מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@avrasha הצלחתי דרך volte_install.sh הרצתי אותו דרך x plore וזה הצליח מעניין למה האפליקציה לא הצליחה
-
@avrasha עניתי לך. היא לא מצליחה לקבל את ההרשאות מהמג'יסק.
תן לי לנחש... המג'יסק אצלך נמצא בסיסטם. נכון ? -
@נוחעם-FM אני לא יודע זה מכשיר שמישהו הביא לי אמר לי שקנה בדיין תקשורת. דווקא כשהרצתי את האפליקציה הוא כתב לי שהוענקו הרשאות וגם בלוג רואים שהכל טוב ולכן שאלתי
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
שמתי לו כמובן לייק ובאמת כל הכבוד
פשוט לא להאמין שעד לפני כמה חודשים חשבו שאין לזה פתרון... -
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
שמתי לו כמובן לייק ובאמת כל הכבוד
פשוט לא להאמין שעד לפני כמה חודשים חשבו שאין לזה פתרון... -
@avrasha סליחה, נראה לי שיש באג באפליקציה אני אבדוק את זה ואתקן, תשמשו בינתיים בסקריפט ובמודול - הבאג הוא שהוא לא מוסיף APN
עריכה: הקישור תוקן עכשיו האפליקציה עובדת ומוסיפה APN.
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
סליחה, נראה לי שיש באג באפליקציה אני אבדוק את זה ואתקן, תשמשו בינתיים בסקריפט ובמודול - הבאג הוא שהוא לא מוסיף APN
אתה בא להגיד שיש לך דרך להוסיף וולטה עם apn דרך האפליקציה גם אם מהמכשיר עצמו אין גישה ל apn עקב חסימה בגירסה?
(אם ככה חסכת לי ברגע 100 שקל כפול לפחות 10 מכשירים...) -
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
סליחה, נראה לי שיש באג באפליקציה אני אבדוק את זה ואתקן, תשמשו בינתיים בסקריפט ובמודול - הבאג הוא שהוא לא מוסיף APN
אתה בא להגיד שיש לך דרך להוסיף וולטה עם apn דרך האפליקציה גם אם מהמכשיר עצמו אין גישה ל apn עקב חסימה בגירסה?
@avrasha סליחה, נראה לי שיש באג באפליקציה אני אבדוק את זה ואתקן, תשמשו בינתיים בסקריפט ובמודול - הבאג הוא שהוא לא מוסיף APN
תתכונן להרבה לייקים כי המועד לחסימת דור 3 מתקרב...
-
@נוחעם-FM אני משיב לנוחעם אבל מתכוון לכולם
שלום וברכה
א. הכנסתי סים כדי לעדכן את כל האפליקציות. מסתבר שיש הרבה אפליקציות שהוא הפסיק לעדכן מאז ששיניתי את ההגדרות, לפי ההוראות שהיו כאן.
לעניות דעתי, כל מה שקשור לגוגל. וויז. וואצאפ. כרום. וכו'.
אשמח לדעת אם יש פיתרון.ב. אתם מומחים, ואני טובע פה בים של מידע.
אולי אפשר לאחר הדיונים שלכם לערוך את הפוסט הראשון שיסכם את תוצאות השיחה שלכם?
לדוגמה, שיחות ועידה ועוד.עריכה: רק קציתי לעדכן שאצלי לא נכתב המילה VOLTE אני רק רואה שכל הזמן נשאר 4G
תודה ענקית בכל מצב -
@נוחעם-FM אני משיב לנוחעם אבל מתכוון לכולם
שלום וברכה
א. הכנסתי סים כדי לעדכן את כל האפליקציות. מסתבר שיש הרבה אפליקציות שהוא הפסיק לעדכן מאז ששיניתי את ההגדרות, לפי ההוראות שהיו כאן.
לעניות דעתי, כל מה שקשור לגוגל. וויז. וואצאפ. כרום. וכו'.
אשמח לדעת אם יש פיתרון.ב. אתם מומחים, ואני טובע פה בים של מידע.
