מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@dudu זה לא מהותי סימון 4g זה אינטרנט זה לא קשור.
תבדוק אם יש לך את הקובץ ImsService.apk בתקייה
/system/priv-app/ImsService עם הרשאות מתאימותזה השירות החשוב שיתכן שקיצצו לך אותו בגירסה אם הוא חסר פשוט תשים אותו שם עם הרשאות מתאימות ואם צריך תייצר גם תקייה עם הרשאות כנ"ל תפעיל מחדש ותראה אם עובד
כמובן צריך שיהיה קליטה של רשת 4g אבל האייקון הוא לא אינדיקטור לזה ברוב הגירסאות
אם אתה רוצה לדעת אם המכשיר קולט רשת 4g תכתוב את הפקודה הבאה בshell,אם הפלט שחוזר הוא LTE התשובה היא חיובית:getprop gsm.network.type
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
זה השירות החשוב שיתכן שקיצצו לך אותו בגירסה אם הוא חסר פשוט תשים אותו שם עם הרשאות מתאימות ואם צריך ץייצר גם תקייה עם הרשאות כנ"ל תפעיל מחדש ותראה אם עובד
מה הכוונה הרשאות מתאימות?
והאם בשביל ההרשאות אני חייב לחבר למחשב ? כי אין לי אפשרות להפעיל מצב מפתחים במכשיר כחלק מהחסימה של הגירסה -
@urielk התקנתי דרך Adb shell, זה התקין בהצלחה ואכן יש לי כעת את הסמל HD אבל בפועל בעת שיחה זה יורד ל3G.
איך אפשר לתקן
אני בהוט מוביילעריכה: ניסיתי עם סים 019 וזה עובד פיקס, בהוט מובייל עדיין לא מצליח בשיחות רק הסימון עולה.
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
זה השירות החשוב שיתכן שקיצצו לך אותו בגירסה אם הוא חסר פשוט תשים אותו שם עם הרשאות מתאימות ואם צריך ץייצר גם תקייה עם הרשאות כנ"ל תפעיל מחדש ותראה אם עובד
מה הכוונה הרשאות מתאימות?
והאם בשביל ההרשאות אני חייב לחבר למחשב ? כי אין לי אפשרות להפעיל מצב מפתחים במכשיר כחלק מהחסימה של הגירסה -
@urielk
יש לי מכשיר שבו הצלחתי להפעיל וולטה באמצעות האפליקציה שבנית, אבל נהיה לי בעיה שאני לא מצליח להפעיל שיחות ועידה, שמעת על הבעיה הזו??
אני משתמש בסים של 019
מצרף תמונה של המסך בעת ניסיון להפעיל שיחת ועידה
-
@dudu אה כן טוב שהזכרת לי אני חושב שאני יודע למה זה ואיך לפתור אבל מסובך להסביר איך לתקן את זה אני בל"נ בע"ה אבדוק אם הפתרון שלי עובד ואפרסם מדריך
אה כן טוב שהזכרת לי אני חושב שאני יודע למה זה ואיך לפתור אבל מסובך להסביר איך לתקן את זה אני בל"נ בע"ה אבדוק אם הפתרון שלי עובד ואפרסם מדריך
רק רוצה לדעת בשביל הידע, הבאג של השיחות ועידה הוא בכל החברות או רק אצלי ב 019 ?
-
אה כן טוב שהזכרת לי אני חושב שאני יודע למה זה ואיך לפתור אבל מסובך להסביר איך לתקן את זה אני בל"נ בע"ה אבדוק אם הפתרון שלי עובד ואפרסם מדריך
רק רוצה לדעת בשביל הידע, הבאג של השיחות ועידה הוא בכל החברות או רק אצלי ב 019 ?
-
@urielk משהו ניסה על רמי לוי זה כן עשה לי hd אבל כשאני מוציא שיחה זה עושה צילצל אחד מתנתק יורד לדור 3ואז מבצע שיחה נורמלית זה נוסה גם על build 2.0.8 וגם על LineageOS 18.1 by A.I.V שניהם זה אותה תגובה
וסתם ככה האם מישהו הצליח בהוט מובייל כי זה לא משנה באיזה טלפון ועם איזה מדריך ועם איזה גרסה לא עובד -
@נוחעם-FM לא חסימה או לא חסימה אלא איזה גירסה כתוב להם בbuild
בדקתי חלקית לבנתיים באחד IMS SERVIS תקיו עם הרשאות מתאימות, גירסה בספויילר ואת הקוד בADB לא הספקתי לעשות...
-
@urielk משהו ניסה על רמי לוי זה כן עשה לי hd אבל כשאני מוציא שיחה זה עושה צילצל אחד מתנתק יורד לדור 3ואז מבצע שיחה נורמלית זה נוסה גם על build 2.0.8 וגם על LineageOS 18.1 by A.I.V שניהם זה אותה תגובה
וסתם ככה האם מישהו הצליח בהוט מובייל כי זה לא משנה באיזה טלפון ועם איזה מדריך ועם איזה גרסה לא עובד -
@נוחעם-FM לא חסימה או לא חסימה אלא איזה גירסה כתוב להם בbuild
בדקתי חלקית לבנתיים באחד IMS SERVIS תקיו עם הרשאות מתאימות, גירסה בספויילר ואת הקוד בADB לא הספקתי לעשות...