מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE)
-
@שניאור-שמח לא, שאלתי פשוטו כמשמעו אני מכיר 1.0.8 לא מכיר 2.0.8 עד עכשיו חשבתי שיצרני גירסאות שינו את המס ולא שיש מקורית כזאת. גם הicon של הvolte ולא hd אני מכיר את זה רק באנדרואיד 13
-
א אלי TZA התייחס לנושא זה
-
-
@ילד כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@urielk התקנתי את האפליקציה בגרסה של Aiv של LineageOS 18 בספק רמי לוי עובד מעולה
תוכל לכתוב איזה גירסא בדיוק?
קישור אולי... -
@1020 תשמע אני רק אומר לך... תבדוק טוב כי אני חושב שרמי ולוי ופלאפון אפילו בקושחה הסינית הישנה זה עובד.
-
@urielk
אני יודע כרגע עובד לי, בזכותך
אני פשוט רוצה להחליף ל LineageOS , ואני רוצה לדעת שיהיה לי וולטה -
@urielk שמתי לב שאם אני רוצה לחייג מחסוי אז על דור 4 לא ניתן לשנות ועל דור 3 כן
אני נכנס להגדרות שיחה ואז הפלאפון מלא זמן מנסה לקרוא את ההגדרות של השיחה ולא מצליח, ואם אני בדור 3 אז תוך שניה משתנה
-
@urielk שמתי לב שאם אני רוצה לחייג מחסוי אז על דור 4 לא ניתן לשנות ועל דור 3 כן
תכלס עוד חודש לא יהיה אפשר לשנות את הגדרות שיחה לחסוי וכן להפך??
-
@adielsh כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
האם הדרך השניה של הסקריפט גם צריכה שיהיה רוט במכשיר?
כל הדרכים חייבים רוט
@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@adielsh כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
כל הדרכים חייבים רוט
יש פיתרון אחר למכשיר בלי רוט?
-
@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
כל הדרכים חייבים רוט
אין פיתרון כי צריך לתת הרשאות להפעלת וולטה, הפיתרון שאתה יכול לעשות זה לצרוב את הגירסה של @מישהו12 שהיא מגיעה עם תמיכה מובנית בוולטה (חוץ מ 019) ואז להכשיר את המכשיר איך שאתה רוצה במגוון האפשרויות שנמצאות כאן בפורום
-
כל הדרכים חייבים רוט
-
שאלה קטנה

אם אפשר לעשות את זה גם דרך אפליקציה, גם עם סקריפט וגם עם מודול Magisk, מה בעצם עדיף?
יש שיטה שהיא יותר יציבה או נוחה לשימוש יומיומי? -
שאלה קטנה

אם אפשר לעשות את זה גם דרך אפליקציה, גם עם סקריפט וגם עם מודול Magisk, מה בעצם עדיף?
יש שיטה שהיא יותר יציבה או נוחה לשימוש יומיומי? -
@Bardak לכל אחד מה שנוח לו... הכל אותו דבר.. האפליקציה היא הכי נוחה למשתמש הפשוט - ההתקנה היא חד פעמית היא לא יומיומית.
@urielk אני מודע לזה שיכול להיות שכבר שאלו את זה, אבל כשהשרשור נכון לעכשיו עומד על 694 תגובות זה קצת קשה לעקוב ולבדוק אם כבר שאלו את זה.
פרטים טכניים:
- מכשיר: Qin F21 PRO
- גרסה: של יהודה (לא תייגתי כדי לא לשלוח התרעות מיותרות)
- מספר Build: 2.0.8
- רשת: סים כשר (וועדה) רמי לוי תקשורת.
עשיתי גם את המודל Magisk שהבאת במדריך הראשון,
הוא אכן הוסיף בהגדרות אפשרות של שיחות דור 4 וגם שיחות WIFI,
אבל בפועל, התחברתי ל-WIFI ולא ראיתי סימון של WIFI Calling .
התנתקתי מה-WIFI וגם אז לא ראיתי סימון של VoLTE.אח"כ ניסיתי את המודל Magisk שהעלית במדריך החדש, אבל Magisk נכשל בהתקנה של זה.
עוד לא ניסיתי את האפליקציה.
-
@urielk אני מודע לזה שיכול להיות שכבר שאלו את זה, אבל כשהשרשור נכון לעכשיו עומד על 694 תגובות זה קצת קשה לעקוב ולבדוק אם כבר שאלו את זה.
פרטים טכניים:
- מכשיר: Qin F21 PRO
- גרסה: של יהודה (לא תייגתי כדי לא לשלוח התרעות מיותרות)
- מספר Build: 2.0.8
- רשת: סים כשר (וועדה) רמי לוי תקשורת.
עשיתי גם את המודל Magisk שהבאת במדריך הראשון,
הוא אכן הוסיף בהגדרות אפשרות של שיחות דור 4 וגם שיחות WIFI,
אבל בפועל, התחברתי ל-WIFI ולא ראיתי סימון של WIFI Calling .
התנתקתי מה-WIFI וגם אז לא ראיתי סימון של VoLTE.אח"כ ניסיתי את המודל Magisk שהעלית במדריך החדש, אבל Magisk נכשל בהתקנה של זה.
@Bardak כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אז כדאי שתנסה כי באפליקציה האחוזים שיעבוד לך יותר גבוהים..
-
@Bardak כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אז כדאי שתנסה כי באפליקציה האחוזים שיעבוד לך יותר גבוהים..
@הרב-של-השכונה התקנתי עכשיו, זה תקין שהוא לא מבקש הרשאות ROOT?