מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@urielk התקנתי למישהו והוא היה על פרטנר ועבד טוב עכשיו הוא עבר להוט מובייל ודור 4 לא עובד לו. ניסיתי להתקין לו שוב את ה sh ולא עזר. בעיה ידועה?
-
@avrasha בהוט מובייל לא עובד לנו, לא פיצחנו את זה עדיין... אני מאמין שאם יהיה רצון לציבור אז יופיע פיתרון משמיא כמו שהיה עם הועידה.
-
@urielk גם אני בהוט מובייל בשיחות לטלפון רגיל זה מחייג אבל בלי VOLTE ולקווים כותב הקו לא פנוי. אשמח לעידכון כשימצא הפתרון.
-
@עזרא-0 יעזור מאוד אם תתנו לי לוגים בכל המצבים האלה ואז אני אנתח אותם... ואנסה להבין מה צריך לתקן
אם מישהו מסכים שאני אתחבר מרחוק ואאסוף אותם אודה לו מאוד -
@עזרא-0 יעזור מאוד אם תתנו לי לוגים בכל המצבים האלה ואז אני אנתח אותם... ואנסה להבין מה צריך לתקן
אם מישהו מסכים שאני אתחבר מרחוק ואאסוף אותם אודה לו מאוד -
@urielk call_dumpsys.txt
call_log.txt
ככה זה מספיק לך? -
@urielk call_dumpsys.txt
call_log.txt
ככה זה מספיק לך? -
@urielk call_dumpsys.txt
call_log.txt
ככה זה מספיק לך? -
@עזרא-0 ניסית לעשות שיחת וידאו ? כתוב בלוגים שהוא נכשל להוריד את שיחת הוידיאו לשיחה רגילה כאשר בפועל אפילו לא התקיימה שיחת וידאו
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
@urielk לא אני צריך לוגים מהlogcat ו dumpsys של המערכת בזמן חיוג השיחה
אם תתן לי מיקום מדויק שלהם אני ינסה להעלות לך גם
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
-
@avrasha אתה גם בהוט מובייל ויש לך אותה תקלה ששיחות רגילות עוברות לבלי VOLTE ושיחות לקווים נדחות?
-
@avrasha כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
עניתי לך על זה שדרך ADB
-
@avrasha כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
עניתי לך על זה שדרך ADB
-
הייתה לי בעייה שחלק מהשיחות עברו לדור 3 וברוך ה' זה הסתדר.
הטלפון עם קליטה פצצה חבל על הזמן
תודה רבה רבה לכל החברה שעמלו על זה ואני בטוח שהמון המון שעות