אולי אפשר לאחר הדיונים שלכם לערוך את הפוסט הראשון שיסכם את תוצאות השיחה שלכם?
לדוגמה, שיחות ועידה ועוד.עריכה: רק קציתי לעדכן שאצלי לא נכתב המילה VOLTE אני רק רואה שכל הזמן נשאר 4G
תודה ענקית בכל מצב -
@יש-שדה זה נשמע שאתה צריך ''מסתיר רוט''
עריכה: רק קציתי לעדכן שאצלי לא נכתב המילה VOLTE אני רק רואה שכל הזמן נשאר 4G
יש לידו HD ?
-
@יש-שדה זה נשמע שאתה צריך ''מסתיר רוט''
עריכה: רק קציתי לעדכן שאצלי לא נכתב המילה VOLTE אני רק רואה שכל הזמן נשאר 4G
יש לידו HD ?
כן
-
@יש-שדה
אז יש וולטה.
אתה מסתדר עם ה''מסתיר רוט'' ?א. עכשיו יש סים של הוט מובייל ואין את הסמל של hd.
ב. למה אני צריך מסתיר רוט. ואם אני צריך אז לא הפעלתי אותו עדיין. ננסה להבין מה לעשות.ג. עיקר הבעיה זה עדכון אפליקציות.
ד. משהו מעניין מאז השינוי שעשיתי על פי ההוראות שלכם הפלאפון הפסיק להתחמם כשאני גולש .
תודה על הכל
-
(אם ככה חסכת לי ברגע 100 שקל כפול לפחות 10 מכשירים...)@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
גם אם מהמכשיר עצמו אין גישה ל apn עקב חסימה בגירסה?
הנקודה היא שפשוט א"א ללחוץ על נקודות גישה אבל הם פעילות כרגיל
אני בע"ה בל"נ גם הולך לפרסם פיתרון לגרסאות סגורות בלי התקנות
נשמע מענין מה הכיוון שלך?
-
@יש-שדה
אז יש וולטה.
אתה מסתדר עם ה''מסתיר רוט'' ?א. עכשיו יש סים של הוט מובייל ואין את הסמל של hd.
ב. למה אני צריך מסתיר רוט. ואם אני צריך אז לא הפעלתי אותו עדיין. ננסה להבין מה לעשות.ג. עיקר הבעיה זה עדכון אפליקציות.
ד. משהו מעניין מאז השינוי שעשיתי על פי ההוראות שלכם הפלאפון הפסיק להתחמם כשאני גולש .
תודה על הכל
@יש-שדה כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
ב. למה אני צריך מסתיר רוט. ואם אני צריך אז לא הפעלתי אותו עדיין. ננסה להבין מה לעשות.
ג. עיקר הבעיה זה עדכון אפליקציות.
שאלת וענית.
אם אפליקציות רשמיות פתאום התחילו לעשות לך בעיות... כנראה זה בגלל שניגשת לרוט..
והפיתרון לזה הוא ע''י מסתיר רוט
-
@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
גם אם מהמכשיר עצמו אין גישה ל apn עקב חסימה בגירסה?
הנקודה היא שפשוט א"א ללחוץ על נקודות גישה אבל הם פעילות כרגיל
אני בע"ה בל"נ גם הולך לפרסם פיתרון לגרסאות סגורות בלי התקנות
נשמע מענין מה הכיוון שלך?
@אני-אני-אני לא חשבתי על משהו מסובך אל תתלהב יותר מידי, לצרוב boot של magisk ו twrp ולהכניס זיפ שיתקין למחיצת ה data את האפליקציה ויתן לה הרשאות מהמגיסק - אבל זה יעבוד רק אם מחיצת ה data לא מוצפנת שיהיה אפשר לגשת אליה מה twrp כבר הכנתי את זה עשיתי ניסיון רק על המכשיר שלי מי שרוצה לנסות שיפנה אלי.
volte-twrp-zipv2.zipכמובן שאחרי שמפעילים את האפליקציה ומתקינים אפשר להחזיר את הboot הישן...