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אז כדאי שתנסה כי באפליקציה האחוזים שיעבוד לך יותר גבוהים..
@הרב-של-השכונה התקנתי עכשיו, זה תקין שהוא לא מבקש הרשאות ROOT?
-
לא, חייב רוט בשביל זה
-
לא, חייב רוט בשביל זה
@שניאור-שמח יש לי רוט, Magisk גרסה 30.6, אבל כשאני מפעיל את האפליקציה לא מופיע בקשה לאישור "משתמש על".