מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@מישהו12 יש בגירסת lineageos שלך אפשרות לדחוף אפילקציית מערכת בלי שה selinux ידחה אותו ? אני מנסה להוסיף שם את ה imsservice השארת איזה דרך או שחייבים לבנות את כל המערכת מחדש אולי חתימה ?
-
@מישהו12 יש בגירסת lineageos שלך אפשרות לדחוף אפילקציית מערכת בלי שה selinux ידחה אותו ? אני מנסה להוסיף שם את ה imsservice השארת איזה דרך או שחייבים לבנות את כל המערכת מחדש אולי חתימה ?
-
@urielk
אם חזרת, אפשר להקפיץ לך את השאלה מלפני שבוע , על איך לעשות שיעבוד גם השיחות ועידה כי הם לא עובדים לי ושום דרך שכתבו לא עוזרת לזה -
@מישהו12 לעצם העניין
יש ל@אני-אני-אני סימון 4g HD בשיחה
ועובד לו שיחות ב LTE only אבל הקו אומר שהמכשיר לא תומךיש לך צד שאין לו וולטה?
-
@נוחעם-FM דברתי עם חברת פלאפון בקשר לשיומי אם הוא יעבוד שנה הבאה בקשו לי את imei הבאתי להם ואמר לי שלא יתמוך ב 2026.
אמרתי לו אבל שיניתי את ה imei למספר של פלאפון שיש עליו דור 4.
אומר לי שטויות אי אפשר לשנות מספר imei -
@נוחעם-FM דברתי עם חברת פלאפון בקשר לשיומי אם הוא יעבוד שנה הבאה בקשו לי את imei הבאתי להם ואמר לי שלא יתמוך ב 2026.
@8880583 עזוב מה הוא אומר תחכה ותראה מה יהיה אף אחד לא יודע מה יהיה נראה לי יהיה פה הרבה בלגאן במיוחד בציבור החרדי
-
@8880583 עזוב מה הוא אומר תחכה ותראה מה יהיה אף אחד לא יודע מה יהיה נראה לי יהיה פה הרבה בלגאן במיוחד בציבור החרדי