מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
זה מה שהואאומר לי על מכשיר.
(אנדרואיד 8.1)הסקריפט רץ בהצלחה עד לשלב שבו הוא נתקל בבעיה. השגיאה "awk: not found" מצביעה על כך שפקודת awk לא נמצאת במערכת שלך. awk היא כלי עיבוד טקסט חשוב שנמצא ברוב מערכות לינוקס/אנדרואיד, אך ייתכן שהיא לא מותקנת במערכת שלך או שלא זמינה בנתיב החיפושים.
-
זה מה שהואאומר לי על מכשיר.
(אנדרואיד 8.1)הסקריפט רץ בהצלחה עד לשלב שבו הוא נתקל בבעיה. השגיאה "awk: not found" מצביעה על כך שפקודת awk לא נמצאת במערכת שלך. awk היא כלי עיבוד טקסט חשוב שנמצא ברוב מערכות לינוקס/אנדרואיד, אך ייתכן שהיא לא מותקנת במערכת שלך או שלא זמינה בנתיב החיפושים.
-
ראיתי בפורום אחר שחייב להיות כתוב VOLTE
לי יש רק סימן של HD
שהחל להופיע מאז שעשינו פה ביחד את התיקון.האם הפלאפון שלי ימשיך לעבוד?
תודה
-
שבוע טוב ומבורך!
דבר ראשון תודה רבה על השיתוף
אני בפרטנר ועובד לי מצויין השיחות דור 4
אשתי נמצאת בהוט מובייל ואצלה כשמוציאים שיחה יורד לדור 3 אשמח לדעת אם למעשה יש פתרון
@urielk תודה רבה -
שבוע טוב ומבורך!
אשתי נמצאת בהוט מובייל ואצלה כשמוציאים שיחה יורד לדור 3 אשמח לדעת אם למעשה יש פתרון
@urielk תודה רבה@בחור-מעניין לא נראלי שמצאו פתרון להוט יכול להיות שכן אני לא מעודכן תחכה ל@urielk
-
@בחור-מעניין לא נראלי שמצאו פתרון להוט יכול להיות שכן אני לא מעודכן תחכה ל@urielk
@הרב-של-השכונה בע''ה בקרוב
-
שבוע טוב ומבורך!
@urielk תודה רבה@בחור-מעניין כרגע הפיתרון היחיד שאני מכיר זה הגרסא שלי (או ללכת לצרוב בחנויות)
-
שבוע טוב ומבורך!
@urielk תודה רבה@בחור-מעניין לחכות בסבלנות
-
@בחור-מעניין לחכות בסבלנות
-
@בחור-מעניין כרגע הפיתרון היחיד שאני מכיר זה הגרסא שלי (או ללכת לצרוב בחנויות)
-
@urielk אגב סתם בשביל הידיעה אני עם הפון f25 החדש וכתוב איפה שאמרתם להכניס איזה מספר נראלי 232 אז לי כתוב 310

-
@ילד כי הקושחה הזאת תומכת ספקים בישראל 310 זה הוט מובייל אבל לחברה פה זה לא יעבוד הפרופיל הזה פשוט לא נמצא בקושחה שלהם
-
@ילד כי הקושחה הזאת תומכת ספקים בישראל 310 זה הוט מובייל אבל לחברה פה זה לא יעבוד הפרופיל הזה פשוט לא נמצא בקושחה שלהם
-
@מישהו12 אתה לא שם לב אבל נתבע ממך לדעתי להעביר את הגירסה הכשרה שלך לקושחה הזאת כדי שלאנשים הצדיקים פה בפורום יהיה שימוש בה וירצו להוציא עליה כסף
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
נתבע ממך לדעתי להעביר את הגירסה הכשרה
נתבע?!
מחילה, אני חייב למישהו משהו? -
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
נתבע ממך לדעתי להעביר את הגירסה הכשרה
נתבע?!
מחילה, אני חייב למישהו משהו? -
@ילד להבנתי זה נמצא בתוך הקושחה של המודם ולכל מכשיר היא מותאמת למבנה החומרה שלו אי אפשר להעביר מסוגים שונים של מכשירים וגם לאותו מכשיר מאותו סוג אי אפשר להעביר אותה לבד כי זה עדיין לא יעבוד אלא אם תעביר גם את super שזה כבר עיקר כל הגירסה. אולי אפשר לקחת את הvendor מהסופר ולצרף אותו לsystem ישן ולארוז לסופר חדש אבל את זה לא ניסיתי.