מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
זה מה שהואאומר לי על מכשיר.
(אנדרואיד 8.1)הסקריפט רץ בהצלחה עד לשלב שבו הוא נתקל בבעיה. השגיאה "awk: not found" מצביעה על כך שפקודת awk לא נמצאת במערכת שלך. awk היא כלי עיבוד טקסט חשוב שנמצא ברוב מערכות לינוקס/אנדרואיד, אך ייתכן שהיא לא מותקנת במערכת שלך או שלא זמינה בנתיב החיפושים.
-
זה מה שהואאומר לי על מכשיר.
(אנדרואיד 8.1)הסקריפט רץ בהצלחה עד לשלב שבו הוא נתקל בבעיה. השגיאה "awk: not found" מצביעה על כך שפקודת awk לא נמצאת במערכת שלך. awk היא כלי עיבוד טקסט חשוב שנמצא ברוב מערכות לינוקס/אנדרואיד, אך ייתכן שהיא לא מותקנת במערכת שלך או שלא זמינה בנתיב החיפושים.
-
ראיתי בפורום אחר שחייב להיות כתוב VOLTE
לי יש רק סימן של HD
שהחל להופיע מאז שעשינו פה ביחד את התיקון.האם הפלאפון שלי ימשיך לעבוד?
תודה
-
שבוע טוב ומבורך!
דבר ראשון תודה רבה על השיתוף
אני בפרטנר ועובד לי מצויין השיחות דור 4
אשתי נמצאת בהוט מובייל ואצלה כשמוציאים שיחה יורד לדור 3 אשמח לדעת אם למעשה יש פתרון
@urielk תודה רבה -
שבוע טוב ומבורך!
אשתי נמצאת בהוט מובייל ואצלה כשמוציאים שיחה יורד לדור 3 אשמח לדעת אם למעשה יש פתרון
@urielk תודה רבה@בחור-מעניין לא נראלי שמצאו פתרון להוט יכול להיות שכן אני לא מעודכן תחכה ל@urielk
-
@בחור-מעניין לא נראלי שמצאו פתרון להוט יכול להיות שכן אני לא מעודכן תחכה ל@urielk
@הרב-של-השכונה בע''ה בקרוב
-
שבוע טוב ומבורך!
@urielk תודה רבה@בחור-מעניין כרגע הפיתרון היחיד שאני מכיר זה הגרסא שלי (או ללכת לצרוב בחנויות)
-
שבוע טוב ומבורך!
@urielk תודה רבה@בחור-מעניין לחכות בסבלנות
-
@בחור-מעניין לחכות בסבלנות
-
@בחור-מעניין כרגע הפיתרון היחיד שאני מכיר זה הגרסא שלי (או ללכת לצרוב בחנויות)
-
@urielk אגב סתם בשביל הידיעה אני עם הפון f25 החדש וכתוב איפה שאמרתם להכניס איזה מספר נראלי 232 אז לי כתוב 310

-
@ילד כי הקושחה הזאת תומכת ספקים בישראל 310 זה הוט מובייל אבל לחברה פה זה לא יעבוד הפרופיל הזה פשוט לא נמצא בקושחה שלהם
-
@ילד כי הקושחה הזאת תומכת ספקים בישראל 310 זה הוט מובייל אבל לחברה פה זה לא יעבוד הפרופיל הזה פשוט לא נמצא בקושחה שלהם
-
@מישהו12 אתה לא שם לב אבל נתבע ממך לדעתי להעביר את הגירסה הכשרה שלך לקושחה הזאת כדי שלאנשים הצדיקים פה בפורום יהיה שימוש בה וירצו להוציא עליה כסף
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
נתבע ממך לדעתי להעביר את הגירסה הכשרה
נתבע?!
מחילה, אני חייב למישהו משהו? -
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
נתבע ממך לדעתי להעביר את הגירסה הכשרה
נתבע?!
מחילה, אני חייב למישהו משהו?